Новинки - денні ходові вогні Led-Drl

14.02.2014

Ми оновили свій каталог товарів новими денними ходовими вогнями. Ознайомтеся з новим асортиментом!

Денні ходові вогні для Subaru Forester '13 - V2 (LED-DRL)
Денні ходові вогні для Nissan Teana '14 - (LED-DRL)
Денні ходові вогні для Mazda 6 '08 -10 V2 (LED-DRL)
Денні ходові вогні для Ford Focus '12 - V3 (LED-DRL)



А ми розповімо вам, на що звернути увагу, як купити денні ходові вогні для свого автомобіля.

1. Бренд і країна-виробник. Як не крути, виробник з хорошою репутацією грає не останню роль в цьому питанні. Безумовними лідерами, які виготовляють топові моделі фар денного світла, вважаються бренди Philips і Hellа. Крім них, на ринку є величезна кількість азійських виробників. Найбільш імениті з них створюють якісний продукт, впритул наближений за якістю до флагманів галузі, але, звичайно ж, без переплати за ім'я. Зовсім же дешеві DRL від безіменних компаній, широко представлені на авторинках, можна брати тільки на свій страх і ризик.

2. Кількість діодів в одному блоці. Кожен комплект містить 2 блоки - лівий і правий, і в кожному блоці є деяка кількість діодів - від 4 до 12. Стандарт - п'ять світлодіодів в одному блоці, але не кожен автомобіль можна оснастити такими ходовими вогнями через особливості конструкції. Тому й існують варіанти. Від кількості діодів буде залежати зовнішній вигляд, і, звичайно ж, яскравість світіння фари.

3. Форма і розмір блоку. Тут є безліч варіантів. Почнемо з того, що блоки можуть бути взаємозамінними (однаковими) і різними. За формою вони бувають круглими, квадратними, трикутними, якими завгодно. Вибір повинен ґрунтуватися на геометрії місця установки, прогнозованому зовнішньому вигляді та правилах ГОСТу. Не забувайте і про конструкції бампера. До речі, найчастіше водії вибирають звичайні вузькі прямокутні фари.

4. Положення світлодіода. Найчастіше світлодіод знаходиться по центру, але в деяких моделях може розміщуватися зверху чи знизу. Це впливає на характер освітлення.

5. Колірна температура - на ваш смак. Від 4300 до 7000K.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено