Масажна накидка для автомобіля: навіщо потрібна та які види існують?

27.07.2023
Масажна накидка для автомобіля
У сучасному світі важко уявити собі людину, яка не прагне комфорту і це стосується всіх сфер життя. Що стосується мобільності пересування та автомобіля, то він є практично в кожній родині, проте далеко не кожен може дозволити придбати собі авто преміум-класу, в якому все продумано до дрібниць і яке у заводській комплектації максимально комфортне та зручне. Якщо ж людина проводить багато часу за кермом, то вона обов'язково шукатиме шляхи підвищення комфортабельності пересування і, дякувати Богу, сьогодні їх справді багато. Різні дефлектори, ароматизатори для салону, автобагажники на дах і не тільки покликані створити оптимальні умови для пересування, мінімізувати втому водія і т.д. У цій статті ми поговоримо про ще один важливий аксесуар, а саме про масажні накидки на сидіння.

Масажна накидка на сидіння Масажна накидка на сидіння - аксесуар, що відрізняється універсальністю. Її можна використовувати як у салоні авто, так і в офісі або в обладнаному в будинку кабінеті. Накидка сприятливо впливає на кровообіг і дозволяє тримати спину в тонусі. Це відбувається за рахунок точкового та поздовжнього масажу спини та шиї. Такий аксесуар не просто створює комфортні умови для пересування, він також дозволяє водієві зберігати свою високу реакцію та уважність під час руху, та унеможливлює втому.
Особливо актуальною покупка такого виробу є для водіїв та тих, хто багато часу проводить за кермом, наприклад, виїжджаючи у відрядження до інших міст.

Масажні накидки представлені в широкому асортименті. Їх прийнято ділити на:
  • пасивні масажні накидки;
  • активні масажні накидки.

Пасивні масажні накидки


Пасивні масажні накидки У цю групу входять вироби, які виготовлені з твердих елементів (можуть мати форму циліндра, сфери і не тільки), які нанизуються на нитки високої міцності. За рахунок дотику спини з ними досягається масажний ефект. Найчастіше виготовляють такі накидки з деревини, щоправда, є варіанти, виготовлені з кістки.

Масажні дерев'яні накидки підходять для використання влітку. Конструкція забезпечує циркуляцію повітря між сидінням і тілом за рахунок простору, що утворюється. Взимку від застосування таких масажерів варто відмовитись, адже поверхня виробів сильно охолоджується і вони створюють дискомфорт.

При виборі масажних накидок такого плану варто віддавати перевагу тільки перевіреним виробникам, адже важливо, щоб деревина, що використовується, не містила смол. Адже в спеку смола може виділятися, що негативно позначиться на зовнішньому вигляді виробу та його експлуатаційних характеристиках. Бажано вибирати вироби, покриті лаком. Найчастіше для виробництва використовують бук. Цінова політика на такі вироби досить демократична і тут немає ніяких ризиків щодо виходу виробу з ладу.

Активні масажні накидки


Активні масажні накидки Такі накидки не дуже поширені, але знову ж таки, тут все на любителя. Вони є виробами, до тканинної основи яких прикріплені половинки стебел або трубки бамбука, які також можуть бути нанизані безпосередньо на нитки. Тут справді все здійснюється за рахунок електроніки - "працюють" такі вироби тільки при безпосередньому підключенні їх до електричної мережі авто. Такі аксесуари поділяються на:
  • вібраційні накидки. Такі вироби мають камери невеликих розмірів, що заповнюються повітрям та з'єднуються безпосередньо з вібраційними мікродвигунами. Саме вони “відповідають” за пульсаційні чи вібраційні на м'язи;
  • роликові накидки. У таких масажних накидках монтуються спеціальні ролики, які рухаються за рахунок суміщених з ними механізмів, що керуються електронікою. Рухи можуть бути лінійними, точковими та хвилеподібними.
Пульт керування масажною накидкою При цьому масажні накидки можуть відрізнятися між собою й іншими параметрами. Є варіанти з регулюванням сили та інтенсивності масажу, є вироби, в яких можна вибрати режим роботи та встановити таймер, є вироби з можливістю вибору області для масування тощо. Особливо цікавими є масажні накидки з підігрівом, вироби з такою функцією дозволяють розігрівати м'язи перед масажем та зберігати тепло після процедури. Взимку ж ця функція масажної накидки допоможе зігрітися і знизити дискомфорт під час руху, що безумовно важливо, адже водій повинен концентруватися на дорозі і навколо, а не відволікатися на такі моменти.

У нас Ви знайдете масажні накидки від Bottari, CarCommerce, Carface, Elegant, Heyner, Kioki, Koto та не тільки. Вироби відрізняються не тільки типом виконання та матеріалом, але й кольоровою гамою, тому завжди можна підібрати оптимальний варіант для створення естетичного салону авто, а це важливо.

Замовити: Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас з будь-яких питань та допоможуть визначитися з вибором масажної накидки для авто. Також варто зазначити, що у нас встановлені найкращі ціни на всі позиції з каталогу, у цьому можете навіть не сумніватися. Замовте масажну накидку в “Авторадості” і отримуйте справжнє задоволення від їзди в авто в будь-який час.

Крім масажних накидок у нашому каталозі є також звичайні накидки з алькантари, екошкіри, ПВХ, поліестеру, бамбука та не тільки. Дані вироби покликані захистити оригінальні чохли від механічних пошкоджень та допомогти власнику завжди підтримувати своє авто в охайному та чистому вигляді.


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено