Установка дефлектора капота

22.02.2014

Професіонал здатний встановити дефлектор капота всього за 10-15 хвилин. Якщо ви робите це вперше, безумовно, часу знадобиться більше. Головне - точно слідувати інструкції. У цій статті ми розглянемо стандартну для більшості автомобілів процедури установки мухобійки.



Перш за все потрібно провести процедуру підготовки до монтажу. Що входить в це поняття:
- зніміть з дефлектора пакувальну плівку, а з кріплень - захисні ковпачки;
- перевірте наявність всіх зазначених в інструкції кріплень, а також їх відповідність опису;
- вимийте і висушіть капот, щоб на кромці не було бруду і пилу; - якщо є решітка радіатора, зніміть її;
- підготуйте всі інструменти, щоб вони були під рукою.

Процедура установки проводиться таким чином:
1. Перш за все прикладіть дефлектор до відкритого капоту, щоб стало видно, куди припадають отвори для установки.
2. Потім знежирте ці місця, які відповідають кріпленням, і наклейте на них захисну клейку стрічку. Стрічка повинна закривати зовнішню частину і заходити на внутрішню.
3. Захисні амортизатори теж повинні встановлюватися виключно на попередньо знежирену поверхню. Якщо в комплекті є латексні накладки (що не дають дефлектори капота торкатися до кузова), наклейте їх зараз.
4. Тепер прийшла черга кріплень. Все залежить від того, який саме тип кріплення на вашому дефлектори. Якщо в комплекті скоби та кріпильні гачки, то на цьому етапі потрібно встановити тільки ключки. Якщо ваш дефлектор кріпиться на гвинтах, встановіть їх на дефлектор. Буває, що гвинти були встановлені ще виробником - в цьому випадку їх потрібно злегка послабити з нижньої сторони, щоб вийшов достатній проміжок і можна було надіти дефлектор на край капота.
5. Потрібно надягти дефлектор на кромку капота так, щоб кріплення щільно прилягли до крайки, а захисні латексні накладки виявилися між капотом і дефлектором. Потім вирівняйте дефлектор рівно по центру.
6. Коли ви побачите, що дефлектор увійшов в кронштейни на всіх ділянках, затягніть всі гвинти. Якщо ваш дефлектор кріпиться гачками, саме час зафіксувати скоби саморізами, які вкручуються в гачки.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено