Новини

31.05.2021
Захисна панель – це виріб, який найкраще забезпечує безпеку механічних вузлів машини від ударів та пошкоджень через дорожнє покриття або його відсутність. Для машин із низьким кліренсом захист обов'язковий у більшості випадків. Закріплюється болтами до кузова автівки під мотором або КПП. Крім захисту від механічних пошкоджень, металева або композитна плита значно ускладнює можливість дістатися до проводки, яку використовують злочинці для доступу до системи розблокування дверей та сигналізації. Закрите днище машини добре позначається на охолодженні у літню пору, направляючи повітряні потоки у радіатор.
27.05.2021
Гальмівна система, або, простіше кажучи, гальма – це необхідна частина конструкції будь-якого автомобіля. Функцій у неї багато: зниження швидкості; зупинка автомобіля; утримання машини на одному місці. Існує безліч різновидів гальмівних систем. Зараз для легкового автотранспорту масових моделей найчастіше використовуються наступні: барабанні; дискові; комбіновані, коли барабанна та дискова системи присутні одночасно. У обох систем багато спільного, але є й істотні відмінності. Барабанні гальма Ця конструкція гальмівної системи з'явилася на початку автомобільної ери.
24.05.2021
Основним параметром при виборі машини є тип кузова. Він визначає зовнішній вигляд транспортного засобу, його призначення, умови експлуатації, вантажомісткість, кількість пасажирських місць та деякі інші показники. Для сімейного відпочинку з дітьми не підійде спорткар, як і любителі гострих відчуттів не оберуть громіздкий лімузин. Тому варто вивчити, які існують кузова автомобілів, а також їх основні технічні характеристики. Загальноприйнята класифікація З об'єктивних причин створити досконалий кузов, що задовольняє абсолютно всім запитам споживачів, а також поєднує у собі стильність та функціональність, неможливо.
20.05.2021
Сім'ям з дітьми при виборі машини потрібно передбачити, щоб у салоні було зручне кріплення для дитячого крісла або ж власне дитячий утримуючий пристрій. ISOFIX – ефективне та надійне кріплення, але зустрічається не у всіх машинах. Розглянемо призначення Ізофікс, застосування, концепцію роботи, а також переваги та недоліки системи. Що таке Ізофікс За правилами дорожнього руху всіх країн світу потрібне встановлення у салоні автомобіля спеціального місця для дитини. Такий підхід покращує безпеку перевезення дітей та попереджає можливі трагічні наслідки неакуратної їзди або випадковості. ISOFIX – це один з багатьох варіантів фіксації дитячого крісла.
17.05.2021
З наближенням теплої пори року власники автомобілів більш активно починають експлуатувати їх. Коли припиняється ризик появи ожеледі на дорозі, настає час підготовки до літнього режиму. Більшість автомобілістів виконують тільки заміну гуми та косметичні процедури. Однак технічна частина також вимагає уваги та ревізії. Розглянемо, що водієві обов'язково варто перевірити та які роботи виконати до виїзду на літню дорогу. Нюанси роботи машини у літній період Як правило, більшість водіїв звертає увагу на підготовку до зниження температур та експлуатації у зимовий час. Підвіска та силовий агрегат беруть на себе удар від низьких температур та слизької дороги.
13.05.2021
Світло фар забезпечує безпеку водія та автівки на дорозі. При неякісному освітленні ризик потрапити в аварію збільшується у рази, особливо при русі у щільному потоці машин. Низький рівень ближнього світла змушує придивлятися, викликає втому, можливе попадання колесами в ями. Щоб створити для водіїв максимально комфортні умови за кермом, виробники автомобільних товарів використовують новітні технології та створюють вдосконалені елементи освітлення. Біксенон – затребуваний варіант автомобільного світла. Він залишається актуальним серед власників транспортних засобів та за характеристиками перевершує галогенні лампи.
07.05.2021
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості 🚗 вітає всіх з наближенням святкових вихідних! 9 травня - не тільки прекрасний весняний день, але і незабутня, пам'ятна дата - день перемоги. Бажаємо всім хто пам'ятає і шанує це свято здоров'я та довголіття! Зверніть увагу! Магазин з 8 по 10 травня працює за графіком: 08.05.2021 - видача замовлень з 10:00 до 20:00; колл-центр з 09:00 до 20:00 09.05.2021 - вихідний в День Перемоги - всіх зі святом! 10.05.2021 - видача замовлень і колл-центр з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Мирних днів і хороших звісток - всім гарних вихідних! @media screen and (min-width:1280px){ .
06.05.2021
Більшість автовласників мріють про те, щоб зберегти зовнішній вигляд свого автомобіля в ідеальному стані якомога довше. Справа в тому, що для цього необхідно докласти чимало зусиль, адже стан лакофарбного покриття авто залежить від того, наскільки дбайливо за ним доглядають. Регулярний догляд і профілактика допоможе захистити лакофарбове покриття кузова вашого автомобіля від передчасного зносу. Існує величезний асортимент різних засобів, які допоможуть вам подбати про зовнішній вигляд автомобіля. Догляд за кузовом автомобіля Якісно відчистити кузов без спеціального засобу неможливо.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено