Новинка: амортизатори Bilstein, Німеччина!

11.06.2015
Новинка на нашому сайті: амортизатори Bilstein, Німеччина! Компанія BILSTEIN є лідером у виробництві автомобільних амортизаторів. Купити амортизатори Bilstein стоїть за німецьке якість, використання інноваційних технологій у виробництві, і величезний досвід випуску відмінних амортизаторів. Якщо Ви вирішили замінити амортизатори, вивчіть пропозицію від компанії Bilstein, і Ви приємно здивуєтеся.

В каталозі амортизаторів Bilstein можна знайти амортизатори наступних ходових серій:

Гідравлічні амортизатори Bilstein B2 - відмінна заміна штатним гідравлічним амортизаторам. Більшість штатних амортизаторів, що встановлюються на заводі, є гідравлічними. Тому, для звичайної заміни оригінальних амортизаторів складно знайти краще рішення, ніж гідравлічні амортизатори Bilstein B2. Амортизатори Bilstein B2 мають двотрубну конструкцію. і можуть використовуватися з будь-якими стандартними пружинами. Амортизатори Bilstein B2 - це оптимальне поєднання ціни та якості.

Газонаповнені амортизатори Bilstein B4 - є найкращим рішенням для тих, хто шукає більше, ніж просто оригінальна якість. Сконструйовані спеціально для заміни штатних амортизаторів, газонаповнені амортизатори Bilstein B4 істотно перевершують оригінал як за якістю, так і за технічними характеристиками. Залежно від моделі автомобіля амортизатори Bilstein серії В4 можуть мати як двохтрубну, так і однотрубну конструкцію. Газовий підпір виключає утворення піни масла і забезпечує більш стабільні характеристики амортизатора на різних режимах його роботи. Амортизатори Bilstein B4 можуть використовуватися з будь-якими стандартними пружинами.

Амортизатори Bilstein серії B6 є найбільш відомим дітищем цієї компанії. У конструкції амортизаторів Bilstein B6 використані надсучасні технології, використовувані Bilstein в автоспорті та ралі. Однотрубна "перевернута" конструкція з газом високого тиску надає амортизаторам B6 високу енергомісткість, що істотно покращує поведінку автомобіля на дорозі. Особливо це стосується активного водіння, яке стає чіткішим і безпечним, при цьому дуже комфортним. Довжина і хід штока в амортизаторах В6 аналогічні штатним амортизаторам. Тому найкраще встановити їх разом зі штатними пружинами або їх аналогами. Хоча допустима установка пружин для тюнінгу підвіски з невеликим заниженням (до 30-35мм).

Амортизатори Bilstein серії В8 - спеціально для заниження підвіски. Амортизатори Bilstein В8 мають укорочений шток і тому ідеально підходять для установки та експлуатації з пружинами для тюнінгу підвіски. З амортизаторами серії В8 досягається чудове керування автомобілем: чітка робота підвіски при активному водінні, оптимальний баланс між спортивністю і комфортом, більш безпечне гальмування. І, що не маловажно, заниження надає агресивність зовнішнім виглядом автомобіля.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено