Установка накладок на пороги

24.02.2014

Установка накладок на пороги - не зовсім звична процедура, тому далеко не всі автовласники розуміють, як правильно проводити монтаж, щоб отримати хороший результат. Під хорошим результатом мається на увазі, що накладка не відвалюється і здатна виконувати свої функції щодо захисту порогів. Отже, опишемо процедуру установки накладок на пороги докладно.



Умови установки : температура приміщення, в якому ви проводите монтаж, температура кузова автомобіля та скотчу, за допомогою якого буде проводитися монтаж, повинна бути не нижче +21 градуса.

Що знадобиться :
- спиртова серветка;
- звичайна серветка з мікрофібри або просто ганчірочка;
- рулетка;

Скільки часу займе установка: не більше 10 хвилин.

Алгоритм установки накладок на пороги :

1. Пороги, на які буде проводитися установка, потрібно очистити за допомогою вологої тканини. Забруднення на порогах перед початком монтажу неприпустимі.
2. Знежирте пороги в тих місцях, де буде клеїтися двосторонній скотч, за допомогою спиртових серветок.
3. Потім потрібно відігнути захисну плівку одного з краю накладок, приблизно на 2-3 см, і загнути в сторону, щоб вона виступала за край. Згодом це сильно полегшить наклеювання скотчу.
4. Використовуючи як орієнтир вертикальні стійки автомобіля, прикладіть накладки до порогів.
5. При фіксації передніх накладок потрібно відступати 18 см від передньої стійки, а при фіксації задніх - 16 см від центральної стійки.
6. Тепер можна повністю видалити захисну плівку зі скотчу та гарненько притиснути накладки до порогів.
7. Протягом години машину не можна мити, а протягом доби краще тримати її в теплому гаражі або боксі. Так ви посприяєте ретельному затвердінню клею.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено