Новини

31.07.2023
Лобове скло має забезпечувати чіткий огляд дороги попереду, дозволяючи нам оцінити навколишнє середовище та будь-яку потенційну небезпеку, з якою ми можемо зіткнутися. В ідеальних умовах воно не повинно мати будь-яких дефектів, які потенційно можуть обмежити наше поле зору. Сюди входять відколи, тріщини, удари, які можуть відволікати під час поїздки з одного місця в інше. Однак існує ще одна форма дефекту лобового скла, яка не менш відволікає, але на яку часто не звертають уваги - мова йде про подряпини. Подряпини на лобовому склі можуть бути такими ж серйозними, як і відколи, тріщини та удари, через їх здатність спотворювати світло та створювати помітні відблиски.
27.07.2023
У сучасному світі важко уявити собі людину, яка не прагне комфорту і це стосується всіх сфер життя. Що стосується мобільності пересування та автомобіля, то він є практично в кожній родині, проте далеко не кожен може дозволити придбати собі авто преміум-класу, в якому все продумано до дрібниць і яке у заводській комплектації максимально комфортне та зручне. Якщо ж людина проводить багато часу за кермом, то вона обов'язково шукатиме шляхи підвищення комфортабельності пересування і, дякувати Богу, сьогодні їх справді багато. Різні дефлектори, ароматизатори для салону, автобагажники на дах і не тільки покликані створити оптимальні умови для пересування, мінімізувати втому водія і т.
26.07.2023
Шановні клієнти! По вулиці Ентузіастів проводяться ремонтні роботи! В період ремонту дороги доїхати до магазину можна через: Русанівську набережну, бульвар Ігоря Шамо. Натисніть на зображення для перегляду актуальних маршрутів! Розгорнувши зображення Ви можете детальніше розглянути карту місцевості. На цій картинці вказані місця ремонту, а також промальовані варіанти альтернативних маршрутів до магазину Авторадості. Просимо враховувати цю інформацію при візитах до пункту видачі замовлень. Як тільки рух по вулиці Ентузіастів буде повністю відновлено, ми повідомимо про це.
24.07.2023
Безпека на дорозі залежить не тільки від знання та дотримання учасниками дорожнього руху правил, а й від того, наскільки добре бачить водій на дорозі. Яскраві промені сонця, сутінки, відблиски від фар інших транспортних засобів або просто розсіяне сприйняття того, що відбувається навколо через втому - все це може стати причиною ДТП. Якщо ж водієві нічого не заважає, то він зможе вчасно вловити найменші зміни у дорожньому русі та вчасно відреагувати на ту чи іншу ситуацію. Зрозуміло, що коли йдеться про поганий зір (коли має місце далекозорість, короткозорість і т.д.), то тут треба звернутися до окуліста, який підбере правильну оптику, у всіх інших випадках слід придбати очки для водія.
20.07.2023
Заміна автомобільного колеса - те, з чим, напевно, стикався кожен власник авто. Адже це може бути не лише екстрена заміна колеса у польових умовах (а з нашими дорогами це не дивно і в міських умовах), а й запланована сезонна зміна шин. Якщо їхати в автосервіс не хочеться з метою економії, слід подбати про те, щоб під рукою були всі необхідні інструменти. Одним із них є балонний ключ. Від того, наскільки якісним буде цей інструмент залежатиме правильність встановлення і, відповідно, Ваш комфорт та безпека. Балонний ключ - інструмент, призначений для відкручування/закручування гайок під час зняття або монтажу коліс авто.
17.07.2023
Bardahl - це світовий бренд, що спеціалізується на виробництві та продажу автомобільних добавок, мастил та хімічних продуктів для різних галузей промисловості. Бренд був заснований у 1939 році і з того часу зарекомендував себе як один із провідних виробників. Основною метою Bardahl є розробка та надання інноваційних рішень, які покращують продуктивність, надійність та довговічність двигунів. Бренд пропонує широкий спектр продуктів, включаючи моторні оливи, трансмісійні рідини, присадки до палива, оливи та трансмісії, а також антифризи, гальмівні рідини та інші продукти. Ексклюзивні технології Bardahl Однією з ключових переваг Bardahl є використання ексклюзивних технологій, які значно підвищують ефективність продукції: Fullerene C60 - ексклюзивна технологія, яка дозволяє використовувати унікальні властивості фулеренів.
13.07.2023
Моторне масло в процесі експлуатації авто відповідає не тільки за змащування двигуна, але й бере на себе виконання низки інших, не менш важливих завдань. У цій статті ми розглянемо їх, а також зупинимося на проблемах, які можуть виникнути внаслідок використання олив низької якості. Моторне масло покликане створювати масляну плівку між поверхнями компонентів двигуна, які стикаються один з одним, зводячи до мінімуму тертя між ними. Мастила потребують кулачки і штовхачі, поршневі кільця, головки циліндрів, корінні підшипники, підшипники колінчастого і розподільного валів. Щодо енергії, то вона втрачається зовсім небагато.
10.07.2023
Поява іржі на кузові транспортного засобу – проблема, з якою стикається велика кількість власників авто (рано це станеться чи трохи пізніше залежить від якості металу та умов експлуатації авто). Окислений метал не тільки псує екстер'єр авто, а й впливає на безпеку пересування у транспорті. Саме тому, якщо Ви помітили іржу, то позбутися її необхідно якнайшвидше. При цьому порятунок від іржі - досить складне завдання, яке передбачає виконання цілої низки процедур (на них доведеться витратити чимало часу та грошей), на жаль, обробити чимось поверхню і насолоджуватися їздою в гарному авто далі не вийде.
06.07.2023
Пил, вихлопні гази, пісок, різні алергени - це все, що може потрапити до салону транспортного засобу під час поїздки містом і рано чи пізно спровокувати проблеми зі здоров'ям у пасажирів та водія. Саме тому з кінця 20 століття автомобілі стали оснащуватися фільтрами салону. Що в умовах мегаполісу, що при русі путівцями без цієї речі не обійтися. Захисні бар'єри представлені на ринку в кількох варіаціях – є звичайні фільтри, є – вугільні. Який із варіантів краще розберемо у цій статті. Звичайний протипиловий фільтр Конструкція звичайного фільтра салону дуже проста. Він є прямокутною рамкою або рамкою квадратної форми, в яку поміщений фільтруючий елемент з целюлози або синтетичного матеріалу.
03.07.2023
У процесі експлуатації в карбюраторі накопичується пил та бруд. Вони, змішуючись з маслом або паливом під впливом перепадів температур при нагріванні та охолодженні двигуна формують щільний шар забруднень як на зовнішніх, так і внутрішніх поверхнях. Це рано чи пізно призводить до порушень роботи карбюратора. Власники відзначають погіршення формування паливоповітряної суміші, підвищення витрати бензину, зниження потужності двигуна, а також збої при роботі на холостих оборотах і під час набору швидкості. Щоб позбавитися цих проблем і з метою профілактики слід використовувати сучасні засоби автохімії – очищувачі карбюраторів.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено