Новини

29.12.2020
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з Новим Роком і наближенням свят 2021 року! Зверніть увагу, що в святкові дні магазин буде працювати в наступному режимі: 31.12.2020 Колл-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 01.01.2021 1 січня - вихідний З Новим Роком 2021! 02.01.2021 Колл-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: не працює 03.01.2021 Колл-центр: з 10:00 до 17:00 Видача замовлень: з 10:00 до 17:00 07.01.2021 07 січня - вихідний З Різдвом Христовим! Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Щасливих Новорічних свят! .
28.12.2020
Новинка! У каталозі інтернет-магазину Авторадості поповнення. Захисні чохли LaManche для автомобільного ключа, які є вкрай корисним аксесуаром для пульта сигналізації. Чохли для автомобільних ключів - це просте рішення для захисту ключів від падінь, подряпин і випадкових бризгів. Додайте до цього те, що вони відмінно виглядають і ідеально сідають на відповідні брелки. Пластиковий чохол, один з варіантів - гарний брелок для постановки і зняття автомобіля з системи з охорони. Особливий автомобіль заслуговує на особливий ключ. Свій автомобільний ключ в чохлі. Цей спеціально підібраний пластиковий чохол пропонує просте і стильне рішення для захисту вашого брелка.
24.12.2020
У той час, як водій проводить приємний відпочинок в своєму теплому будинку, його автомобіль без захисту знаходиться у владі холоду. Серед розчарувань, з якими можна зіткнутися після морозної стоянки - примерзання колодок ручного гальма. Щоб запобігти проблемі - краще знати, як діяти? Тому, в цій статті ми розповімо про те, якого догляду потребує гальмівна система взимку, як не допускати замикання колодок "ручника" в мороз і що робити, якщо вони вже примерзли? Що робити, щоб колодки ручника НЕ ​​примерзали? Замерзлі гальмівні колодки становлять небезпеку і перешкоду для водіння взимку.
21.12.2020
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з наближенням свят!
21.12.2020
Яскравість. Термін служби. Кольорова температура. Постійно працюючи над покращенням трьох основних характеристик галогенових джерел світла, компанія Philips створила лампи, які знову підняли і без того високу планку можливостей галогенових джерел світла. Лампи Philips RacingVision GT200, Philips X-tremeVision Pro150 і Philips WhiteVision ultra є справжніми витворами інженерної думки і дозволяють водіям зробити апгрейд галогенових фар до максимально можливих показників на сьогоднішній день галогенові фари ще ніколи не випромінювали світло так ефективно. Оновлена ​​серія галогенових автоламп Philips: Світло, як у спортивно-гоночних автомобілях Як і в автомобільній галузі, автомобілі, що входять у спортивно-гоночний клас GT, з технічно досконалими зразками автомобілебудування, так і наші нові галогенові лампи Philips RacingVision GT200, напевно, найдосконаліші лампи на сьогоднішній день.
17.12.2020
Автомобільний акумулятор не завжди встигає повністю зарядитися під час коротких поїздок. Зрештою, батарея розряджається до такої міри, що завести автомобіль стає проблемою. Належний догляд за автомобільним акумулятором допоможе зберегти його працездатність, незалежно від погоди і терміну експлуатації. У цій статті ми розповімо про причини падіння акумуляторного заряду, способах його відновлення і факторах, які підкажуть, коли прийшла пора замінити акумуляторну батарею в автомобілі. Середній час роботи акумулятора і заряд Зазвичай термін служби автомобільного акумулятора складає від трьох до п'яти років.
14.12.2020
Ви їдете, займаючись своїми справами, і раптом на панелі приладів загоряється лампочка «Перевірте двигун». У вас забракло повiтря, і ваше серце починає битися частіше, адже тепер, доведеться розібратися, що б це могло означати? З 80-х років минулого століття світловий індикатор перевірки двигуна вселяє страх в серця автомобілістів у всьому світі - і тепер ви один з них Ваш розум починає працювати, і ви питаєте себе: що могло бути причиною? Оскільки існує безліч проблем, які можуть викликати це попередження, в цій статті ми розберемо основні причини загоряння індикатора перевірки двигуна. Що означає індикатор перевірки двигуна? Ви можете подумати, що індикатор перевірки двигуна (CEL) означає, що в вашому двигуні є проблема.
10.12.2020
Олива - це мастило для двигуна. Занадто мало або занадто багато моторного мастила в системі може привести до всіляких проблем, що в якийсь момент призводить до неминучого ремонту автомобіля. З цієї причини важливо регулярно перевіряти рівень мастила, переконавшись, що цієї важливої ​​рідини досить. Якщо мастила занадто мало і недостатньо для змащення- це може привести до його вигоряння. Надлишок мастила в системі теж краще уникати. Якщо його занадто багато - воно може перетворитися в більш густу пінну речовину, яке проникає в частині двигуна, де цього бути не повинно. У цій статті ми поговоримо про уникнення подібних проблем і розповімо про симптоми занадто великої кількості мастила в автомобілі.
07.12.2020
Коли акумулятор добре заряджений, термін його служби довше. Це означає менші витрати, пов'язані з діагностикою або заміною акумулятора, спокій для водія, який легко заведе машину в зимовий ранок, а також менший негативний вплив на навколишнє середовище. У цій статті ми представляємо найважливіші поради водіям і автомайстерням, завдяки яким вони довше підтримувати свої акумулятори - також і взимку. 1. ПОРАДИ ДЛЯ ВОДІЇВ Порада водієві: - уникай глибокої розрядки акумулятора в авто! Напруга повністю зарядженої батареї повинна бути 12,7 вольт і більше. Напруга 12,5 вольт (і нижче) означає, що батарея починає розряджатися.
03.12.2020
Шановні клієнти! З радістю повідомляємо Вам, що магазин Авторадості знову працює в штатному режимі! Магазин і наш пункт самовивозу за адресою м. Київ, вул. Ентуізіастів 5 працює за стандартним графіком, а також знову відкрито по суботах і неділях. Адреса магазину АвтоРадості: Місто Київ, вул. Ентузіастів, 5 "Салон меблів Русанівка", ліве крило, м-н. Авторадості. Видача замовлень: ПН- СБ з 10:00 до 20:00 ВС з 10:00 до 17:00 Колл-центр: ПН- СБ з 09:00 до 20:00, ВС з 10:00 до 17:00 Самовивіз і доставка: Детальніше ознайомит...
03.12.2020
Немає сумнівів, що автомобільні двірники є невід'ємною частиною системи безпеки автомобіля. Однак зустрічаються люди, схильні ігнорувати цю функцію безпеки, як ніби двірники призначені для розваги або прикраси. У періоди дощів, бруду і снігу питання заміни щіток склоочисників дуже актуальне і важливе. І мова йде не тільки про хороші комплекти двірників для лобового скла, а й про задній двірник, якщо такий передбачений для Вашого автомобіля. У цій статті ми розповімо про головні приводи для заміни двірників, а також про правильний вибір і заміну щіток заднього склоочисника. Якісні і справні двірники- запорука безпеки на дорозі Коли дощ, сніг і бруд розмазані по склу, ваш огляд стає нечітким, і ви можете піддати серйозній небезпеці себе та інших.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено