LED лампи Osram Night Breaker: поліпшення якості головного світла без конструктивних змін

02.03.2021
Просте підключення світлодіодної лампи до штатної галогенової фари досі було незаконним і юридично вважалося конструктивною зміною автомобіля. Однак, хороша новина полягає в тому, що нині компанія Osram пропонує нам новинку - перші легальні світлодіодні лампи для простої установки, замість штатних галогенних ламп. У цій статті ми розповімо про світлодіодних новинки Osram із загальною сертифікацією для фар типу H7, а також поговоримо про їх переваги.


Світлодіодна оптика - модна тенденція чи реальне поліпшення?


Світлодіодні фари прекрасно зарекомендували себе в сучасних автомобілях. Не дивно, що вони споживають приблизно на дві третини менше енергії, мають тривалий термін служби та дають відмінний світло. До сьогоднішнього дня тема поліпшення якості головного світла в автомобілях вабила дорогу, часом незаконну, заміну головної оптики.

Просте підключення несертифікованих світлодіодних ламп до наявних галогенних фар заборонено. Це пов'язано з тим, що кожна фара повинна працювати тільки з тієї лампою, з якої вона пройшла типові випробування і має відповідну сертифікацію. Так що, якщо там був тип H7, то до установки дозволений тільки тип ламп H7. Але, з цього моменту нам доступний новий, сертифікований під формат Н7 світлодіодний індикатор Osram Night Breaker. На момент початку продажів схвалений для більш як 20 марок автомобілів.

Світлодіодна лампа Osram Night Breaker LED


Поліпшення якості головного світла без конструктивних змін


Osram отримали загальне схвалення типу Н7 для установки нових ламп в штатні місця різних фар під лампи Н7. Це гарантує, що лампа поміститься в фару без жодних доробок, змін і втручань в систему відбивачів і розсіювання блоку фари. Кришка на задній панелі блоку легко защебнеться, а якість і дальність світла фар Вас приємно здивує.


На старті продажів лампа була схвалена більш ніж для 20 типів авто провідних світових автовиробників. Сумісність під конкретну марку і модель авто Ви завжди зможете подивитися на офіційному сайті компанії Osram. Там ви також можете завантажити загальний дозвіл типу, яке має бути в транспортному засобі.

Компанія забезпечує дотримання вимог до безпечного висвітлення, і при правильній установці гарантує відмінну якість головного світла. При цьому світло від Osram Night Breaker LED нікого не засліплює - на відміну від численних несертифікованих світлодіодних ламп. Світлодіодна лампа Osram відповідає обмеженням галогенних ламп H7 і забезпечує світловий потік 1500 люменів. При температурі 6000 Кельвін колір світла близький до денного, що покращує видимість дорожніх знаків і розмітки смуг.

Де купити Osram Night Breaker і скільки коштує?


У каталозі інтернет-магазину Авторадості новинки стануть доступні найближчим часом, і Ви зможете переконатися в новій якості світла вже в цьому році. Вартість новинки приблизно дорівнює ціні комплекту хороших галогенних ламп. Однак Osram також вказує термін служби світлодіода Night Breaker близько 2500 годин, що приблизно в десять разів більше, ніж у галогенних H7. Суть в тому, що модифікований світлодіод також стає практично енергоощадною лампою.

Пропонуємо придбати світлодіодні лампи Osram на сайті avtoradosti.com.ua. Є сумніви або Ви не готові до діодного освітлення? У каталозі магазина Ви також можете купити автомобільні галогенові лампи Osram.

Добре, якщо світло буде світити яскравіше і ширше і при цьому відповідати всім нормам. Але більш важливим є те, що деякі тюнери та любителі можуть нарешті законно перейти на світлодіодне світло замість того, щоб купувати будь-якої сміття з Піднебесної та засліплювати інших автомобілістів своїми фарами. Отже, підходьте до вибору обдумано. Бажаємо приємних покупок і безпечних поїздок!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено