Захист двигуна Кольчуга: 4 серії та різновиди покриття

19.01.2023

Щоб нижня частина моторного відсіку була надійно захищена, захист картера повинен бути виконаний із міцного металу, що не деформується при великих навантаженнях. Для створення бездоганного захисту картера двигуна та моторного відсіку український виробник “Кольчуга” використовує сучасні, революційні технології та патенти. Все ретельно прораховано та втілено у метал.


Надійний захист моторного відсіку: радіатор, двигун та КПП


Майже всі моделі захистів виготовляються в 4-х серіях. Для виготовлення захисту двигунів "Кольчуга" використовуються різні високоміцні матали. Серед них, залежно від замовлення, вони виготовляються зі сталі або алюмінію. Найоптимальнішими моделями вважаються сталеві, але вони важчі за своїх алюмінієвих побратимів. Для антикорозійного захисту сталеві панелі додатково покриваються високоякісними емалями та цинко-полімерними композитами.


Різновиди покриття захисних панелей Kolchuga




ZiPoFlex: Дополнительная защита двигателя - цинко-полимерное покрытие



ZiPoFlex - сталевий захист покритий допоміжним цинково-полімерним шаром, що забезпечує додатковий антикорозійний захист і збільшує термін служби. Сталь покритий трьома шарами, що складаються з цинко-полімерного композиту ZiPoFlex.

Захист картера двигуна та КПП "Кольчуга" абсолютно екологічний. Усі матеріали можуть використовуватись для вторинної переробки після виходу з експлуатації. Уся продукція сертифікована.


Защита двигателя Кольчуга

WhiteCover - сталевий захист покритий унікальним цинковим композитом.

  • Упаковується продукція ТМ Kolchuga в спеціальну "бульбашкову" плівку для зручності зберігання та транспортування.

  • На будь-якому захисті "Кольчуга" завжди є фірмова етикетка з артикулом товару.

  • Оригінальна продукція підтверджується наявністю спеціальної наклейки з голограмою логотипу компанії.

  • На сталевому листі завжди вибивається артикул продукції.


Кольчуга

Standart - сталевий захист покритий антикорозійним шаром порошково-полімерної фарби.

  • Установка будь-якої серії захисту двигуна Кольчуга займає 20-40 хвилин.

  • Все кріплення йде в комплекті.

  • Не потрібне свердління або зварювання елементів.

  • Для встановлення не потрібний спеціальний інструмент.

  • Все кріпиться в рідні отвори в кузові та підрамнику автомобіля.


защиты двигателя Кольчуга

ALuOX - алюмінієвий 3-міліметровий захист, серед головних переваг якого є надійність та легкість.

Ексклюзивний сплав має вражаючу міцність і неймовірну легкість. Властивості та відмінна якість матеріалу в комплексі з високотехнологічними методами обробки дозволяли продукції українського виробництва "Кольчуга" вийти на абсолютно новий рівень функціональності.



На вибір захисту картера впливають умови, у яких експлуатуватиметься машина. Якщо це автомобіль для частої їзди бездоріжжям, то практичніше буде купити сталевий захист. Багато хто вважає, що тільки сталевий захист здатний протистояти нашим дорогам! Проте все залежить від потреб. Для швидкого міського автомобіля або спортивного автомобіля, краще зупинити свій вибір на алюмінієвому варіанті, тому що він менше важить, що вкрай важливо для повсякденних поїздок або умов швидкісної їзди.


У каталозі представлені захисти моторного відсіку на 3000 автомобілів


Особлива форма забезпечує ефективний захист двигунів та найважливіших елементів автомобіля. Якщо ви потрапили в яму або наїхали на перешкоду, то із захистом "Кольчуга" ви виключите можливі витрати на найдорожчий ремонт - двигуна. Посадкові місця та повне покриття найважливіших елементів днища гарантовані точною розробкою панелей під певну марку та модель автомобіля.


Замовити захист двигуна можна на нашому сайті. Захисту від серйозних ударів потребує не тільки масляний піддон, але й інші деталі двигуна. Саме тому для одного автомобіля може бути призначено кілька панелей захисту під усі життєво важливі частини днища.

У каталозі інтернет-магазину Автоадості можна підібрати різні типи захистів для певної марки та моделі автомобіля за допомогою модельного підбору. У списку товарів буде доступний перелік серед якого будуть і захист картера, і захист радіатора, коробки або панелі захисту всього моторного відсіку - все залежить від конфігурації певного автомобіля.

Головний фактор, на який необхідно звертати увагу при виборі захисту, – це її жорсткість. Алюміній має хорошу жорсткість і удароміцність, а вага трохи нижче сталевих модифікацій. Що ж до сталевого аналога, крім більшої ваги і схильності до корозії, цей продукт має більш високий ступінь жорсткості, а значить надійності та захисту.


Точний підбір захисту картера за моделлю автомобіля!

Виберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено