Захисні плівки для автомобіля: інструкція по установці 3M VentureShield

16.03.2020
Якщо автомобіль знаходиться в експлуатації переконливо довго, немає сумнівів, що його зовнішній вигляд втрачає бездоганність. Автомобільному кузову потрібен догляд і турбота, і хто, як не турботливий господар впорається з цим краще за все? Коли капоту, крилам, склу та фарам або порогам потрібен захист, одим з найкращих рішень захисту ЛКП вважаються поліуретанові захисні плівки для авто. У цій статті ми розглянемо, які плівки призначені захистити фарбу, а які краще підійдуть для скла автомобіля, а також надамо покрокову інструкцію по установці 3М плівки.

Навіщо автомобілю захисні плівки?


Щоб швидше відповісти це питання, почнемо з факторів, які впливають на псування лакофарбового покриття:

1) Механічна шкода від бруду і піску, гілок та гравію, які можуть дряпати фарбу.
2) Різні реагенти і сприяють утворенню корозії.
3) Неправильна очищення лакофарбового покриття від слідів комах і птахів.
4) Волога і вогкість сприяють появі іржі, коли на кузові є оголені ділянки металу.
5) Використання грубих абразивних засобів на стеклах і лінзах фар.

Способи захисту фарби і кузова автомобіля


Довговічність бездоганного вигляду лакового покриття і фарби автомобіля можна забезпечити декількома способами. Гаражне зберігання сприяє збереженню автомобіля, а забезпечити більший захист при експлуатації можна, використовуючи якісну захисну плівку. Виготовлена ​​з поліуретану, або еластичного акрилу, вона акуратно наноситься на всі або певні ділянки лакофарбового покриття автомобіля, щоб забезпечити додатковий захист цих елементів.

Варто звернути Вашу увагу, що комплекти захисних плівок виготовлені з урахуванням конструктивних особливостей і рельєфу конкретної моделі автомобіля, відповідно до бази лекал компанії 3М. Плівка торгової марки 3М тестувалася в екстремальних умовах гоночних трас і довела свою міцність і безальтернативність захисту кузова. Для надійного і довговічного захисту Вашого автомобіля рекомендуємо використовувати перевірену, якісну захисну плівку серії VentureShield, виробництва компанії 3М.

Переваги поліуретанової антигравійної плівки 3М VentureShieldTM


  • Висока міцність. Крім того, що плівка захищає деталі автомобіля від сколів і подряпин, вона також здатна поглинути значну силу зіткнення, завдяки чому зберегти лакофарбове покриття оригінальної деталі навіть при легких аваріях. Міцність на розрив становить 240,3Н/25мм
  • Повністю прозора. Після поклейки плівку не видно на деталі автомобіля.
  • Проста установка. Ви зможете самостійно обклеїти елементи автомобіля. Для цього необхідно ознайомитися з інструкцією з обклеювання.
  • Безпека оригінального покриття - видаляється без слідів. Після зняття плівка не залишає слідів. Лакофарбове покриття виглядає так само, як і до поклейки.
  • Приховує дефекти. Плівка добре маскує існуючі дефекти кузовних частин. Тобто дрібні відколи, подряпини або «павутинки» заповнюються клейовим складом і стають непомітними.
  • Довговічність і надійність. Термін служби плівки 3М VentureShield становить 10 років і більше. При цьому завжди потрібно пам'ятати, що деревна смола, комахи, пташиний послід при тривалому контакті з плівкою може викликати помутніння. Плівку можна обробляти полиролем.

  • Інструкція по установці захисних плівок


    Якщо на кузові є невеликі подряпини, їх необхідно попередньо підготувати за допомогою полірування. Після цього процесу всі залишки полірувальної пасти повинні бути видалені. Важливо обов'язково прибрати весь бруд з поверхонь: сліди від комах, пташиний послід, листя від дерев, смоли, бітумні плями і т.п.

    Матеріали, які знадобляться для установки плівки:

  • Автошампунь, засоби від плям, клею і бітуму
  • Приміщення або місце без пилу і протягу
  • Поліроль або абразивна глина
  • Очисник скла
  • Серветки
  • Одяг, в якому немає ворсу або вовни
  • Спеціальні розчини для монтажу
  • Захисна плівка 3M VentureShield
  • Ракель для розгладження плівки
  • Звичайний канцелярський або будівельний ніж
  • Вбираючі серветки або рушники

  • Процедура нанесення захисної плівки на автомобіль


    Автомобіль, на який буде встановлюватися захисна плівка 3М VentureShield повинен бути підготовлений, добре вимитий і очищений від плям. Особливу увагу слід приділяти щілинам між кузовними елементами - саме ці важкодоступні місця є джерелами проблем з брудом. Наноситься з використанням мильного розчину і ізопропілового спирту. Для найкращого результату плівку слід наносити при температурі від 13 до 38o С на чистий кузов автомобіля і розгладжувати спеціальним лайнером.

    Докладна інструкція по установці захисної 3М VentureShield


    Який асортимент захисних плівок пропонує виробник 3М?


    Автомобільні частини кузова часто страждають через різні причини. Ми рекомендуємо використовувати захисну плівку 3M VentureShield. Серед асортименту ви знайдете:

    Відповідь на питання «що робить захисна плівка для фарби?» доволі проста ... Це, без сумніву, найкраща інвестиція, яку ви можете зробити для захисту свого розкішного автомобіля. Бажаємо приємних покупок!



    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено