Новини

30.03.2023
Питання промивання двигуна турбує всіх власників авто. Мало того, що незрозуміло, чи треба її взагалі виробляти, так у разі позитивної відповіді не зовсім ясно, якою є нормальна періодичність проведення даних маніпуляцій, який спосіб є більш ефективним і який засіб слід використовувати для проведення промивання. Про все і по порядку - промивка двигуна дійсно потрібна, проте її треба проводити у разі потреби, а не аби "для галочки". Використовуючи спеціальні рідини слід розуміти, що в них містяться особливі добавки, які звичайно добре очистять двигун, але при неправильному застосуванні завдадуть непоправної шкоди авто, адже вони досить агресивні.
27.03.2023
Щоб не зіштовхнутися з тим, що двигун в авто "полетів" і треба шукати гроші на його ремонт, необхідно бути дуже уважним до всіх його складових та відстежувати справність всіх елементів системи. На стабільність роботи двигуна авто впливає безліч різних чинників, серед яких якість палива, відсутність перегріву під час експлуатації, те, наскільки правильно експлуатується транспортний засіб (умови, періодичність проведення ТО) тощо. Зупинимося на перегріві двигуна довше. За те, щоб цього не трапилося, а також щоб не довелося дізнатися, що таке передчасні поломки мотора, відповідає система охолодження.
23.03.2023
Боксом є зовнішній багажник для автомобіля. Він дозволяє перевозити на авто нестандартні за формою та розміром вантажі. Такий аксесуар покликаний збільшити вантажомісткість автомобіля не навантажуючи жодну вісь (рівномірний розподіл навантаження є гарантією стабільності авто та безпеки його переміщення). Попит на зовнішні багажники збільшується з кожним роком. Це зумовлює збільшення асортименту товарів цієї групи - сьогодні на ринку є безліч моделей, які відрізняються виробником, розмірами, габаритами тощо. Саме тому, перед тим, як купувати бокс варто уважно вивчити асортимент товарів та визначитися із своїми очікуваннями від аксесуару.
20.03.2023
Кожен автовласник у процесі експлуатації авто купує різні аксесуари для нього. Деякі девайси покликані покращити інтер'єр або інтер'єр авто, деякі покликані підвищити рівень комфорту під час поїздок. Дефлектори капота і вікон поєднують у собі естетичну функцію, і сприяють підвищенню комфорту під час поїздок в авто. Що таке дефлектори вікон та капота? Дефлектори є аксесуарами для автомобіля, які покликані надати естетики автомобілю, поліпшити аеродинаміку і підвищити рівень комфорту під час пересування в автомобілі. Навіщо потрібні дефлектори? Над тим, щоб придбати дефлектори вікон та капота замислюються: власники авто, які люблять палити у машині.
16.03.2023
Повітряні компресори є складними установками, які використовуються для стискання повітря та інших газів. Ці установки також мають і іншу назву - ресивери стиснутого повітря. Стиснене повітря в такому випадку або споживається пневматичним інструментом або використовується безпосередньо з компресора (у такому випадку підключення здійснюється за допомогою шланга). Щоб підібрати обладнання правильно і використовувати його максимально необхідно розібратися в тому, як воно працює. Розглянемо докладніше які види установок бувають і як вони працюють. Сфера використання Компресорні установки мають попит як на великих підприємствах, так і в домашніх умовах.
13.03.2023
Гідропідсилювач керма - елемент, який передбачений у конструкції кермової системи транспортного засобу та покликаний полегшувати поворот керма. Цей елемент є редуктором і тому не може працювати без мастильного матеріалу. Однак, слід розуміти, що заливати будь-що в систему не можна. Деякі власники з метою економії і через незнання намагаються залити в систему трансмісійну рідину або масло двигуна. Такий підхід до свого "залізного коня" є надто необачним. Щоб система працювала справно та всі деталі експлуатувалися максимально тривалий період, заливати в неї треба виключно спеціальні рідини від перевірених виробників.
09.03.2023
Сьогодні ми поговоримо про проблеми гальмівної системи автомобіля, які можуть спричинити небезпечні ситуації на дорозі. Напевно, багато водіїв люблять швидкість і відчуття свободи, які з'являються, коли вони сідають за кермо. Але як би швидко ви не їхали, важливо пам'ятати, що гальма – це одна з найважливіших деталей автомобіля. Якщо з ними щось не так, то кожна подорож може стати дуже небезпечною. Перша проблема, яку ми розглянемо – це коли під час гальмування машина заносить убік. Це може здатися незначною проблемою, але несправні дрібні неполадки можуть призвести до серйозних наслідків.
07.03.2023
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає всіх дівчат із наближенням Міжнародного жіночого дня! Бажаємо миру та гармонії, міцного здоров'я, тепла та радості! Нехай абсолютне кохання наповнює серця і дарує щастя! З 8 березня, найпрекрасніші Авто Леді! Зверніть увагу! 8 березня магазин працює за графіком: Кол-центр: з 09:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію під час планування візитів до нас! @media screen and (min-width:1280px){ .inside { background-image: url(https://www.
06.03.2023
Наконечники рульових тяг є шаровими шарнірами, вони відповідають за передачу зусилля поворотним кулакам від рульових тяг. Це забезпечує обертання коліс. Термін служби цих деталей складає близько 100 000 км., проте все залежить від умов експлуатації. Якщо машина використовується в жорстоких умовах, то ресурс може бути набагато меншим. Саме з цієї причини перевіряти стан кермових наконечників варто кожні 15 000 км. З виходу з ладу причина порушення курсової стійкості авто. Як же розпізнати, що деталь потребує заміни? Ця деталь машини відрізняється простим пристроєм, її основою є корпус шарового шарніра.
02.03.2023
Така частина маточини як підшипник відрізняється дуже високою міцністю порівняно з іншими деталями. У середньому його експлуатаційний ресурс становить до 1 млн км пробігу авто. У процесі роботи ця деталь транспортного засобу піддається впливу високих навантажень і тому при виробництві підшипника використовуються тільки якісні та зносостійкі матеріали. Виходить з ладу ця деталь вкрай рідко, проте передчасне зношування все ж таки має місце, особливо це стосується випадків, коли йдеться про старе авто. Що може стати причиною виходу з експлуатації цієї деталі? Стати причиною того, що Вам доведеться вирішувати, як подолати вихід підшипника з ладу можуть багато факторів і далеко не завжди виходить передбачити всі ризики та нівелювати їх.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено