Новини

28.09.2020
Керівництво щодо купівлі кращого автомобільного кріплення для телефону і часто задаються Автомобільний тримач для телефону - в наш час це не просто корисний аксесуар, адже він дозволяє використовувати телефон в якості навігаційної системи, розважального центру та гучного зв'язку. Вони дозволяють прикріпити смартфон до приладової панелі або лобового скла автомобіля, утримуючи його на місці під час поїздок. Це не тільки убезпечить пристрій від падінь, але і сприяє безпечному керуванню, запобігаючи порушення, які часто трапляються через використання мобільного телефону за кермом. У цій статті ми розповімо про тримічі в салон і кращі кріплення для телефонів, щоб Ви могли вибрати найбільш зручний пристрій для використання в своєму автомобілі.
24.09.2020
Нескладно зрозуміти тих, хто вважає за краще їздити тільки на чистому автомобілі з незгасним блиском. Кожен вибирає для догляду за своїм дорогим автомобілем різні методи і способи чистки. В якості альтернативи традиційним поїздкам на автомийку, автовласників цікавить процес безконтактної мийки. Щоб забезпечити правильний і професійний результат без шкоди для лакофарбового покриття знадобиться знати, як проходить процедура мийки самостійно. Крім того, потрібно підібрати засоби, які найкраще для цього підходять. У цій статті ми розповімо про порядок мийки автомобільного кузова за допомогою апарату високого тиску і автошампунів для безконтактної мийки.
21.09.2020
Фактично, щоб зняти акумулятор з автомобіля, потрібно близько двох хвилин. Від'єднали клемні затискачі, зняли фіксатор і будь ласка, акумулятор готовий до вилучення. АЛЕ! Підготовка до зняття батареї може зайняти Вас не менше, ніж на півгодини. Знаття автомобільного акумулятора, вимагає не тільки наявності певних інструментів, але і послідовності. Установка і підключення батареї повинні проходити правильно. У цій статті ми розповідаємо про порядок заміни автомобільного акумулятора, включаючи поради щодо безпечної перевстановлення АКБ. Як замінити автомобільний акумулятор? Існує кілька факторів, які можуть викликати передчасний вихід батареї з ладу.
17.09.2020
Вощіння автомобіля - це більше, ніж просто полірування і надання блиску кузову за допомогою воску. Якщо все зроблено правильно, це допоможе захистити і продовжити термін служби фарби вашого автомобіля. Вибір відповідного типу автомобільного воску визначає частоту полірування і залежить від того, для чого ви хочете його нанести? Визначте, чи дійсно ви шукаєте автомобільний віск, а не автомобільний поліроль або, може бути, те й інше? У цій статті ми розповімо про різні полірувальні засоби і поговоримо про переваги автомобільного воску, щоб допомогти вам зрозуміти, для яких цілей, що краще підходить? Переваги полірування автомобіля воском Є ті, хто вважає, що воскова обробка автомобільного кузова не несе користі.
14.09.2020
Оскільки на ринку представлено безліч різних моделей повітряних компресорів, покупка відповідної моделі може стати досить складним завданням. Коли справа доходить до вибору портативного пристрою, необхідно враховувати безліч факторів, таких як потужність, зручність використання, розмір, джерело живлення і багато іншого. У цій статті ми розповімо, що потрібно враховувати перед покупкою автомобільного компресора, а також дамо відповіді на найбільш поширені питання про вибір портативних компресорів. Часті питання про компресори та керівництво покупця Що таке портативний повітряний компресор? Портативний повітряний компресор - це електричний насос, який використовується для накачування або спуску повітря з шин автомобіля.
10.09.2020
Завжди є сенс двічі перевіряти автомобільні замки та вікна кожного разу, коли ви залишаєте машину на парковці. Статистика в Україні показала, що найбільша кількість автомобільних угонів за 2020 рік відбулося в Києві і області, потім Харківська, Одеська, Львівська та Дніпропетровська області. І щоб не доводилося жити з неминучим почуттям занепокоєння за свій дорогий автомобіль, в цій статті ми дамо Вам декілька порад, які допоможуть забезпечити безпеку автомобіля на стоянці. Кращі поради щодо забезпечення безпеки автомобіля на стоянці Розміщення автомобіля Правильне місце для парковки вашого автомобіля так само важливо, як і процес самої парковки.
07.09.2020
Двигун - це серце вашого автомобіля, і з часом він потребує промивки. Його деталі забиваються брудом і відкладеннями і основна мета промивання двигуна - це очищення його від дрібних частинок металевої стружки, сажі та інших забруднень, осілих всередині системи. Промивка двигуна безпосередньо пов'язана з безліччю переваг, у тому числі, підвищити економію палива і мінімізувати викиди. Крім видалення відкладень і бруду всередині двигуна, це також допоможе очистити важкодоступні частини двигуна, зберегти чистоту нового моторного масла. У цій статті ми зробили всебічний огляд, за допомогою якого Ви зможете вибрати продукт і самостійно здійснити промивку двигуна.
03.09.2020
Двірники не можуть служити вічно, і коли настає момент їх марності - настає пора термінового пошуку щіток на заміну. При виборі автовласники нерідко стикаються з низкою запитань про якість, відповідність розмірів, матеріалів і догляді за ними. З огляду на, що велика кількість варіантів не виправдовують очікувань, буде правильним, якщо ми проведемо екскурс по щіткам склоочисника, доступних сьогодні. У цій статті ми розповімо, на що звернути увагу, перш ніж робити покупку двірників, а також відповімо на найбільш поширені питання про кращі щітки склоочисника. Що враховувати при підборі щіток і двірників? Марка і модель автомобіля Без сумнівів, марка і модель вашого автомобіля будуть впливати на сумісність з двірниками, які ви виберете.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено