Мийки високого тиску: як вибрати міні-мийку для миття автомобіля?

07.10.2019

Мийка високого тиску - це економічне й ефективне обладнання, яке використовує розпилювач води під високим тиском для видалення сухої та стійкого бруду з поверхонь автомобілів і мотоциклів. Крім того, він також може бути використаний для очищення стін будівель, меблів, проїздів, втім, для розв'язання найрізноманітніших проблем.


Електрична мийка високого тиску - це відмінний мийний апарат для автомобіля!


Очищення вашого автомобіля з мильною водою і губкою - дуже трудомісткий і виснажливий процес. Мийки високого тиску стали справжньою знахідкою для величезної кількості автомобілістів. Завдяки мийкам високого тиску вам більше не доведеться витрачати всі вихідні на прибирання. Використання цього корисного доповнення робить процес миття автомобіля елементарно простим, не вимагає зусиль. Розглянемо в цій статті, чи дійсно покупка автомобільної мийки високого тиску виправдовує свої інвестиції?


Переваги використання мийки високого тиску


Серед переваг покупки автомобільної мийки високого тиску є три основних вигоди:

Економія часу - ручне очищення вимагає декількох годин відколювання бруду, посліду і різних слідів. При видаленні небажаних частинок в порівнянні з традиційними методами очищення мийка високого тиску виконує навіть найскладніші роботи за 30- 40 хвилин максимум.

Економія води - набагато ефективніше звичайного методу автомобільної мийки вручну, як, наприклад при використанні садового шланга. Для повного очищення автомобіля системі мийки високого тиску потрібно значно менше води.

Економія грошей - використання мийки високого тиску обходиться набагато дешевше, ніж звичайна чистка автомобілів в автосалонах. Дозволяє уникнути покупки дорогих агресивні мийні засоби.



Широке застосування мийки високого тиску в побуті


Додатково, можна знайти безліч додаткових плюсів від придбання мийної машини:

  • Дозволяє з легкістю очистити важкодоступні місця, такі як кути і інші зони, які потребують ретельної мийки.
  • Допомагає очистити не тільки автомобілі, але також велосипеди, огорожі, гаражі, зовнішні стіни, грилі, патіо, палуби, басейни, садові меблі, доріжки, скляні вікна, паркувальні зони, внутрішні стіни, підлоги і мармурові поверхні і багато іншого.
  • Прибирання за допомогою миття під високим тиском позбавляє від шкідливих бактерій, вірусів, грибків і патогенів, що зберігає вашу сім'ю і дітей в безпеці від алергії і шкідливих захворювань.

  • Електрична мийка високого тиску - це відмінний спосіб подбати про чистоту свого будинку, дачі і автомобіля, при цьому зберегти час, навколишнє середовище і сімейний бюджет.



    Професійні автомобільні мийки Karcher найбільш популярні


    Мийки високого тиску Кархер займають почесне місце на ринку подібного обладнання, оскільки пропонують видатну продуктивність. Кожна з моделей оснащена сучасним двигуном з водяним охолодженням, який забезпечує тривалий термін служби і високий рівень продуктивності. Технічно, мийки високого тиску Karcher можна класифікувати по продуктивності і призначенням:

  • Мінімийки початкового рівня К2:потужність до 1,6 кВт, при максимальному тиску до 120 Атм, споживання до 380 літрів води на годину.
  • Мінімийки середнього класу К4, К5:потужність від 2,1 кВт, підвищення тиску до 145 Атм, площа обробки до 40 м²/год, продуктивність до 500 літрів/годину.
  • Мінімийки професійного призначення К7:потужність від 3 кВт, площа обробки до 60 квадратних метрів на годину, продуктивність до 600 літрів води за годину роботи при тиску до 160 атмосфер.

  • Комбінована потужність і енергоефективність мийки високого тиску забезпечують виняткову продуктивність і довговічність. Залежно від класу моделі, мінімийки можуть використовуватися для різних цілей, від чищення садових доріжок і зборів мийками високого тиску класу К2 до мийки великих транспортних засобів і професійної автомийки обладнанням класу К7.

    Чи безпечно використовувати мийку високого тиску для миття автомобіля?


    Так, ви можете безпечно використовувати мийки високого тиску, щоб помити машину. Мийки високого тиску поставляються з різним набором форсунок, в тому числі з насадками для мийки автомобіля. Прочитайте інструкцію по експлуатації, надану виробником, щоб дізнатися правильну насадку і використовуйте її для очищення кузова та інших елементів транспортного засобу.

    Якщо ви новачок у використанні мийки високого тиску або не знаєте, як правильно налаштувати розпилювач, то ми рекомендуємо почати з низькою настройкою з використанням мінімального тиску і поступово збільшувати швидкість розпилення, таким чином ви успішно налаштували режим, разом з тим визначте оптимальну відстань, з яким очищення буде максимально ефективна і безпечна.


    Мийка високим тиском:поради безпечної автомийки


    При митті автомобіля за допомогою мийної машини під тиском остерігайтеся використання занадто сильного струменя на елементи кузова, де є подряпини або дефекти лакофарбового покриття. Занадто сильно тиснуть і досить близьку відстань від розпилювача до кузова - і є ризик того, що вода може проникнути під шар фарби і зняти його. Для уникнення подібних ситуацій потрібно мати можливість регулювати тиск і налаштовувати подачу розпилення.

    Форсунки різних розмірів і типів - струменеві, турбовані, та ті, що обертаються. Вони допомагають ефективно і правильно розприскувати воду. Регульований вибір форсунок дає різну швидкість подачі води і дозволяє розподіляти потужний потік на певну площу і відстань. Тому краще вибрати апарат мийки високого тиску зі змінними насадками. Комплектація і кількість вкладень залежить від моделі, вартості та бренду.



    Особливості мийки високого тиску Karcher K5


    Моделі німецького виробника, які отримали велику похвалу і схвалення багатьох користувачів, в тому числі автомобілістів:мийки високого тиску Karcher K5. Ці мийники з легкістю справляється з брудом, маслом і засохлими слідами, які зазвичай важко видалити за допомогою ручних методів очищення. Шляхом застосування спеціального пістолета з роз'ємом Quick Connect і розпилювальної трубки Vario для зручного регулювання тиску.

    Це дозволяє знизити споживання енергії та води до 20%, оскільки пристрій має екоперемикач регулювання потужності. Він має намотування шланга і великий гак для кабелю, що дозволяє легко зберігати кабель безпосередньо на пристрої. Котушка для шланга містить всі в чистоті та порядку. Технологія мийки високого тиску Plug 'n' Clean забезпечує заміну мийного засобу всього одним рухом.


    Автомобільні мийки високого тиску, яка марка краще?


    На думку експертів мийних станцій, у виборі мийки високого тиску бренд не має великого значення, набагато важливіше звертати увагу на технічні характеристики й вартість. Можливості обладнання та комплектація грають важливу роль у формуванні ціни на мийки високого тиску, тому навіть в рамках одного бренду ви можете зустріти великий розкид цін.

    Серед брендів, які представлені в інтернет-магазині Авторадості ви можете вибрати та купити автомобільні мийки високого тиску наступних виробників: Black & decker, Daewoo, Hitachi, Intertool, Karcher, Sigma, Stiga, Voin, Vortex. Від вашого бюджету буде залежати, наскільки потужний і якісний апарат вам вдасться купити. Це саме той випадок, коли можна сміливо сказати, що задоволення від гарної якості триває довше, ніж радість від економної покупки.



    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено