Новинка: GPS-маячки від бренда GPS маркер

05.06.2015
Асортимент нашого інтернет-магазину розширився! З'явилися нові GPS-маячки та трекери від компанії GPS Marker. Розберімося, чим відрізняються маячки від трекерів, і яким чином вони можуть бути корисні автомобілісту.

GPS-маячок працює користуючись сім-картою місцевого мобільного оператора, за допомогою якої він відправляє дані на свій сервер або ж на мобільник власника автомобіля. Ґрунтуючись на цих даних, можна визначити місце розташування маячка (а разом з ним - і автомобіля) по GPS або базових станцій GSM. GPS-маячки можуть бути використані не тільки в автомобілях, але і на будь-якому іншому транспорті, як то мотоцикли або велосипеди. Також їх можна покласти в рюкзак дитині, або літній людині. Зазвичай маячки автономні, не вимагають зовнішнього джерела живлення, компактні та можуть бути встановлені непомітно для всіх, крім господаря. Автомобільний GPS-маячок M70 "GPS Marker" може працювати в режимі посилання координат за запитом користувача до 20 днів, в економному режимі - до 3 років без підзарядки. Таким чином, маячок прекрасно розв'язує проблему прихованого контролю за місцеперебуванням, і може бути корисний у разі викрадення, і в багатьох інших життєвих ситуаціях.

GPS-трекер є своєрідною альтернативою маячки. Основна відмінність - можливість стежити за переміщеннями в реальному часі. Якщо маячок посилає разовий сигнал через певні проміжки часу, то трекер відправляє сигнали постійно, і дані про його переміщенні зберігаються, а також можуть бути переглянуті в будь-який момент. У цьому як плюс, так і мінус GPS-трекера, адже постійна посилання сигналів вимагає великої кількості енергії. Тому трекер не може працювати на власному акумуляторі протягом довгого часу, і вимагає зовнішнього джерела живлення. Деякі трекери мають акумулятор з досить великою місткістю, щоб працювати автономно деякий час, поки автомобіль вимкнений. Трекер надає відмінні можливості по відстеженню постійного місця розташування автомобіля, тому буде корисним керівникам, які хочуть бачити, де знаходяться машини їх підприємства, в будь-який час (наприклад, служба таксі).

Альтернативний варіант маячки це трекер. GPS-трекер дозволяє стежити за переміщенням об'єкта в режимі реального часу. На відміну від маяка трекер посилає не разові, а постійні сигнали на сервер, де переміщення зображаються і зберігаються. Через те, що дані відправляються постійно, з періодичністю від 10 до 240 сек, GPS-контролера необхідна велика кількість енергії. Тому внутрішніх акумуляторів пристрою не вистачає для більш-менш тривалої роботи та воно підключається до зовнішнього джерела. Є трекери в яких як додаткова опція є внутрішні батареї, завдяки яким вони можуть працювати, наприклад, коли автомобіль не заведений або його можна покласти в місце, яке далеко від будь-якого джерела живлення. Автомобільний GPS-маячок M70 "GPS Marker" може працювати та в режимі маячка, і в режимі трекера.

 Новинка

3 300 грн.

Купити
Супутниковий охоронно-пошуковий комплекс, призначений для точного визначення місця розташування по супутниках GPS/ГЛОНАСС і за допомогою LBS (з базових станцій GSM мережі), і передачі координат власнику по каналах зв'язку GSM (SMS-повідомлень та GPRS)
 Новинка

2 860 грн.

Купити
Супутниковий охоронно-пошуковий комплекс, призначений для точного визначення місця розташування по супутниках GPS/ГЛОНАСС і за допомогою LBS (з базових станцій GSM мережі), і передачі координат власнику по каналах зв'язку GSM (SMS-повідомлень та GPRS)








Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено