Краще воскове покриття і керівництво по покупці поліролі для кузова авто

17.09.2020
Вощіння автомобіля - це більше, ніж просто полірування і надання блиску кузову за допомогою воску. Якщо все зроблено правильно, це допоможе захистити і продовжити термін служби фарби вашого автомобіля. Вибір відповідного типу автомобільного воску визначає частоту полірування і залежить від того, для чого ви хочете його нанести? Визначте, чи дійсно ви шукаєте автомобільний віск, а не автомобільний поліроль або, може бути, те й інше? У цій статті ми розповімо про різні полірувальні засоби і поговоримо про переваги автомобільного воску, щоб допомогти вам зрозуміти, для яких цілей, що краще підходить?


Переваги полірування автомобіля воском


Є ті, хто вважає, що воскова обробка автомобільного кузова не несе користі. Запевняємо вас - регулярне полірування автомобіля воском, не рідше двох разів на рік, може принести масу переваг не тільки вам, як водієві, але і вашій машині.

  • Захистіть свій автомобіль від поверхневих ушкоджень

Автомобільні експерти і професіонали деталізації вважають захист від поверхневих ушкоджень одним з найважливіших переваг якісного полірування. Слизька поверхня, створена воскоподібною речовиною, запобігає прилипання різних частинок і сміття до поверхні вашого автомобіля. Оскільки він досить слизький, ці частинки просто відскакують від поверхні, не залишаючи подряпин або вм'ятин. Якщо птиці раптово вирішують скинути свої екскременти на ваш автомобіль, витирати їх буде набагато простіше, якщо ви використовуєте воскову поверхню.

  • Забезпечте додатковий захисний шар для лаку

Лакове покриття вашого автомобіля - це самий верхній шар лакофарбового покриття. Без цього внутрішні структури кольору можуть бути легко схильні до безлічі загроз. Виробники розробили прозоре покриття, стійке до бруду, сміття, ультрафіолетового випромінювання і всього, що матінка-природа вирішить кинути на нього. На жаль, з часом цей захисний шар тріскається. Зачекайте ще трохи, і пошкодження буде повільно просочуватися у внутрішню фарбу. Вощіння дає вам додатковий шар поверх прозорого лаку. Таким чином, ще до того, як будь-які шкідливі речовини потраплять на лакове покриття, воно має спочатку пройти через шар воску. А пройти через дуже щільну і слизьку субстанцію буває непросто. Обов'язково використовуйте перед нанеченіем воску високоякісний засіб для видалення подряпин, якщо такі є.

  • Зниження витрат на ремонти лакофарбового покриття

Уявіть, скільки вам може коштувати відновлення обробки вашого автомобіля до заводського стану? Залежно від кольору, марки і моделі вашого автомобіля, ви потенційно можете витратити тисячі гривень тільки на відновлення одного кузовного елемента. Але якщо ви збираєтеся коли-небудь перепродати машину - то вам дійсно доведеться захищати фарбу. Також читайте про альтернативу для захисту ЛКП в статті: " Захисні плівки для автомобіля ". Ну і звичайно, ви знаєте, що вам потрібно подбати і про інші речі.

  • Підвищення вартості вашого автомобіля при перепродажі

Одна з перших речей, на яку люди звертають увагу при покупці старих автомобілів, - це якість забарвлення, тому що це говорить їм дещо про попереднього власника машини. Продаєте свою машину? Знайте, що можете розраховувати на більш високу оцінку вартості, якщо фарба вашого автомобіля буде в хорошому стані. Якщо кузов сповнений вм'ятин, відколів, тріщин і подряпин, це відразу ж говорить про те, що власнику транспортного засобу наплювати на його утримання. Якщо він не може вирішити елементарних поверхневих проблем, чого ще можна чекати від таких глибоких проблем, як механічні та електричні несправності?

  • Приводить до водіння більш обережно і розумно

Насправді ніхто не знає, чому, але загальне спостереження полягає в тому, що люди, які без будь-яких помилок вміють чистити свої автомобілі воском, дуже обережні, навіть коли паркуються. Вони дуже обережні, тому що не хочуть, щоб їх машина забруднилася. При найменшій ознаці бруду вони негайно все витирають. Вони також не будуть водити машину безрозсудно, оскільки неправильний рух може зіпсувати зовнішній вигляд їх машини. Так що так, в деякому сенсі можна сказати, що нанесення воску на вашу машину змусить вас захотіти водити її більш обережно. А обережне водіння означає, що ви будете далі від аварій.

  • Знижує частоту миття автомобілів

Ви можете цього не знати, але є ще одна перевага в тому, щоб регулярно змащувати машину воском. Оскільки віск дуже слизький, жодна частка не застряє на поверхні. Це означає, що вам не потрібно кожен раз привозити його на автомийку. Проста серветка легко видалить бруд і сміття з поверхні вашого автомобіля.


У чому різниця між нанесенням воску і поліруванням автомобіля?


Коли ви миєте машину, ви, природно, питаєте себе, чи потрібно полірувати машину або скористатися воскової обробкою, а може те й інше? Деякі власники транспортних засобів вельми здивовані різницею між нанесенням воску і поліруванням. Ми постараємося спростити для вас ці концепції, щоб ви знали, що, для яких цілей можна застосувати?

  • Полірування

Найближче слово, яке ми могли коли-небудь підібрати для опису полірування, - це «згладити» або зробити поверхню якомога більш рівною. Це означає, що на ньому не повинно бути недоліків. Полірування зазвичай призначається для автомобілів з подряпинами, тонкими лініями або невеликими мітками, які можна розглядати як «дефекти». Річ у тім, коли світло потрапляє в канавки, ці лінії різко проявляюся на поверхні. Ось чому подряпини особливо видно при прямому попаданні світла. Метою полірування є видалення дефектів з цих поверхонь шляхом заповнення пустот. Заповнення запобігає різкому приломленню світла, роблячи лінії або подряпини майже невидимими неозброєним оком. Зазвичай метод полірування використовують перед нанесенням воску, щоб позбутися від візуальних дефектів і дозволити кольору фарби автомобіля сяяти.

  • Воскова обробка

Вощіння - це майже те ж саме, що полірування, за винятком того, що мета буде трохи іншою. У той час, як полірування спрямоване на те, щоб поверхня вашого автомобіля виглядала максимально бездоганно, мета воскової обробки - зробити так, щоб вишукана поверхня автомобіля залишалася незмінною, як можна довше. З технічної точки зору ми говоримо, що воскова обробка - це те, що дає фарбі вашого автомобіля необхідний захист, а також допомагає поліпшити її природний блиск.

Якщо у вас вже є проблеми з поверхнею, такі як тьмяність або навіть ознаки окислення, воскова обробка тільки приховує проблему, але ніколи не вирішує їх так, як це роблять автомобільні поліролі. Тому його краще всього використовувати в автомобілях, у яких немає проблем з поверхнею. Але насправді, можна поєднувати вощіння і полірування. Тому, краще відполірувати дефекти перед нанесенням захисного воску. Так ви отримаєте краще з обох методів догляду за автомобільних кузовом.


Який віск мені слід використовувати? Карнаубський або синтетичний?


Коли справа доходить до автомобільного воску, потрібно думати тільки про два види.

  • Карнауба

Цьому воску надають перевагу професійні майстри, колекціонери автомобілів і завзяті автомобілісти, перш за все через насиченість теплого світіння і глибокого вологого виду, який він надає автомобілю. Насправді це не схоже на те, що віск знаходиться «на» вашої фарбі, а скоріше добре поєднується з фарбою. Коли справа доходить до обробки, найкраще використовувати карнаубський віск. Він також відмінно захищає лакофарбове покриття від різких сонячних променів. Єдиний недолік в тому, що насправді вони не працюють так довго. Здебільшого покриття з карнаубского воску починає зношуватися приблизно через 6-8 тижнів після нанесення.

  • Синтетичні

Вони більш відомі як лакофарбові герметики, і вони дійсно вирішують проблему ахіллесовою п'яти карнаубского воску - довговічність. Деякі з кращих синтетичних автомобільних восків можуть захистити фарбу вашого автомобіля на термін до 2-3 років, хоча в середньому від 5 до 6 місяців все ж краще, ніж 8-тижневий максимум для карнауби. Що стосується того класичного мокрого виду, який ви хотіли б бачити для своєї машини, збагачені кольоромм воски надають глибокий блиск, справлючись з цим відмінно. Ознайомтесь з нашим асортиментом кращих восків для кольорових автомобілів .


Як часто слід натирати машину воском?


Полірування і вощіння може значно поліпшити зовнішній вигляд і захистити фарбу автомобіля від пошкоджень поверхні, включаючи вигоряння через попадання сонячних променів. Навіть воскосодержащіе спреї здатні збагатити колір і уберегти фарбу на кілька тижнів. Карнаубський віск зазвичай тримається від 6 до 8 тижнів, що означає, що вам потрібно воскувати свій автомобіль кожні 6-8 тижнів. Те ж саме або трохи довше ви поїздити з синтетикою. І поки ви все ще вирішуєте, використовувати карнаубский або синтетичний віск, дозвольте нашому каталогу стати джерелом Вашого натхнення при виборі поліролі для кузова автомобіля. Загальна рекомендація від магазину Авторадості - використовуйте автомобільний віск не рідше двох разів на рік. Враховуйте також, що чим частіше проводити нанесення зашитного покриття, тим краще. Бажаємо вдалих придбань!



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено