Новини

23.06.2015
Уважаемые клиенты! Поздравляем Вас с приближающимся праздником - Днем Конституции Украины! Обратите внимание на график работы нашего магазина в эти дни. Воскресенье, 28 июня, будет выходным днём. В понедельник, 29 июня, мы работаем по графику воскресенья, с 10 до 17 часов. Отправки Новой почтой производиться не будут. Во вторник, 30 июня, мы работаем по стандартному графику.
22.06.2015
У нашому інтернет-магазині з'явилися сонцезахисні шторки CarLife! • Шторки захищають від прямих сонячних променів, зберігають прохолоду в салоні автомобіля. • Захищають салон автомобіля від сторонніх очей. • Виконано з прозорого гнучкого дрібнопористого матеріалу. • Компактно згортаються. • Легкі в установці, зручні у використанні. • Набір кріплення в комплекті. Автомобіль - це не тільки транспортний засіб, а й важлива деталь іміджу сучасної людини. Тому навіть така малозначима деталь, як сонцезахисні шторки, насправді має істотне значення. Автомобільні шторки дають ефективну можливість захистити салон від яскравих сонячних променів.
18.06.2015
Существенно расширился ассортимент 3d-ковров от бренда 3D Mats! Напоминаем, что в данном случае 3D коврами называют те автомобильные коврики, которые являются объемными и повторяют геометрию пола автомобиля. Коврики представлены в трех цветах: черном, сером и бежевом; и в трех сериях, в зависимости от использованного для верхнего слоя ковров материала. 3D коврики серии LP Верхний слой коврика изготовлен из петлевого полиэстера с высотой ворса 1-2 мм. Коврики прочные, хорошо держат форму, долговечны. 3D коврики серии РР Верхний слой коврика изготовлен из полипропилена, высота ворса около 5 мм.
17.06.2015
Существенно расширился ассортимент автомобильных лампочек Narva! Обратите внимание, что на сайте реализован удобный подбор лампочек по автомобилю! Вы можете выбрать свой авто в списке слева, указать его особенности, и выбрать тип ламп и часть авто, для которой они должны предназначаться. Попробуйте, это удобно! Основная часть ассортимента представлена сериями Standard и Long Life! Автомобильные лампочки Narva Standard характеризуются долгим сроком службы, и при этом сохраняют стабильную светоотдачу. Это отлично сбалансированное решение, объединяющее в себе отличные показатели светоотдачи и долговечность.
15.06.2015
На нашому сайті з'явилися нові повітряні фільтри від популярних брендів! Ми готові запропонувати повітряні фільтри Bosch, Hengst, Knecht, Wix і інші. Повітряні фільтри використовуються для очищення використовуваного у двигуні в ході згоряння палива повітря. Найчастіше фільтр захищає від пилу, абразивних частинок, комах і шкідливих домішок, які могли б потрапити у двигун разом з повітрям. Крім цього, повітряний фільтр істотно знижує рівень шуму, не дозволяє воді потрапляти у двигун, а також робить потік потрапляє у двигун повітря більш рівномірним. При виборі повітряного фільтра пам'ятайте, що будь-які фільтри гідної якості здатні забезпечити повноцінний захист двигуна від будь-яких домішок в повітрі.
12.06.2015
Ассортимент интернет-магазина расширился! В наличии появилась МОДЕЛЬНАЯ защитная антигравийная пленка! Её основные характеристики: - материал изготовления: высококачаственный полиуретан - толщина – 215 микрон - подходит для хромированных и окрашенных поверхностей - надёжно защищает кузов от всевозможных повреждений - легко устанавливается и прочно держится, установка на акриловый клей - в случае необходимости легко снимается Мы добавили на сайт модельные защитные пленки. Это значит, что каждая пленка имеет индивидуальные размеры и форму, подходящие для конкретного автомобиля. Вы можете воспользоваться удобным подбором по автомобилю.
11.06.2015
Новинка на нашому сайті: амортизатори Bilstein, Німеччина! Компанія BILSTEIN є лідером у виробництві автомобільних амортизаторів. Купити амортизатори Bilstein стоїть за німецьке якість, використання інноваційних технологій у виробництві, і величезний досвід випуску відмінних амортизаторів. Якщо Ви вирішили замінити амортизатори, вивчіть пропозицію від компанії Bilstein, і Ви приємно здивуєтеся. В каталозі амортизаторів Bilstein можна знайти амортизатори наступних ходових серій: Гідравлічні амортизатори Bilstein B2 - відмінна заміна штатним гідравлічним амортизаторам. Більшість штатних амортизаторів, що встановлюються на заводі, є гідравлічними.
10.06.2015
Новинка на сайті: автомобільні дефлектори капота SIM! Коротенько нагадаємо, для чого потрібен цей елемент тюнінгу: 1. Захищає капот і вітрове скло переносяться зустрічним повітряним потоком бруду, каменів, піску і комах шляхом перенаправлення їх вище вітрового скла. 2. Надає автомобілю гарний і стильний зовнішній вигляд. Дефлектори капота SIM - це практичний, функціональний і надійний автомобільний тюнінг. Форма дефлекторів вікон (вітровики) від компанії SIM з максимальною точністю повторює контур автомобільного кузова. Ті, хто цінує товар високої якості, будуть задоволені. Широкі та вузькі вироби аеродинамічного дизайну кріпляться на кліпси в штатні місця.
09.06.2015
На сайт добавлены отличные новые компрессоры от бренда Chameleon! Сделаем небольшой обзор модельного ряда автомобильных компрессоров Chameleon, чтобы вы могли понять, какой из них будет вам полезен. Модельный ряд компрессоров этого бренда не содержит ничего лишнего: всего лишь шесть компрессоров. Но при этом их функционал существенно отличается, а значит, купить компрессор под свои нужды смогут и профессионалы с высокими требованиями к качеству и возможностям, и те, кому нужен «просто обычный компрессор», и даже желающие приобрести небольшой компактный прибор «на всякий случай». С последнего и начнем: Компрессор автомобильный Chameleon AC-70 с производительностью 10 л/мин с корпусом из пластика – отличный компрессор начального уровня.
08.06.2015
Асортимент нашого магазину розширився! З'явилися актуальні для літнього сезону товари - автомобільні холодильники та термосумки бренду Mystery! Зовсім не так давно автомобільні холодильники були досить «крутими» пристроями, які могли дозволити собі лише заможні господарі дорогих автомобілів, та й то, якщо у них була в цьому серйозна потреба. Зараз же ситуація на ринку змінилася і продукція цієї категорії стала набагато доступніше і, що важливо, якісніше. Виробники намагаються поліпшити технічні характеристики товарів, зробити їх більш зручними, надійними і продуманими. Наш інтернет-магазин може запропонувати вам автомобільні холодильники та термосумки в дуже широкому ціновому діапазоні, в залежності від можливостей різних моделей.
05.06.2015
Асортимент нашого інтернет-магазину розширився! З'явилися нові GPS-маячки та трекери від компанії GPS Marker. Розберімося, чим відрізняються маячки від трекерів, і яким чином вони можуть бути корисні автомобілісту. GPS-маячок працює користуючись сім-картою місцевого мобільного оператора, за допомогою якої він відправляє дані на свій сервер або ж на мобільник власника автомобіля. Ґрунтуючись на цих даних, можна визначити місце розташування маячка (а разом з ним - і автомобіля) по GPS або базових станцій GSM. GPS-маячки можуть бути використані не тільки в автомобілях, але і на будь-якому іншому транспорті, як то мотоцикли або велосипеди.
04.06.2015
У нашому інтернет-магазині з'явилися нові масляні фільтри від брендів Bosch, Mann, Knecht, Hengst, Wix. Купити масляні фільтри можна в цій категорії нашого каталогу. Масляний фільтр очищає машинне мастило, що знаходиться в мастильній системі автомобільного двигуна, від різного типу забруднень. В першу чергу це забруднення, що з'являються при природному зносі двигуна і неповному згорянні паливних компонентів, а також зовнішні забруднення. Якщо масляний фільтр працює правильно, ваш двигун буде працювати без перебоїв вельми тривалий час. Але час від часу фільтр потрібно міняти. Якщо не проведена своєчасна заміна масляного фільтра, він засмітиться, і це призведе до руху масла в його обхід.
02.06.2015
Асортимент нашого інтернет-магазину розширився! Тепер Ви можете купити високоякісні амортизатори Sachs виробництва Німеччини. Компанія Sachs є одним з найважливіших постачальників оригінальних автозапчастин для великих автомобільних виробників, забезпечуючи до вісімдесяти відсотків європейських виробників авто. Також Sachs є одним з провідних розробників амортизаторів і зчеплення для авто Formula-1. Компанія виготовляє амортизатори індивідуально для кожної марки авто, беручи до уваги вимоги виробника і стандарти оригінальних виробів. Амортизатори Sachs представлені двома серіями: Super Touring і Advantage.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено