Новинка: высококачественные немецкие амортизаторы Sachs!

02.06.2015
Асортимент нашого інтернет-магазину розширився! Тепер Ви можете купити високоякісні амортизатори Sachs виробництва Німеччини. Компанія Sachs є одним з найважливіших постачальників оригінальних автозапчастин для великих автомобільних виробників, забезпечуючи до вісімдесяти відсотків європейських виробників авто. Також Sachs є одним з провідних розробників амортизаторів і зчеплення для авто Formula-1. Компанія виготовляє амортизатори індивідуально для кожної марки авто, беручи до уваги вимоги виробника і стандарти оригінальних виробів.

Амортизатори Sachs представлені двома серіями: Super Touring і Advantage.

Технічне виконання амортизаторів Sachs Super Touring відповідає вимогам виробників авто. Таким чином, використання амортизаторів Sachs гарантує комфорт і безпеку, як в новому авто. Завдяки використанню високоякісних матеріалів і сучасних технологій обробки амортизатори стійки стійкі до корозії та зносу в процесі експлуатації. Амортизатори Sachs Super Touring відмінно підходять для водіїв, які щодня використовують автомобіль для водіння в місті, на сільських дорогах, на швидкісних магістралях, і при цьому пред'являють жорсткі вимоги до безпеки та комфорту.

Амортизатори Sachs Advantage - здатні задовольнити високі запити водія в будь-яких дорожніх умовах. У цій серії представлені тільки газові амортизатори двохтрубної та однотрубної конструкції. Спеціальні технології, використовувані при виготовленні амортизаторів, істотно поліпшують їх динамічні властивості. Наприклад, пазова технологія дозволяє автоматично регулювати силу демпфірування залежно від навантаження автомобіля. Клапанна техніка дає можливість узгодити регресивних характеристик. Серія Advantage відрізняється в першу чергу високим ступенем надійності та здатністю забезпечити оптимальне положення авто на дорозі.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено