Новини

30.03.2020
Комфорт дуже важливий під час водіння, особливо коли ваша робота вимагає, щоб ви більшу частину часу проводили за кермом. В наші дні автомобільні чохли на сидіння є одними з найпопулярніших автомобільних аксесуарів. Вони використовуються для захисту оригінальної тканини сидінь і допомагають поліпшити вигляд автомобіля, особливо коли мова йде не про зовсім нові автомобілі. Бажаючі придбати комплект авточохлів, більшість часто стикаються з труднощами, тому що не можуть визначитися з вибором. Все через велику кількість пропозицій, серез яких різні варіанти дизайнів, матеріалів, кольорів і візерунків.
26.03.2020
Поки вірус продовжує сіяти хаос в Європі, США, Індії та Латинській Америці, на цих територіях тимчасово призупинили свою роботу більшість автомобільних заводів. Виробництво компонентів сильно сповільнилося, в усьому світі закривають виробництва, як для захисту працівників, так і у відповідь на падаючий попит. Китайські заводи запускаються, оскільки решта світу закривається Volkswagen Group призупинить виробництво автомобілів на конвеєрі контрактного заводу групи ГАЗ в Росії. Kia готується закрити складальний завод в Грузії. Mazda припиняє діяльність в Японії, Мексиці, Таїланді. А Ford готується залишити свої закриті заводи в Індії, ПАР і В'єтнамі 30 березня 2020 року.
23.03.2020
Сам себе він вважав видатним лікарем - в автобіографічній книзі навіть порівнював себе з Гіппократом і Авиценной. На ділі ж, Кардано був багатогранною фігурою, і крім іншого заслужив звання впливового математика, хіміка, астролога і інженера. Пристрасть до азартних ігор спонукала його на роботу - "Книга про гру в кості", яка стала основою теорії обчислення ймовірностей. А таланти в області механіки, допомогли подарувати науково-технічного світу речі, які сьогодні добре відомі автомеханікам, як карданний вал, карданні зчеплення і карданний підвіс. Джироламо Кардано (1501-1576) - італійський ерудит епохи Відродження, народився 24 вересня на півночі Італії в місті Павія.
19.03.2020
Всі ми стали в положення, коли використання особистого транспорту здається нам найбезпечнішим способом пересування. Можливо, так і є, але дочекатися, коли буде дано дозвіл на відновлення нормальної роботи, ми хочемо інформувати вас про те, як можна проводити самостійну і ретельну чистку свого автомобіля? Ось кілька порад, які допоможуть вам повністю очистять ваш автомобіль зсередини і мінімізувати небажані віруси і мікроби на його поверхнях. Використовуйте відбілювач для чищення пластикових елементів Для очищення брелоків та інших пофарбованих поверхонь на вашому автомобілі, ви повинні використовувати відбілювач, замість миючих засобів на спиртовій основі.
19.03.2020
Шановні клієнти! Ми розуміємо, що в ситуації, яка склалася, пересуватися на власному автомобілі - кращий та найбезпечніший варіант. Автовласникам як ніколи важливо знати, про правильний догляд і підтримувати роботу автомобіля, проводячи заміну свічок, моторного масла, фільтрів і інших вкрай необхідних запчастин і витратних матеріалів. Тому, магазин Авторадості і онлайн-каталог avtoradosti.com.ua продовжують свою роботу. Графік роботи інтернет-магазину Авторадості! Ми продовжуємо працювати в штатному режимі, винятком є ​​лише магазин за адресою м.Київ, Ентузіастів 5 - закритий на період карантину.
17.03.2020
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості бере до уваги ситуацію, що склалася і рекомендує дотримуватись приписів наукової спільноти! Зверніть увагу, що з 16.03.2020 по 29.03.2020 ключові підрозділи будуть працювати в наступному режимі: Колл-центр: Пн-Пт: з 9-00 до 19-00 Cб, Нд: 10-00 до 17-00 Пункт видачі: Пн-Пт: з 10-00 до 18-00 Cб: з 10-00 до 18-00 Нд: з 10-00 до 17-00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Бажаємо всім міцного здоров'я! .a1 img {width: 300px; padding: 5px 10px 0px 10px; float: right} .
16.03.2020
Якщо автомобіль знаходиться в експлуатації переконливо довго, немає сумнівів, що його зовнішній вигляд втрачає бездоганність. Автомобільному кузову потрібен догляд і турбота, і хто, як не турботливий господар впорається з цим краще за все? Коли капоту, крилам, склу та фарам або порогам потрібен захист, одим з найкращих рішень захисту ЛКП вважаються поліуретанові захисні плівки для авто. У цій статті ми розглянемо, які плівки призначені захистити фарбу, а які краще підійдуть для скла автомобіля, а також надамо покрокову інструкцію по установці 3М плівки. Навіщо автомобілю захисні плівки? Щоб швидше відповісти це питання, почнемо з факторів, які впливають на псування лакофарбового покриття: 1) Механічна шкода від бруду і піску, гілок та гравію, які можуть дряпати фарбу.
12.03.2020
Ідея створення нового типу двигуна приходила в голову не одному поколінню вчених. Нікого не влаштовувало, що парові машини, практично 90% енергії, доступної в паливі, витрачали марно. Дизель, будучі не тільки теоретиком, але у ризиковим практиком, прагнув зробити новий раціональний двигун. Хоча перший прототип на парах аміаку вибухнув і мало не вбив свого творця, це не зупинило інженера. Через кілька років наполегливої ​​роботи винахідник зумів розробити унікальний агрегат, який сьогодні ми зі звичкою називаємо дизельним двигуном. Рудольф Крістіан Карл Дизель (1858-1913) - німецький інженер і винахідник, творець унікального двигуна внутрішнього згоряння.
05.03.2020
На сьогоднішній день ринок діодних ламп для автомобілів пропонує нам величезний вибір світлодіодних пристроїв головного світла, розібратися в якому часом вкрай складно. З кожним днем ​​зростає число компаній, які спеціалізуються тільки на розробці і створенні світлодіодних систем для авто. А переважна більшість виробників ксенону для авто мають потужності, адаптовані і для випуску діодних ламп. У цій статті ми докладніше поговоримо про особливості придбання ламп LED і розповімо, який асортимент пропонують нинішні виробники. Автомобільні LED лампи: що враховувати перед покупкою? Потужність світлодіода і компоновка Одним з найважливіших факторів, що впливають на якість світла, є компоновка, а саме розташування світлодіода на корпусі самої лампи і визначити на око, як буде світити лампа після установки, практично неможливо.
03.03.2020
Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає всіх дівчат з святом 8 березня! Зверніть увагу, що в святкові дні в зв'язку з державним святом магазин буде працювати в наступному режимі: 07.03.2018 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 20:00 08.03.2018 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 09.03.2018 - пункт видачі замовлень і колл-центр працюють з 10:00 до 17:00 Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят! @media screen and (min-width: 1280px) { .inside {background-image: url (https://www.
02.03.2020
Незважаючи на свою простоту, свічки запалювання мають вирішальне значення для роботи автомобільного двигуна. Коли свічка не дає потрібної іскри, як при запалюванні, так і під час кожного циклу згоряння, двигун даремно витрачає частину палива. У цій статті ми розповімо про правильну роботу запалювання і розглянемо відмінності платинових і іридієвих свічок. Сподіваємося, дана інформація допоможе підтримувати роботу двигуна в найвигіднішому режимі, адже від вибору свічок запалювання залежить ефективність старту і роботи ДВС. Відмінності свічок запалювання за технічними характеристиками Різні двигуни внутрішнього згоряння використовує таку ж кількість свічок, скільки циліндрів налічує двигун.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено