Новини

28.11.2019
Ми вже були попереджені морозами та більшість дивлячись на ці погодні умови встигли підготувати автомобіль до зими. Водіння в цей період вимагає особливої ​​уваги, один з кращих способів зберегти безпеку на зимових дорогах - це оснащувати свій автомобіль відповідними шинами. Особливо коли температура падає нижче 5 градусів морозу і починає падати сніг. Автомобільна гума здатна служити не один рік, але щоб впораються з суворими умовами, такими як дощ, сльота і сніг, шина повинна бути у відмінній формі. У цій статті ми дамо декілька порад і розкриємо головні чинники, які впливають на передчасний знос шин.
25.11.2019
Як довго працюють автомобільні акумулятори? Автомобільний акумулятор є одним з найважливіших компонентів двигуна. Без цього транспортний засіб не може почати. Але як довго працюють автомобільні акумулятори та як дізнатися, коли прийшов час їх замінити? У сучасних автомобілях використовується кілька типів акумуляторів, і вони не всі працюють однаково довго. Умови навколишнього середовища і то, як ви ведете машину, також можуть вплинути на загальний термін служби акумулятора. У цій статті ми більш детально розглянемо чинники, які впливають на термін служби автомобільного акумулятора. Термін служби автомобільних акумуляторів Це залежить від багатьох факторів, включаючи ваш стиль водіння, умови, в яких ви живете, і тип батареї.
21.11.2019
Більшість водіїв, особливо ті, хто їздить за кермом не перший рік, знають, що коли дороги покриває водна гладь, через дощ або мокрий сніг, на зношених шинах поїздка може перетвориться в безконтрольне ковзання. Аквапланування - це вкрай небезпечне поводження автомобіля на дорозі, коли глибини протектора недостатньо, щоб долати водяний клин перед шиною. Тест-драйв шин на мокрому асфальті від журналу Auto Bild Нещодавно командою випробувачів автомобільного журналу Auto Bild були проведені порівняльні випробування різних типів шин на мокрому асфальті. Були проведені заміри траєкторії руху і гальмівного шляху автомобіля Volkswagen Golf на різних шинах.
18.11.2019
Будьте готові до морозів, коли б вони не настали. Якщо автомобіль виявиться в сніговій засідці, а у вас не буде будь-якого інструменту - Ви витратите багато часу на прибирання снігу голими руками. Краще, якщо Ви будете мати при собі щітку зі скребком, які полегшують очищення машини з під-сніжної шуби. Але, як же дізнатися, які з них більш якісні, і як їх використовувати, щоб не нашкодити автомобільному покриттю? У цій статті ми представимо найкращі снігові щітки і скребки для автомобіля і розповімо, які з них для чого придатні, щоб ви могли вибрати найкращий варіант, відповідно до своїх потреб.
14.11.2019
Автомобільний тент вирішує безліч клопотів пов'язаних з турботою і захистом особистого транспорту. Хоч такого роду аксесуар не є обов'язковим, багато хто недооцінює цей спосіб захисту автомобіля. Навіщо ж потрібен автомобільний тент і які вони взагалі бувають? У цій статті ми поговоримо про різні види тентів, розглянемо з яких матеріалів і як вони зроблені, а також розповімо, як підібрати підходящий чохол для захисту свого автомобіля? Коли актуально використовувати тент, від чого може вберегти? Зимові місяці особливо жорстокі для автомобілів. Сильний снігопад може зробити негативний вплив на зовнішній вигляд автомобіля і прискорити процес зносу.
11.11.2019
Як же часто, для потіхи глядача кінорежисери перебільшують і змушують повірити в нереальні можливості автомобіля. У багатьох фільмах з машинами відбуваються такі речі, які в реальному житті практично неможливі. Не дивлячись на це, багато з того, що показують фільми про автомобілі формує безліч міфів, які сприймаються глядачами як факт. У цій статті ми спростуємо деякі автомобільні міфи, в які люди вірять завдяки фільмам. Давно занедбані автомобілі далеко не поїдуть Навіть у фільмі про живих динозаврів це було дуже нереально. У світі юрського періоду двоє дітей знаходять джип, який останні двадцять років стояв в лабораторії в джунглях.
07.11.2019
Щоб при морозах не довелося поміркувати над деякими питаннями, як відкрити примерзли двері автомобіля, відігріти личинки та опустити скло - прийшов той самий час підготовки свого автомобіля до експлуатації взимку. Крім замерзань льоду на склі, найбільш уразливими місцями в автомобілі при морозі стають замки, засувки, петлі, віконні канали та гумові ущільнювачі дверей. У цій статті ми докладніше поговоримо про ці місця і розповімо, які засоби допоможуть забезпечити кращий захист і запобігають примерзанню. Критичні місця автомобіля для змащення перед зимою Правильна мастило сприяє витісненню вологи та зберігає еластичність деталей навіть при знижених температурах.
04.11.2019
Електромобілі в якості екологічного енергетичного рішення вже стали популярною і прийнятої заміною для авто з двигунами внутрішнього згоряння. Через більш низької вартості "заправки" і обслуговування їх воліє все більша кількість людей. Сьогодні існують різні комерційно успішні моделі електромобілів, від економічних моделей до потужних спортивних моделей. Згідно з прогнозом Bloomberg 2019 року на частку всіх нових легкових автомобілів в світі до 2040 року припадатиме 55% електромобілів. Для тих, хто розглядає для себе новий електрокар або хоче купити БУ електромобіль- ми розповімо, на що важливо звернути увагу при виборі.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено