Новини

30.01.2023
Дедалі більше водіїв переходять на автомобілі з автоматичною коробкою передач. Багато переваг важко ігнорувати, у тому числі легкий старт в гору, легке керування дорожнім рухом та мінімальне технічне обслуговування. Проте автоматичні коробки передач також потребують технічного обслуговування. Одним з найважливіших компонентів, що забезпечує справну роботу коробки перемикання передач, є трансмісійна рідина, оскільки рівень масла впливає на загальну працездатність. При низькому рівні масла або забитому фільтрі може виникнути ряд поломок, що призведе до дорогого ремонту автоматичної коробки.
26.01.2023
Щоб виконати буксирування машини, необхідно використовувати спеціальний тягово-зчіпний пристрій - фаркоп. Зазвичай він не входить до базової комплектації автомобіля та власнику транспортного засобу доводиться купувати його самостійно. Установка такого обладнання дозволяє використовувати авто як тягач для буксирування або причепа, або іншого транспорту як на жорсткому, так і на гнучкому зчепленні. Фаркоп потрібен тим людям, які ведуть активний спосіб життя, не уявляють своє життя без подорожей та звикли возити у причепі все необхідне. А дачникам, наприклад, у причепі буде набагато зручніше возити фрукти та овочі.
23.01.2023
Своє життя без смартфона вже не уявляє ніхто. У маленькому гаджеті знаходиться сьогодні все життя – спілкування з рідними, вирішення робочих моментів, використання навігатора тощо. На жаль, навіть найкращі гаджети не здатні пропрацювати з ранку до вечора без підзарядки (не кажучи вже про добу). Саме тому для багатьох є актуальною купівля бездротових зарядок та повербанків для машини (зарядки від прикурювача вже мало кому цікаві, адже вони «прив'язують» людину та роблять використання гаджета не таким комфортним). Ці аксесуари виключають прив'язку гаджета до зарядного пристрою і є зручнішими для користувача в тому плані, що збільшують термін експлуатації гаджета (вхід для зарядки не розношується).
19.01.2023
Багато людей дотримуються думки, згідно з якою бризковики є предметом винятково естетичної спрямованості й не мають практичної цінності для власника авто. Однак такий підхід є помилковим. Насправді, бризковики – це аж ніяк не локальний тюнінг, а функціональна частина авто, яка покликана збільшити термін служби авто. Монтаж бризковиків здійснюється в задній частині колісних арок по ходу руху автомобіля. Використовуються ці елементи для того, щоб відводити бруд, воду та дрібні утворення з-під коліс та не допускати їх потрапляння у небажані місця. Бризковики передніх коліс відводять бруд та супутні елементи з днища автомобіля.
19.01.2023
Щоб нижня частина моторного відсіку була надійно захищена, захист картера повинен бути виконаний із міцного металу, що не деформується при великих навантаженнях. Для створення бездоганного захисту картера двигуна та моторного відсіку український виробник “Кольчуга” використовує сучасні, революційні технології та патенти. Все ретельно прораховано та втілено у метал. Надійний захист моторного відсіку: радіатор, двигун та КПП Майже всі моделі захистів виготовляються в 4-х серіях. Для виготовлення захисту двигунів "Кольчуга" використовуються різні високоміцні матали. Серед них, залежно від замовлення, вони виготовляються зі сталі або алюмінію.
16.01.2023
Шум автомобіля - це складний звук, який складається з окремих простих звуків. Вони мають різну частоту та амплітуду, їх джерела - це двигун, механізми передачі, колеса та кузов. Простими словами, шум - це дратівливі звуки, як скрип і брязкання, що викликає дискомфорт для водія та пасажирів транспортного засобу під час руху. Сьогодні на ринку є величезний вибір різних продуктів, який дозволить вам позбутися шуму в машині. Їх ціна змінюється залежно від величезної кількості різних факторів, включаючи не лише бренд, але й матеріали, які використовувались у виробництві, якості, стійкості до зносу та простоти застосування.
12.01.2023
Коли виходиш вранці на вулицю і бачиш, що машина повністю в снігу, а час підтискає і настав час їхати на роботу, то думаєш тільки про те, щоб швидше позбутися снігу, що налип, а не про те, як це зробити обережно. І лише згодом, і після появи подряпин на лакофарбовому покритті замислюєшся над тим, що важливо все робити не тільки швидко, але й так, щоб не було жодних негативних наслідків для улюбленого "залізного коника". Адже мало того, що подряпини – це не естетично, вони можуть ще спровокувати появу корозії на кузові та значно скоротити термін служби авто (ну чи сильно вплинути на презентабельність машини та стане причиною необхідності заміни окремих її частин).
09.01.2023
Розморожувач палива дає можливість виконати запуск двигуна авто навіть у тих випадках, коли солярка не може прокачатися по паливопроводу з бака до двигуна через загусання. Як правило, такий засіб доливають у паливний фільтр - всього кілька хвилин і дизпаливо вже має колишню плинність і дозволяє виконати запуск двигуна. Розморожувачі все більше завойовують ринок автохімії та їхня популярність зростає з кожним днем. Сьогодні такі засоби можна використовувати не лише у легкових авто, а й у вантажних машинах та автобусах. Такі розморожувачі є оптимальною альтернативою розігріву дизеля за допомогою паяльних ламп або подібних пристроїв.
05.01.2023
Автомобільний акумулятор - пристрій, який піддається сильним навантаженням у процесі експлуатації авто і тому його заміни виникає досить часто. Купити акумулятор на заміну досить непросто, адже характеристик, які необхідно врахувати під час виборів дуже багато. В рамках цієї статті ми розглянемо найчастіші причини виходу акумулятора з ладу, правила експлуатації АКБ та параметри, на які варто звертати увагу при покупці. АКБ: що потрібно знати? Термін служби АКБ становить приблизно 4 роки (хоча трапляються випадки, коли акумулятор працює по 10 років і не викликає нарікань з боку власника авто).


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено