Вибір килимка в багажник авто

31.10.2022
Підтримання чистоти в салоні автомобіля та багажному відсіку є важливим завданням для кожного власника транспортного засобу. Кожному власнику авто хочеться, щоб у машині було чисто та затишно. Мало того, що це про комфорт, так ще й про імідж власника та його особисті якості багато що говорить. Навряд про людину, в машині якої бруд і сміття скажуть щось хороше. Одним із інструментів підтримки чистоти в руках власника є звичайний килимок для авто. Використовуються килимки як у салоні, так і в багажнику, і є по суті превентивними заходами для захисту салонної оббивки від механічних пошкоджень, болота і т.д.

У рамках цієї статті ми зупинимося детальніше на килимках для багажника. Автокилимок - це не розкіш, не прикраса авто, а обумовлена об'єктивними обставинами необхідність. Обійтися без автокилимка в багажник просто неможливо. Щоб вибрати виріб, слід спочатку уважно вивчити пропозиції, що існують на ринку, й ознайомитися з особливостями різних варіантів, а також подумати для яких цілей найчастіше використовуватиме багажне відділення машини.

Як використовуватиметься килимок?


Купівля автокилимка - це все ж таки бажання просто прикрасити багажник? Або ж ти на першому місці стоїть практичність виробу? Чи може Вас цікавить «золота середина» за цими двома критеріями, та ще й ціна хороша була б непоганим бонусом? Насамперед треба розібратися з цими пунктами, а потім уже рухатися далі.

Якщо Ви працюєте в офісі, то швидше за все навряд Вам потрібен автокилимок, який буде відрізнятися максимальною практичністю - можна дозволити собі купити гарний виріб і насолоджуватися його естетичністю.
Якщо Ви любите на вихідні з'їздити на дачу або провести час з друзями за містом, тоді ворсовий килимок навряд чи буде гарною ідеєю і треба насамперед подумати про практичність, а потім уже все інше. Хоча, це зовсім не означає, що автокилимки з полімеру, пластику або поліуретану не може бути красивим. Якщо Ви звернетеся до каталогу нашої компанії, то знайдете найбільш оптимальний варіант для себе.

А який матеріал килимка краще вибрати?


Після того, як буде позначено цілі, варто визначитися з матеріалом. Варіантів на ринку дуже багато:

  • тканинні килимки та килимки з ворсу. Такі вироби обов'язково додадуть салону та багажнику шарм. Вони виглядають дорого, гарно. Однак, не можна забувати про те, що такі килимки не забезпечують високий рівень захисту днища авто, тому уникнути корозії не факт, що вдасться. Щоправда, на ринку сьогодні є варіанти, які мають гумову основу. Вони гармонійно поєднують у собі естетику та практичність - виглядають красиво і від вологи при цьому захищають. При покупці варто звертати увагу також на товщину ворсу – від цього залежить термін експлуатації виробу;

  • гумові аксесуари. Вони, як правило, дуже доречні у тих випадках, коли на вулиці сльота чи сніг. Такі аксесуари коштують відносно недорого, абсолютно невибагливі у догляді і при цьому ще й стійкі до миючих засобів. До речі такі килимки припадуть тим, хто часто перевозить у багажнику різний вантаж - по них вантаж практично не ковзає. Не позбавлені однак такі вироби і певних недоліків - взимку гума стає сильно вразливою, а самі по собі килимки досить важкі (самостійно виймати їх з багажника і поміщати назад не у всіх може вийти). Проте, якщо вибирати вироби від перевірених виробників, можна залишитися дуже задоволеним;

  • автокилимки з поліуретану. Ці вироби є одними з найдорожчих на ринку. Однак, їх висока вартість цілком виправдана - килимки комфортні у використанні (не вибагливі у догляді, легкі), не деформуються через перепади температури. Термін служби таких виробів досягає 2 років, що порівняно з іншими варіантами досить непогано;

  • килимки із пластику. Це найбюджетніший варіант із усіх доступних на ринку. Серед недоліків моделей із пластику можна відзначити те, що вироби з цього матеріалу досить швидко втрачають презентабельний зовнішній вигляд – покриваються тріщинами, дряпаються. Такі вироби навіть улітку «тримають» свою форму і не стають більш гнучкими, а ось взимку можуть зовсім луснути і розкришитися. У звичайній промові такі вироби часто називають «корито». Варто відзначити, що такі килимки також не зовсім підходять для тих, хто звик перевозити в багажнику різний вантаж - він ковзатиме по поверхні. Щоправда, не позбавлений такий килимок та переваг. Серед його переваг можна виділити те, що він не сприйнятливий до хімічних речовин і спокійно переносить миття. При цьому килимок чудово справляється зі своїм головним завданням – він добре захищає дно багажника від вологи.

  • eva полімерні килимки. Килимки з Єва полімерного матеріалу відрізняються еластичністю та зносостійкістю. Вони не мають неприємного запаху (який характерний для килимків з гуми) і не втрачають еластичність за будь-якої температури, будь-то спека чи мороз.

  • Килимки з цього матеріалу відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, до того ж вироби з даного матеріалу зазвичай представлені широкою палітрою кольорів.

    Купити різні автокилимки для багажника можна у нас укаталозі килимків в багажник.. Онлайн-каталог нашого магазину просто величезний, у ньому є різні варіанти для Acura, Alfa Romeo, Audi, Bentley, BMW, Brilliance, Buick, BYD, Cadillac, Chana, Chery, Chevrolet, Chrysler та не тільки. Щодо брендів, то на наших полицях представлені AMiO, AVTO-Gumm, Frogum, GledRing, Inliner, Kegel-Blazusiak, Kinetic, L.Locker, Nor-Plast та інші бренди. Вибір справді величезний. Крім того, що є різні бренди та матеріали, килимки представлені ще й у різних кольорах, а саме у чорному, сірому, бежевому, коричневому, червоному та синьому кольорах.

    Оформити замовлення можна телефоном або через сайт компанії. Якщо з вибором виникнуть труднощі, то завжди можна звернутися до наших менеджерів – вони із задоволенням проконсультують з усіх питань та допоможуть підібрати найоптимальніший варіант.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено