Новини

29.05.2023
Невеликий портативний пристрій для охолодження продуктів та напоїв, який можна кинути в багажник чи салон авто, просто необхідний людям, які проводять багато часу за кермом. Також про його покупку слід задуматися тим, хто любить заміський відпочинок та подорожі - постійно робити зупинки на заправках, щоб перекусити не дуже зручно, та й з фінансової точки зору набагато вигідніше взяти ласощі з дому. На ринку сьогодні є безліч автохолодильників і тому вибрати оптимальний для себе варіант не так вже й просто. У цій статті розглянемо, які види пристроїв бувають. Типи автомобільних холодильників Насамперед варто відзначити, що холодильники розрізняються за принципом охолодження.
25.05.2023
Бронепроводи є важливими елементами системи запалювання авто, які використовуються для з'єднання між собою свічок запалювання і котушки. Вони відповідають за передачу великого потоку електроенергії свічкам запалювання від акумулятора, який дає можливість "запалити" паливоповітряну суміш у камері згоряння та виконати запуск двигуна внутрішнього згоряння. Бронепроводи виконують своє завдання, перебуваючи під дуже високим тиском, який може досягати і 40 000 вольт. Якщо комплектуючі транспортного засобу вийдуть з ладу, дуже важливо підібрати якісний аналог і подбати про те, щоб його встановили правильно.
22.05.2023
Прагнення створити максимально комфортну атмосферу в своєму авто є цілком зрозумілим, особливо коли мова йде про людей, які постійно пересуваються в своєму авто та полюбляють подорожувати на ньому. Зручні сидіння, дефлектори для вікон, ароматизатори - це все зрозуміло. Однак, не варто забувати ще й про гарну музику, а точніше, гарне її звучання. Допомогти з цим можуть сабвуфери, які посилять звучання низьких частот, нададуть музиці насиченості та потужності. Однак, сабвуфери бувають різних типів, а саме - активні та пасивні й тому перш ніж віддавати гроші за обладнання треба розібратись, а що воно таке.
18.05.2023
Автобафери являють собою додаткові амортизуючі проставки, які виготовляються з поліуретану і які покликані покращити ходові якості авто та забезпечити надійний захист елементів підвіски на поганих дорогах. До того ж машину із встановленими автобаферами можна дуже сильно навантажити, і кліренс у неї буде вищим, ніж у такої ж завантаженої машини, але без автобаферів. Конструкція їх проста. Автобафер являє собою суцільну деталь (кільке з технологічним розрізом) з поліуретану (можу бути в прозорому чи кольоровому виконанні) чи хлоропренового каучуку. Згадані матеріали відрізняються хорошими амортизуючими якостями й в процесі експлуатації чудово справляються з поставленими перед ними завданнями.
15.05.2023
ДВС сам по собі запуститися не може, пусковою системою для нього є стартер. Саме тому працездатність цієї деталі автомобіля така важлива. Тим не менш, неправильна експлуатація, плин часу роблять свою справу і рано чи пізно дають про себе знати дефекти в місцях з'єднань, магнітні перемикачі і механізми включення. У цій статті ми зібрали для Вас основну інформацію про пристрій стартера, можливі несправності та порядок їх усунення. ДВС запускаються з допомогою появи енергії “з зовні”. Сам запуск може бути електричним, гідравлічним чи пневматичним. Найчастіше в авто встановлюються саме електродвигуни, які зазвичай називають стартерами або пусковими системами.
11.05.2023
У цій статті ми розглянемо призначення та різновиди герметиків та ремонтних складів для КПП, які можуть знадобитися власнику авто у процесі експлуатації транспортного засобу. Асортименти продукції на ринку сьогодні просто величезний і розібратися в ньому часом досить складно навіть фахівцю. Тому про все та по порядку. У яких випадках можуть знадобитися герметики? Якщо Ви помітили, що з-під прокладок ущільнювачів на автоматичній КПП починає текти масло, то без герметика точно не обійтися. Він візьме на себе роль прокладки ущільнювача і допоможе відстрочити візит на СТО. Ця несправність трапляється досить часто і тому в превентивних заходах власникам авто рекомендується періодично оглядати машину на ямі чи підйомнику.
08.05.2023
Жоден автолюбитель, що себе поважає, не буде нехтувати покупкою автомобільного насоса (компресора) для накачування шин авто, адже цей інструмент просто необхідний кожному. Він використовується набагато частіше, ніж це можна собі уявити, причому ціна даного пристрою порівняно низька. Звичайно, суто теоретично без нього можна обійтися і в міру необхідності їздити на СТО, проте який у цьому сенс? Повністю накачувати колеса не потрібно, однак, чекати, поки їхній тиск зовсім впаде теж не варто - часом відстежувати цей баланс і підбирати час для візиту на СТО непросто. Маючи під рукою насос у будь-який момент можна виконати потрібні маніпуляції.
04.05.2023
Недостатня освітленість дороги одна із основних причин аварій. Галогенові лампи не забезпечують достатньо яскравого світла, а збільшення потужності ламп може призвести до перевантаження електричної системи автомобіля, збою в роботі бортових комп'ютерів та іншої електроніки. Біксенонові лампи та лінзи забезпечують найбільш ефективну світловіддачу. Вони дозволяють заощаджувати енергію, створюючи яскравий пучок світла, що проникає через туман, дощ та сніг. Ксенонові лампи забезпечують світло не лише на дорозі, а й на узбіччі. Потужність ламп може бути 35Вт або 50Вт. При встановленні нестандартного освітлення ксенону на автомобіль важливо пам'ятати, що світловий промінь від ксенонової лампи може зліпити зустрічних водіїв.
01.05.2023
Безпека та комфорт пересування в авто багато в чому залежить від видимості. На неї впливають багато чинників, серед яких: чистота скла, справність протитуманок тощо. У цій статті ми розглянемо рідини для омивання скла, які допомагають підтримувати їх у чистоті цілий рік. Виходячи з сезонності застосування "омивайки" бувають зимові та літні. Відрізняються вони температурою замерзання та, відповідно, добавками, що входять до їх складу. "Незамерзайки" призначені для морозів, а ось літня рідина дозволяє очистити скло, не залишивши на ньому при цьому розлучень (літні рідини відрізняються низьким піноутворенням).


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено