Новини

31.10.2022
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно. Мало того, що це про комфорт, так ще й про імідж власника та його особисті якості багато що говорить. Навряд про людину, в машині якої бруд і сміття скажуть щось хороше. Одним із інструментів підтримки чистоти в руках власника є звичайний килимок для авто. Використовуються килимки як у салоні, так і в багажнику, і є по суті превентивними заходами для захисту салонної оббивки від механічних пошкоджень, болота і т.
27.10.2022
Автомобіль неодмінно повинен приносити задоволення своєму власнику під час експлуатації. Одним із таких аксесуарів, що сильно впливають на комфорт, є газові упори для кришки багажного відділення. Амортизатори - надзвичайно корисні пристрої, що забезпечують легке відкриття, надійне утримання у відкритому положенні та плавне закриття багажника. Така автоматизація впливає на функціонал транспортного засобу і полегшує доступ, без необхідності в додаткових маніпуляціях для фіксації кришки. У даній статті ми погоримо про основні тонкощі, на які слід звернути увагу під час встановлення газових упорів для тривалої та справної роботи.
24.10.2022
Догляд за покришками авто - те, про що думає кожен власник автомобіля. Адже це не тільки про естетику і презентабельний зовнішній вигляд гуми, адже це ще й про продовження її терміну служби. Крім того, шини, що зносилися, не забезпечують достатнє зчеплення авто з дорогою і не в змозі згладжувати нерівності на дорозі - з ними їзда перетвориться на судомні стрибки по ямах (це точно не принесе задоволення від процесу їзди). Для того щоб якомога більше насолоджуватися комфортною їздою та запобігти передчасному старінню шин, варто пом'якшити гуму та забезпечити їй захист від різних пошкоджень. У цьому допоможуть ефективні народні засоби, а також спеціальна автохімія, яку можна придбати у нашому інтернет-магазині “Авторадості”.
20.10.2022
Чистий та доглянутий салон автомобіля – вкрай важливий, адже він багато може сказати про особистість власника. До того ж від цих факторів залежить задоволення та комфорт, які отримують водій під час їзди. І це навіть не дивлячись на те, про який транспортний засіб йдеться - навіть найпростіший доглянутий салон виглядатиме виграшніше за брудний салон дорогої іномарки. Інтер'єр авто - це про комбінацію різних матеріалів, тому при покупці автохімії необхідно передбачити, що в ньому є елементи з текстилю, шкіри, пластику, алькантари, металу і т.д. Також є багатофункціональні засоби, але все визначається індивідуально.
17.10.2022
Щоб забезпечити лобовому, бічному та задньому автомобільному склу тривалий термін служби, а також забезпечити хорошу видимість водію на дорозі, особливу увагу слід приділити їх правильному та постійному догляду. Особливі знання та вміння для цього не потрібні, проте є кілька моментів, які важливо врахувати: для того, щоб на склі не було пилу та бруду, необхідно використовувати м'які губки або ганчірки (це можуть бути спеціальні вироби для догляду за автосклом або звичайні губки); щоб очистити автомобільне скло слід використовувати різні засоби догляду за автосклом (автохімію). Їх варто купувати лише у спеціалізованих магазинах.
13.10.2022
Система ремінного приводу включає натягувач, що направляє ролик (або кілька - вони відповідають за автоматичне натяг ременя), полікліновий ремінь і шківи. Вона відповідає за кермо з гідропідсиленням, генератор, кондиціонер і в деяких випадках систему охолодження через водяний насос. Головна роль належить полікліновому ременю. Саме він відповідає за справність інших компонентів системи. При цьому він піддається високому навантаженню, оскільки працює під час роботи двигуна безперервно і його стан впливає високий діапазон температур, а також постійний вигин виробу. Якої б хорошої якості не був ремінь рано чи пізно виникає необхідність його заміни на новий.
06.10.2022
Салон автомобіля є візитівкою його власника. І тому, вкрай важливо утримувати у його охайному та чистому стані. Наскільки якісною не була оббивка сидінь рано чи пізно вона втратить свою привабливість і потребуватиме заміни. Адже не звертати увагу на потертості чи плями точно не вийде. Щоправда, зіпсувати обивку може не лише час. Попіл, що впав від сигарети, пролитий сік або кава, гостра заклепка на джинсах можуть також її зіпсувати. Щоб виправити ситуацію, доведеться викласти круглу суму, оскільки зробити це можна буде лише шляхом заміни оббивки повністю або ж віддавши виріб у хімчистку. Щоб запобігти таким витратам і подбати про привабливість інтер'єру транспортного засобу, варто придбати накидки на сидіння.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено