Керівництво з вибору автомобільних бамперів і решіток радіатора

24.10.2019
Підтримка авто в ідеальному стані - завдання не з легких, особливо якщо автомобіль постійно в експлуатації. Шанси отримати удар або подряпати елементи кузова завжди високі, а найбільш схильні до пошкоджень передні та задні бампери, а разом і з ними грати радіатора. У цій статті ми дамо декілька чинників, які слід враховувати при виборі бамперів і надамо невелике керівництво, щоб спростити вибір захисних елементів автомобільного кузова.

Призначення переднього і заднього бампера в автомобілі


Бампери автомобіля, згідно з їхньої назви, призначені для того, щоб витримувати будь-які випадкові удари, здатні нашкодити кузову спереду або ззаду. Хороший захист бампера гарантує, що при незначних пригодах збиток буде мінімальним. У сучасних автомобілях бампер являє собою вдосконалену деталь, яка може містити чутливу електроніку, декоративні накладки і інші функціональні компоненти.

Бампера можуть бути виготовлені з металу або пластику і не залежно від виконання, елемент прикріплений болтами до передньої або задньої частини автомобільного кузова. Виконує дві головні функції:бере безпосередню участь у формуванні зовнішнього вигляду автомобіля, а також є важливим компонентом забезпечення безпеки.

Три найважливіші фактори при виборі захисту бампера


Відшукати хороший захист і вибрати найкращий бампер для свого автомобіля може бути непросто, оскільки на ринку є безліч варіантів. Керівництво для покупця за вибором захисту бампера пояснить вам те, що потрібно знати перед покупкою.

Відповідність розмірів і форми бампера


    Захисний бампер продукт модельний і повинен підходити для певної моделі автомобіля. Вам необхідно перевірити ширину, довжину і товщину захисного бампера, щоб побачити, чи підійде він до вашого автомобіля чи ні. Якщо ви купуєте змінний захисний кожух бампера, вам потрібно подивитися, чи має він аналогічні розміри чи ні. Ваші вимоги також вплинуть на посадку захисного кожуха бампера. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати кращий захист бампера відповідно до ваших вимог, автомобілем і уподобаннями.

Матеріал бампера і захисних елементів


    Є одним з найбільш важливих і очевидних характеристик при виборі нового захисту бампера. Пластикові інтегровані бампери являють собою об'ємну суцільнолиту конструкцію, яка кріпиться на двох і більше опорних кронштейнах. Металеві захисні кожухи на бампері великі й важкі, всупереч надійності, їх використовують рідше, зокрема для позашляховиків. Гума є стандартним матеріалом, використовуваним в захисних бамперах. Основним матеріалом для виготовлення є каучук промислового класу через його пружності та довговічності. Матеріалу вирішує, які удари може витримати захист.

Торгова марка і виробник захисту


    Є поширеним фактором при виборі захисту бампера, адже для покупки будь-якого продукту ім'я бренду пов'язано з цінностями, які компанії вкладають у свої продукти. Ви повинні враховувати репутацію бренду, гарантію, яку він пропонує, і багато іншого. Подивіться, що інші пишуть і говорять про конкретну марку. Приймайте думки інших і людей, які використовували захисні бампери різних виробників. Досвід інших дозволить вам зробити правильний вибір.

Примітка:це керівництво призначено для застосування в загальному процесі заміни бампера і не містить конкретної інформації про певні марки і моделі автомобілів.


Все що необхідно для правильного початку ремонту


Зрештою, якщо Вам потрібно буде замінити пошкоджену деталь або встановити новий бампер для захисту вашого автомобіля, не соромтеся звертатися до онлайн-магазину запчастин Авторадості. Щоб задовольнити всі ваші потреби в запасних частинах, наш інтернет-магазин пропонує різні компоненти кузова і комплектуючі. А для простоти пошуку ми підготували для вас спеціальний підбір деталей під певні моделі автомобілів. Завдяки цьому ви з легкістю зможете знайти і безпомилково підібрати задні бампери і передні бампери, а також решітки радіатора для свого автомобіля. У каталозі магазина представлений широкий асортимент товарів, необхідних для правильного початку ремонту. Якщо ви зацікавлені в цьому, то ми пропонуємо вибрати недорогі моделі, представлені на нашому сайті.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено