Набір автомобільних інструментів - перша допомога у складній ситуації

26.02.2014

На дорозі, на жаль, трапляються найрізноманітніші досить неприємні ситуації, велика частина з яких цілком піддається самостійного усунення. Щоб впоратися з неприємностями, достатньо мати з собою мінімальної набір автомобільних інструментів. А ми розповімо, що повинно знаходитися в такому наборі.

За допомогою мінімального набору інструментів можна проводити дрібний ремонт, не бувши прив'язаним до станцій технічного обслуговування, наприклад, на дорозі, в гаражі - словом, де завгодно. Ми наводимо список найнеобхідніших з будь-якої точки зору інструментів, які повинні входити в мінімальну комплектацію набору.

  • торцеві головки, балонний ключ, а також спеціальний ключ свічки;
  • набір викруток, в якому повинні бути як шліцьові, так і хрестові викрутки;
  • кусачки та пасатижі;
  • лопатка;
  • молоток;

  • Якщо ви знаєте, які конкретно проблеми можливі в дорозі саме з вашою машиною, варто взяти з собою додатковий інструмент для такого випадку. Але вищевказаний список цілком універсальний і підійде в більшості ситуацій.


    Набір інструментів Alloid 108 шт. - 1/2 та 1/4"

    585 грн.

    Купити

    Зараз можна купити будь-який набір інструментів відразу в готовому вигляді, запакованим у красиву та надійну валізку. Ці набори відрізняються розмірами та, відповідно, повнотою комплектації інструментів. У найменшому наборі можуть бути, наприклад, тільки торцеві головки. А у великих професійних наборах знайдеться абсолютно все, тому такі набори інструментів зможуть задовольнити всі вимоги як пересічних водіїв, так і автомеханіків зі стажем.



    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено