Новинка - повітряні фільтри від популярних брендів!

15.06.2015
На нашому сайті з'явилися нові повітряні фільтри від популярних брендів! Ми готові запропонувати повітряні фільтри Bosch, Hengst, Knecht, Wix і інші.

Повітряні фільтри використовуються для очищення використовуваного у двигуні в ході згоряння палива повітря. Найчастіше фільтр захищає від пилу, абразивних частинок, комах і шкідливих домішок, які могли б потрапити у двигун разом з повітрям. Крім цього, повітряний фільтр істотно знижує рівень шуму, не дозволяє воді потрапляти у двигун, а також робить потік потрапляє у двигун повітря більш рівномірним. При виборі повітряного фільтра пам'ятайте, що будь-які фільтри гідної якості здатні забезпечити повноцінний захист двигуна від будь-яких домішок в повітрі. Але покупка неякісного фільтра може погіршити роботу двигуна. Хороший же фільтр дозволяє знизити споживання палива і знижує рівень шуму при роботі двигуна.

Якщо вчасно не замінити повітряний фільтр, це призводить до:
- надмірної витрати палива
- падіння потужності двигуна
- суттєвого підвищення робочої температури двигуна

Незалежно від пробігу або часу використання настійно рекомендується замінити повітряний фільтр до того моменту, як засмічення істотно скоротить повітряний потік.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено