Новини

29.03.2021
Дизельний двигун має ряд переваг у порівнянні з бензиновими аналогами, завдяки чому вони більш надійні, але вимоги до мастильного матеріалу дуже високі. Оскільки заміна на правильну оливу забезпечує хороші умови для роботи силового агрегату. Так само варто звертати увагу на популярність і авторитет бренду, оскільки чим вище ці показники, тим більш технологічні він пропонує мастильні матеріали та має якомога менше сторонніх домішок, здатним зашкодити деталям мотора. Періодичність заміни оливи в дизельному двигуні. На інтервал заміни оливи в дизелі впливає те, якої якості було дизпаливо раніше, а також умови експлуатації.
25.03.2021
Майже кожен водій рано чи пізно стикається з проблемою запітнілих вікон, що значно знижує безпеку, оскільки частково або повністю закриває водію огляд на дорогу і підвищує ймовірність ДТП. Причини для запотівання вікон можуть бути різні, найпоширеніші з них: Низька температура повітря. Вікна потіють через утворення конденсату при взаємодії внутрішнього теплого повітря і холодного вуличного, а конденсат осідає на скляній поверхні, викликаючи запотівання вікон Взимку в снігову, або дощову погоду всередину салону на килимки потрапляє вода або сніг, які створюють зайву вологу.
22.03.2021
Акумуляторна батарея в сучасному автомобілі - це ключовий елемент його працездатності. Навіть без урахування того, що силовий агрегат збудований на базі звичайного ДВС. Говорячи про електромобілі, ми могли б мати на увазі абсолютну залежність машини від якісних батарей. Але і у випадку з класичними автомобілями, залежність ця простежується дуже явно. Чим надійніше і якісніше акумулятор, тим довше він вам прослужить. Умовно, всі акумуляторні батареї можна розділити на 2 категорії. Одні обслуговуються, а інші ні. Питання тільки в тому, що вибрати. Адже кількість позицій, представлених на ринку захоплює дух.
19.03.2021
Зверніть увагу! У зв'язку з весняним локдауном з березня по 16 квітня ми міняємо розклад роботи, магазину за адресою м.Київ, Ентузіастів 5 - пункт самовивозу, на жаль працює тільки на видачу замовлень . Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Режим роботи інтернет-магазину Авторадості! С 20.03.2021-по 16.04.2021 - магазин за адресою м.Київ, Ентузіастів 5 - працює тільки на видачу замовлень. С 16.04.2021 - магазин і пункт самовивозу продовжує роботу за штатним графіком. Адреса видачі замовлень: м. Київ, вул. Ентузіастів 5 Графік роботи...
18.03.2021
Сьогодні серед автовласників особливу популярність набирає безконтактна мийка. Багато хто використовує мийки самообслуговування, а хтось виконує даний вид мийки вдома, за допомогою апаратів високого тиску. Оскільки з часом через систематичний вплив піску, пилу, дощу і різного абразиву, ЛФП втрачає блиск і кузов автомобіля покривається дрібними подряпинами, необхідно приділяти особливу увагу мийці транспортного засобу. Мало хто знає, що часте очищення кузову такими аксесуарами як щітки, мочалки і губки, з часом, залишають на поверхні машини мікротріщини і дрібні подряпини. Що б дана ситуація не виникала, фахівці рекомендують використовувати безконтактні мийки.
15.03.2021
При виборі автомобільних покришок, варто враховувати ряд певних характеристик виробу, серед яких: розмір шин, сезонність гуми і т.д. Щоб зробити процес вибору аксесуару більш простим і ефективним, виробник наносить на бічні стінки покришок спеціальне маркування. Знаючи це маркування, Ви зможете, так само, отримати інформацію про протектор шини, її боковини, каркасну частину і бортик. І так, слід розглянути першим параметр, який стосується типу шин. Існує радіальний і діагональний тип покришок, різниця між ними полягає в орієнтації ниток корту (він же - основа каркасу). Радіальний тип шин відрізняється більш високим ступенем жорсткості і стабільністю форми шини, саме тому, такий варіант сьогодні більш поширений на ринку.
11.03.2021
Жоден автомобіль не зможе працювати без повітря. Суміш палива складається на одну частину саме з повітря, у двигун він потрапляє ззовні. Повітря не відрізняється ідеальною чистотою. Мотор - досить примхливий агрегат. При попаданні брудного повітря в системи двигуна, швидше за все, машина не працюватиме або працюватиме некоректно, що в результаті призведе до серйозних несправностей. Щоб цього не відбувалося, в конструкції будь-якого автомобіля присутній повітряний фільтр. Ці пристосування призначені для очищення повітря, який потрапляє у двигун, від великих часток бруду, здатних забити важливі агрегати мотора.
05.03.2021
Дорогоцінні дівчата! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з наближенням свята Весни! Бажаємо казкової любові, яскравих життєвих відкриттів, плідних ідей і гармонії в душі! З 8 березня, милі Авто Леді! 🚗 Зверніть увагу! 8 березня магазин працює за графіком: Колл центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Щасливих свят! @media screen and (min-width:1280px){ .inside { background-image: url(https://www.avtoradosti.com.ua/files/News/8/women_day.
04.03.2021
Термін «кросовер» є відносно новим поняттям для автомобільного лексикону. Хоча багато хто схильний вважати їх класифікацією позашляховика, все ж між цими типами існує значна різниця. А з урахуванням того, що за останні роки межа між паркетниками та оффроудними авто стираються, відрізнити новий кросовер від суворого позашляховика все складніше. Щоб зрозуміти, в чому різниця між кросовером і позашляховиком, і як ці відмінності позначаються на можливостях машини, в цій статті ми поділимося знаннями й цікавими фактами про ці типи авто. Поїхали! Що таке кросовер? Кросовер (CUV) - він же компактний позашляховик, який має той же екстер'єр а-ля «джіпчік», але в його основі лежить принципово інше автомобільне шасі.
02.03.2021
Просте підключення світлодіодної лампи до штатної галогенової фари досі було незаконним і юридично вважалося конструктивною зміною автомобіля. Однак, хороша новина полягає в тому, що нині компанія Osram пропонує нам новинку - перші легальні світлодіодні лампи для простої установки, замість штатних галогенних ламп. У цій статті ми розповімо про світлодіодних новинки Osram із загальною сертифікацією для фар типу H7, а також поговоримо про їх переваги. Світлодіодна оптика - модна тенденція чи реальне поліпшення? Світлодіодні фари прекрасно зарекомендували себе в сучасних автомобілях. Не дивно, що вони споживають приблизно на дві третини менше енергії, мають тривалий термін служби та дають відмінний світло.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено