Новини

27.02.2014
Зараз дуже багато магазинів автозапчастин неодмінно мають у своєму асортименті величезний вибір всіляких насадок на глушники. У вас не виникне жодних проблем з покупкою насадки для популярних марок і моделей авто. Якщо якогось товару не виявиться в наявності, завжди можна буде замовити потрібну модель насадки по каталогу виробника. Попит на тюнінг подібного роду ніколи не падає, оскільки це простий, ефективний і недорогий спосіб радикально змінити зовнішній вигляд автомобіля. Саме в цьому і полягає секрет популярності насадок на глушники. Буквально кілька хвилин на установку - і зовнішній вигляд машини перетворюється.
26.02.2014
На дорозі, на жаль, трапляються найрізноманітніші досить неприємні ситуації, велика частина з яких цілком піддається самостійного усунення. Щоб впоратися з неприємностями, достатньо мати з собою мінімальної набір автомобільних інструментів. А ми розповімо, що повинно знаходитися в такому наборі. За допомогою мінімального набору інструментів можна проводити дрібний ремонт, не бувши прив'язаним до станцій технічного обслуговування, наприклад, на дорозі, в гаражі - словом, де завгодно. Ми наводимо список найнеобхідніших з будь-якої точки зору інструментів, які повинні входити в мінімальну комплектацію набору.
25.02.2014
Дорожні подушки призначені для створення вам максимального комфорту під час тривалих подорожей. Особливо корисні такі подушки, коли шия потребує додаткової підтримки. Спеціальна форма допомагає подушці міцно облягати шию і надійно на ній триматися. Яку ж реальну користь приносить дорожня подушка? 1. У вас з'являється можливість комфортно відпочити під час подорожі, або просто в пробці. 2. Сприяє профілактиці стомлюваності, головних болів, а також запобігає болю в шийному відділі хребта. 3. Крім того, не дозволяє розвинутися остеохондрозу шийного відділу хребта. 4. Незамінна при реабілітації після травм шиї та хребта.
24.02.2014
Установка накладок на пороги - не зовсім звична процедура, тому далеко не всі автовласники розуміють, як правильно проводити монтаж, щоб отримати хороший результат. Під хорошим результатом мається на увазі, що накладка не відвалюється і здатна виконувати свої функції щодо захисту порогів. Отже, опишемо процедуру установки накладок на пороги докладно. Умови установки : температура приміщення, в якому ви проводите монтаж, температура кузова автомобіля та скотчу, за допомогою якого буде проводитися монтаж, повинна бути не нижче +21 градуса. Що знадобиться : - спиртова серветка; - звичайна серветка з мікрофібри або просто ганчірочка; - рулетка; Скільки часу займе установка: не більше 10 хвилин.
22.02.2014
Професіонал здатний встановити дефлектор капота всього за 10-15 хвилин. Якщо ви робите це вперше, безумовно, часу знадобиться більше. Головне - точно слідувати інструкції. У цій статті ми розглянемо стандартну для більшості автомобілів процедури установки мухобійки. Перш за все потрібно провести процедуру підготовки до монтажу. Що входить в це поняття: - зніміть з дефлектора пакувальну плівку, а з кріплень - захисні ковпачки; - перевірте наявність всіх зазначених в інструкції кріплень, а також їх відповідність опису; - вимийте і висушіть капот, щоб на кромці не було бруду і пилу; - якщо є решітка радіатора, зніміть її; - підготуйте всі інструменти, щоб вони були під рукою.
21.02.2014
23 февраля уже близко, и вопрос выбора подарка для мужчины становится всё актуальнее. К сожалению, очень часто наша фантазия берёт отгул в такие важные моменты, и хорошие идеи решительно отказываются появляться. На этот случай Авторадости придумали несколько отличных вариантов, которые можно подарить мужчине-автомобилисту. Конечно, если вы просмотрите основные категории нашего сайта, сможете найти и более подходящее именно вашему мужчине варианты. Но мы всё же советуем обратить внимание на специальные подарочные и аварийные наборы автомобилиста. Подарочные наборы поставляются в особом полупрозрачном кейсе с ручкой.
19.02.2014
У сьогоднішньому відеоогляді ми покажемо автомобільний пилосос Black & Decker AV1205. Пилосос зроблений дуже якісно, ​​з хорошого пластика, яскравий, його приємно тримати в руках. У нижній частині корпусу розташований відсік для додаткових насадок, які вкладені одна в іншу і надійно закріплені. Для автопилососа дуже важлива швидкість очищення, і інженери Black & Decker ретельно продумали цей момент. Натиснувши на велику круглу кнопку, ви легко від'єднайте передню частину корпусу і зможете отримати доступ до фільтрів. Так само легко і швидко можна зібрати пилосос назад. В комплекті 2 насадки - щілинна і для чищення оббивки.
18.02.2014
Все автомобильные шампуни делятся на две основные группы по своему назначению: 1. Автошампуни для ручной мойки. 2. Автошампуни для бесконтактной мойки. Основное различие кроется в способе применения. Во время бесконтактной мойки шампунь попадает на автомобиль при помощи мини-мойки, а при мойке вручную его наносят, собственно, руками, с помощью тряпки или губки. При ручной мойке руки контактируют с шампунем, даже если вы используете самые качественные перчатки. Безусловная необходимость защиты кожи от пагубного воздействия химии на кожу рук и стала причиной различия между двумя группами шампуней.
17.02.2014
Теперь магазин «Авторадости» будет радовать своих покупателей высококачественным моторным маслом от бренда ХADO! Ознакомьтесь с ассортиментом здесь. А мы расскажем немного про основные типы моторных масел, чтобы покупателям было легче разобраться в ассортименте. По принципу молекулярного строения основы масла делятся на минеральные, синтетические и полусинтетические. Синтетические масла образуются при взаимодействии молекул органических элементов. К их безусловным плюсам стоит отнести устойчивость к окислению, низкую летучесть, высокую стабильность и хорошую вязкость. Кроме того, этот тип масел может похвастаться низким уровнем расхода.
14.02.2014
Ми оновили свій каталог товарів новими денними ходовими вогнями. Ознайомтеся з новим асортиментом! Денні ходові вогні для Subaru Forester '13 - V2 (LED-DRL) Денні ходові вогні для Nissan Teana '14 - (LED-DRL) Денні ходові вогні для Mazda 6 '08 -10 V2 (LED-DRL) Денні ходові вогні для Ford Focus '12 - V3 (LED-DRL) А ми розповімо вам, на що звернути увагу, як купити денні ходові вогні для свого автомобіля. 1. Бренд і країна-виробник. Як не крути, виробник з хорошою репутацією грає не останню роль в цьому питанні. Безумовними лідерами, які виготовляють топові моделі фар денного світла, вважаються бренди Philips і Hellа.
13.02.2014
Текстильні килимки в багажник стануть гордістю та окрасою будь-якого автомобіля. Вони ідеально підходять того типу автолюбителів, які не захоплюються перевезенням в багажному відділенні сильно брудняться вантажів. У закритий текстильним килимком багажник можна поставити сумку, акуратно покласти якісь речі, аптечку, вогнегасник, автомобільні дрібнички. Якщо ви часто возите брудняться вантажі, вам краще вибрати умо-пластикові або поліуретанові килимки. Ці моделі оснащені високим бортом, який буде утримувати вологу, бруд і сміття в межах так званого «корита», дуже легкі та невибагливі в догляді. Текстильні килимки в багажник виготовлені без борта.
12.02.2014
Различают два основных типа ветровиков: клеящиеся и вставные. Независимо от типа, установка ветровиков не отнимет много времени. Главное – сделать это правильно, иначе дефлекторы долго не продержатся. При правильной же установке с ними проблем не будет. Установка вставных дефлекторов окон. Вставные ветровики устанавливаются в проёме между стеклом и резинкой, и в них есть особые проклеенные плоскости для более прочной фиксации. У этого типа ветровиков есть существенный недостаток, который появляется, впрочем по вине производителя. Выбирая дефлекторы от проверенных брендов, можно быть уверенным в качестве и надёжности установки.
11.02.2014
В продаже появился стартовый бустер Parkcity. Это универсальное пуско-зарядное устройство, с помощью которого вы можете запустить двигатель авто в любой момент, если у вас отказал штатный автомобильный аккумулятор. Запуск можно произвести где угодно и в любое время: за городом, в лесу, в горах, в любую погоду и в любое время суток. Теперь вы абсолютно независимы и вам не нужно просить других автомобилистов остановиться и оказать вам помощь. Пуско-зарядное устройство Parkcity GP12 предназначен для использования с любыми автомобилями с напряжением электрической сети 12 В. Вместе с устройством поставляется внушительный набор кабелей и переходников, что даёт возможность использовать его в качестве внешней аккумуляторной батареи.
10.02.2014
Только при обеспечении правильных условий хранения резины она сохранит все свои свойства до следующего сезона. Большинство автомобилистов знает, что хранить покрышки нужно в закрытом помещении, но остальные правила хранения резины остаются загадкой даже для опытных водителей. Вариант для состоятельных парней - хранение на специализированном складе за определённую сумму денег. Там смогут обеспечить идеальные условия – в первую очередь, правильную влажность и температуру. Но если возможности доверить шины профессионалам нет, воспользуйтесь нашими советами. 1. Лучшее место для хранения шин – чистый подвал, тёплый гараж, просторная кладовка и т.
07.02.2014
На нашем сайте новинка – линейка автомобильных компрессоров от компании Parkcity, которая, кстати, радует нас отличными парктрониками. И недавно они представили 4 компрессора в среднем ценовом диапазоне, при этом отличного качества. Рассмотрим подробнее, что же нам предлагают. ParkCity CQ-3 – маленький, легкий и удобный компрессор с неплохой производительностью, который рассчитан на накачку шин до R14 включительно. Владельцам малолитражек эта модель придется по вкусу. Его производительность – 30 л/мин. ParkCity CQ-5 и ParkCity CQ-7 – аналогичные модели, разнящиеся только наличием светодиодного фонаря у CQ-5.
06.02.2014
Мыть авто в зимний период нужно не только ради красоты. От грязи, смешанной с солью и другими химикатами, которыми посыпаны зимние дороги, страдает кузов, диски, выхлопная система, радиатор и другие узлы. Кроме того, грязный автомобиль гораздо хуже видно на дороге, даже если ближний свет и включён. Поэтому нужно мыть автомобиль хотя бы один раз в месяц даже зимой. Но, конечно же, не на морозе. Противники зимней мойки утверждают, что корка грязи способна защитить краску от сезонных повреждений (хотя она на самом деле тоже вредна), а перепады температур при мойке наоборот, плохо влияют на лакокрасочное покрытие.
05.02.2014
Ревіталізацію називають процес формування захисного покриття на поверхні. Він заснований на взаємодії поверхонь тертя при нанесеному ревіталізанті, при граничних або змішаному режимі мастила. У впливі ревіталізації на поверхню поєднуються одразу 2 способи поверхневого зміцнення. Перший з них являє собою насичення поверхні вуглецем, і називається цементацією, а другий - звичайне механічне зміцнення. Характерною особливістю ревіталізації є модифікація поверхонь тертя прямо під час роботи механізму. В результаті утворюється металокерамічне градієнтне покриття з високою концентрацією вуглецю. Утворене в результаті ревіталізації покриття являє собою гладку склоподібну поверхню.
03.02.2014
Дуже часто автолюбителі використовують в салоні улюблений планшет в якості навігатора. Це дуже зручно, а крім того, в гаджеті є ще маса корисних функцій, що надаються операційною системою. А ще планшет і навіть смартфон з потужною камерою можна використовувати в якості відеореєстратора! Це ж яка економія! Крім того, багато водіїв і так люблять тримати свій смартфон в межах постійної видимості, ну, хоча б для того, щоб в пробках не нудьгувати. Тут і виникає питання - як належним чином закріпити гаджет в салоні, щоб було і зручно, і надійно? Для цього нам пропонують широкий асортимент власників в салон .


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено