Новинка - масляні фільтри від провідних світових виробників.

04.06.2015
У нашому інтернет-магазині з'явилися нові масляні фільтри від брендів Bosch, Mann, Knecht, Hengst, Wix. Купити масляні фільтри можна в цій категорії нашого каталогу.

Масляний фільтр очищає машинне мастило, що знаходиться в мастильній системі автомобільного двигуна, від різного типу забруднень. В першу чергу це забруднення, що з'являються при природному зносі двигуна і неповному згорянні паливних компонентів, а також зовнішні забруднення. Якщо масляний фільтр працює правильно, ваш двигун буде працювати без перебоїв вельми тривалий час. Але час від часу фільтр потрібно міняти. Якщо не проведена своєчасна заміна масляного фільтра, він засмітиться, і це призведе до руху масла в його обхід. Це істотно збільшить знос автомобільного двигуна і скоротить термін його служби. Ви можете купити масляний фільтр для автомобільного двигуна в магазині автотоварів Авторадості.

Коли потрібно міняти масляний фільтр, як часто повинна проводитися його заміна? В такому випадку все просто: міняти масляний фільтр потрібно одночасно з заміною масла. Причина цього тривіально: фільтр очищає масло від забруднень, і якщо ви заллєте чисте масло, не змінивши фільтр, воно стане брудним. Це неминуче призведе до збоїв в роботі двигуна, а наступна заміна масла стане необхідністю істотно раніше. Якщо ж міняти масло і фільтр одночасно, проблем не буде. Періодичність ж заміни масла у двигуні повністю індивідуальна, навіть якщо автомобілі абсолютно ідентичні, оскільки термін заміни залежить від умов експлуатації автомобіля і того, наскільки часто ви взагалі їздите на ньому.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено