Новини

31.10.2019
Виробники сучасних автомобілів все більше фарширують свої творіння автоматикою і розумним "електронними системами. Багато досвідчені водії знайомі з пристроєм власного автомобіля, і переважно знають про призначення кнопок в машині. Але, якщо пересісти за кермо автомобіля іншої марки машини - доведеться звикати до нового розташування перемикачів і здогадуватися, що може означати той чи інший символ на панелі приладів? Ми пропонуємо розглянути кілька функцій і перемикачів в автомобілях, в яких кількість кнопок може налякати не тільки новачка. У цій статті ми поговоримо про головні та додаткові функції й кнопки в автомобілі, і розтлумачимо базові символи, які можуть відкрити деяким нові можливості власного автомобіля.
28.10.2019
Правила дорожнього руху зобов'язують водіїв запам'ятати 3 предмети, які повинні бути обов'язковими в машині:знак аварійної зупинки, вогнегасник і аптечка. На практиці, список необхідного в багажнику автомобіля може бути значно ширше. У цій статті ми поговоримо про обов'язкові предмети в наборі автомобіліста і про те, що з вмісту в багажнику може надати неоціненну допомогу в тій чи іншій ситуації. Аварійний набір автомобіліста євростандарт Список речей з набору автомобіліста, які необхідні на випадок аварійної ситуації, вказані в реєстрі ПДР і вважаються обов'язковими: 1. Вогнегасник 2.
24.10.2019
Підтримка авто в ідеальному стані - завдання не з легких, особливо якщо автомобіль постійно в експлуатації. Шанси отримати удар або подряпати елементи кузова завжди високі, а найбільш схильні до пошкоджень передні та задні бампери, а разом і з ними грати радіатора. У цій статті ми дамо декілька чинників, які слід враховувати при виборі бамперів і надамо невелике керівництво, щоб спростити вибір захисних елементів автомобільного кузова. Призначення переднього і заднього бампера в автомобілі Бампери автомобіля, згідно з їхньої назви, призначені для того, щоб витримувати будь-які випадкові удари, здатні нашкодити кузову спереду або ззаду.
21.10.2019
Туман, пил, сильний дощ і снігопад - все це погодні умови, які створюють незручності на дорозі, як для автомобілістів, так і для пішоходів. Видимість значно знижується, з оглядом дороги виникають проблеми. Кращі рішення, щоб підвищити безпеку, це обмежити високі швидкості пересування, на скільки це можливо, але все ж якщо їхати потрібно, тоді будьте ласкаві встановити правильну автомобільну оптику. У цій статті ми розберемося, яке автомобільне освітлення найбільш ефективно працює в умовах поганої видимості, а також розглянемо ключову інформацію про використання протитуманних фар. Дотримуйтеся основних правил їзди в умовах туману Якщо є туман, дороги, ймовірно, дороги можуть бути слизькими, так що залишайте автомобілю більше шляху для гальмування і уповільнення.
17.10.2019
Дискові та барабанні гальма - це всього лише два типи гальм, які можна знайти в автомобілях. Сучасні гальмівні системи, де передбачені дискові гальма мають конструкцію, яка включає гальмівний диск, колодки і супорт. У цій статті ми поговоримо про обслуговування супортів і розповімо, як підтримувати оптимальні робочі характеристики гальмівної системи автомобіля? Роль супорта в гальмівній системі автомобіля Супорт схожий на лещата, які кріпляться до гальмівного диска при натисненні педалі гальма. Він містить гідравлічні поршні, які з'єднані з рядом шлангів, які подають гальмівну рідину.
10.10.2019
Приводні ремені грають життєво важливу роль в загальній ефективності вашого двигуна і є предметом регулярного технічного обслуговування автомобілів. Уникнути непотрібного зламання мотора допоможе своєчасна діагностика і заміна ременів поршня навісного обладнання. Гучні виски, погана зарядка акумулятора і навіть перегрів - це симптоми, які повинні спонукати вас вивчити приводні ремені вашого двигуна і, можливо, замінити їх. Але перш ніж почати діагностичний процес, переконайтеся, що ви знаєте, які ремені є у вашій машині. Щорічний огляд автомобіля або візуальний огляд під час заміни мастила - це хороший спосіб визначити поточний стан ременя, а також дати уявлення про те, коли він потребує заміни.
08.10.2019
Шановні клієнти! Вітаємо Вас з прийдешніми святами - Днем Захисника України та Покрова Пресвятої Богородиці! Зверніть увагу, що у святкові дні магазин працює в такому режимі: 14.10.2019 - Пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 17:00. 15.10.2019 - Магазин продовжує роботу за стандартним графіком. Прохання враховувати дану інформацію при плануванні візитів до нас. Хороших свят!
07.10.2019
Мийка високого тиску - це економічне й ефективне обладнання, яке використовує розпилювач води під високим тиском для видалення сухої та стійкого бруду з поверхонь автомобілів і мотоциклів. Крім того, він також може бути використаний для очищення стін будівель, меблів, проїздів, втім, для розв'язання найрізноманітніших проблем. Електрична мийка високого тиску - це відмінний мийний апарат для автомобіля! Очищення вашого автомобіля з мильною водою і губкою - дуже трудомісткий і виснажливий процес. Мийки високого тиску стали справжньою знахідкою для величезної кількості автомобілістів.
03.10.2019
Чудово, коли автомобіль відмінно працює і не турбує власника тривожними сигналами. Кращий спосіб зберегти функціональність транспортного засобу - дотримуватися план регламентних робіт, запропонований для кожної моделі автомобіля. У цій статті ми поговоримо про базове техобслуговування та з'ясуємо, що входить до переліку послуг автосервісів при проходженні різних видів ТО. Види технічного обслуговування:ТО-1 і ТО-2 Базове ТО можна умовно розділити на кілька груп:щоденне, сезонне і періодичне планове обслуговування. Щоб зрозуміти, в чому полягають основні відмінності ТО-1 і ТО-2, необхідно чітко уявляти, які заходи входять в кожне з них.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено