Авточохли на сидіння MW Brothers: відмінності, переваги, якість

30.03.2020
Комфорт дуже важливий під час водіння, особливо коли ваша робота вимагає, щоб ви більшу частину часу проводили за кермом. В наші дні автомобільні чохли на сидіння є одними з найпопулярніших автомобільних аксесуарів. Вони використовуються для захисту оригінальної тканини сидінь і допомагають поліпшити вигляд автомобіля, особливо коли мова йде не про зовсім нові автомобілі.

Бажаючі придбати комплект авточохлів, більшість часто стикаються з труднощами, тому що не можуть визначитися з вибором. Все через велику кількість пропозицій, серез яких різні варіанти дизайнів, матеріалів, кольорів і візерунків. Щоб допомогти Вам підібрати практичні і красиві авточохли для свого автомобіля, в цій статті ми розповімо про вироби українського виробництва, які виділяються високою якістю, точністю посадки та довговічністю.

Вимоги до виробництва автомобільних чохлів салону


З огляду на бажання і запити тих, що хоче купити автомобільні чохли сидінь, ми склали невеликий список основних вимог, які важливі при виборі авточохлів:
  • 1. Відповідність форм і розмірів сидінь, гармонійне виконання під дизайн салону автомобіля.

  • 2. Наявність ременів і шнурків регулювання для допомоги при установці і знятті.

  • 3. Пошиття з урахуваннм особливостей моделі авто: сумісність зі знімними підголовниками і бічними подушками безпеки.

  • 4. Покриття сидінь на 360 ° для повної підтримки і захисту оригінальної обшивки кожного автомобільного сидіння.

  • 5. Хороша якість матеріалів і еластичність для використання як на традиційних, так і сидіннях з підігрівом.
Хочете, щоб салон і сидіння виглядали чудово, а використання було довговічним і максимально приємним? - Вибирайте перевірених виробників і вироби з матеріалів тільки високої якості. Відповідно до вищеперелічених якостей, хочемо звернути увагу на виробника автомобільних чохлів MW Brothers.

Автомобільні чохли на сидіння MW Brothers


Український виробник авточохлів МВ Бразерс довів свою авторитетність, роблячи точні і дійсно практичні вироби, здатні додати елегантності будь-якому автомобілю. Авточохли зшиті з високоякісних матеріалів європейського виробництва, що мають сертифікати для використання в автомобільних салонах. Витонченим штрихом привабливості цих авточохлів є варіація дизайнерських рішень і вибір кольорів. Для їх створення підібрані матеріали бездоганної якості з Німеччини, Англії, Італії та Франції. Як заявляє виробник: "у різних клієнтів різні потреби", саме тому, MW Brothers створили 4 серії авточохлів, щоб кожен міг підібрати собі відповідний варіант:

Classic Style - бюджетна серія, виконана повністю з автотканини.
Dynamic Style - практична повсякденна серія у комбінації якісної еко-шкіри з дихаючою авто тканиною.
Premium Style - універсальна серія, виконана зі штучної шкіри з комбінацією із жаккардової тканини, вирізняється простотою догляду і високою якістю.
Leather Style - найдорожча і розкішна серія, чохли виконані з дуже приємних матеріалів, подібних натуральної шкіри з комбінацією із замші.

Чохли на автомобільні сидіння MW Brothers - це швидкий і практичний спосіб оновити інтер'єр вашого автомобіля, незалежно від того, якій серії авточохлів ви віддасте перевагу! Дихаючі центральні частини чохлів відмінно розсіюють тепло, забезпечуючи комфорт і приємне використання в будь-яку пору року. Крім того, що вони захищають оригінальну обшивку автомобіля, що важливо при перепродажі авто, нові чохли роблять салон сучасним. Оновлення чохлів для сидінь допомагає оживити вигляд салону, роблячи автомобіль більш стильним і красивим, додатково підвищуючи рівень зручності і комфорту в салоні авто.

Щоб відчувати себе комфортно в автомобілі і на дорозі, ми пропонуємо замовити і купити автомобільні товари в нашому інтернет-магазині Авторадості. Асортимент онлайн-каталогу avtoradosti.ua величезний, крім авточохлів MW Brothers тут Ви знайдете автомобільні чохли AVTO-MANIA, Seintex і Елегант. Також, в нашому каталозі ви зможете купити ще безліч внутрішніх аксесуарів для автомобіля, серед яких чохли на кермо, килимки в салон та інші автотовари за доступною ціною.

Підбір чохлів на сидіння за моделлю авто!


Оберіть свій автомобіль:


Марка авто:
Модель авто:


Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено