Новини

21.02.2022
Чохли на сидіння авто - аксесуари, без яких просто не обійтись у процесі експлуатації авто. Щоправда, далеко не всі власники автомобілів одразу замислюються про це. Адже якщо покупка килимків – цілком очевидна річ, то необхідність захисту оригінальної оббивки сидінь начебто не одразу помітна. Однак шерсть тварин, розлита кава, пряме сонячне проміння та постійне курсування пасажирів (актуально для тих авто, що експлуатуються в службі таксі) можуть неабияк зіпсувати зовнішній вигляд сидінь. Перетяжка тканини на них - аж ніяк не дешеве задоволення, тому краще купити чохли на сидіння авто, ніж потім купувати тканину та оплачувати послуги сервісу.
17.02.2022
Любителі активного зимового відпочинку часто стикаються з такою проблемою, як організація місця транспортування сноубордів та лиж на автомобілі. Для перевезення цього інвентарю використовуються: багажна система. Вона являє собою комплект, до якого входять 2 палиці та кріпильні упори. У дорогих моделях, серед яких Thule чи Whispbar є також спеціальний комплект-адаптер "кит", який є індивідуальним для кожної марки та моделі авто; вантажний бокс. Під вантажним боксом для транспортного засобу розуміють спеціальну "коробку", яка кріпиться на поперечки на даху автомобіля. У такий бокс можна скласти всі необхідні речі для активного відпочинку, найголовніше - правильно підібрати розміри самого боксу.
14.02.2022
Коли на вулиці мороз, слід бути максимально уважним до своєї машини і передбачати безліч моментів, які необхідні для того, щоб продовжити термін її експлуатації та знизити ризик появи потреби у позаплановому ремонті. Особливо це стосується таких важливих елементів, як двигун. Взимку особливо гостро стає питання з його прогріванням. На жаль, не всі водії розуміють, що прогрів машини потрібен обов'язково, й це стосується абсолютно всіх авто, а не лише тих, які вже давно на ходу. По суті прогрів потрібно не так двигуну, як моторному маслу. У будь-якому випадку для того, щоб запобігти передчасному зносу двигуна, слід придбати такий аксесуар для авто, як заглушка решітки радіатора.
10.02.2022
Моторна олива у двигуні автомобіля виконує вкрай важливу роль. Основним завданням технічної рідини є змащення всіх рухомих елементів у двигуні транспортного засобу. Низький рівень масла, заливка неякісної чи невідповідної рідини значно погіршує продуктивність і може призвести до виходу з експлуатації двигуна вашого автомобіля. У цій статті ми розповімо про основні види та особливості моторних масел, а також про їх класифікацію. Ви дізнаєтеся на що варто звертати увагу і як вибрати правильну моторну оливу. Основні види моторних масел Мінеральна олива Моторна олива, що виготовляється на мінеральній основі та відрізняється більш високим рівнем в'язкості.
07.02.2022
Зіткнутися з поломкою автомобіля може кожен, тому важливо мати при собі буксирувальний трос. Особливо це стосується тих, хто часто їздить бездоріжжям за межами міста, проводить багато часу у відрядженнях або ж подорожує автомобілем. Цей маленький предмет коштує недорого, займає мало місце в багажнику, але може врятувати в багатьох неприємних ситуаціях. Правда, трос може стати в нагоді не тільки у разі поломки авто, цей виріб також знадобиться у випадку: попадання у грязьовий полон; з'їзду у кювет; для старту двигуна у випадках, коли в машині сів акумулятор. До вибору троса слід підійти максимально відповідально, адже цей аксесуар для авто представлений на ринку у різних варіаціях.
03.02.2022
Налипання снігу - те, із чим стикаються практично всі автомобілісти в зимову пору року. У якості традиційних засобів зазвичай виступають щітки і скребки для видалення крижаної кірки та снігу. Сколювання примерзлого снігу зі скла за допомогою скребка та щітки - далеко не найкращий спосіб вирішення цієї проблеми. Застосування таких засобів може спричинити появу механічних пошкоджень на склі. Крім того, традиційні методи боротьби з крижаною кіркою вимагають значно більше часу та фізичних сил. Для водіїв, які не люблять фізичні навантаження і вважають за краще заощадити свій дорогоцінний час на ринку є спеціальні розморожувачі скла.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено