Новини

27.02.2020
Кожен автолюбитель в процесі експлуатації свого авто стикається з проблемою ремонту або ж бажанням поліпшити технічні характеристики улюбленого транспортного засобу. Ось тут-то найчастіше і виникає питання пошуку або підбору оригінальних і головне якісних автозапчастин серед величезного сучасного ринку пропозицій і варіантів їх придбання. Тут думки багатьох різняться, хтось довіряє тільки офіційним дилерам, інші купують через інтернет, треті ж банально купують необхідну запасну частину на авто ринку. Каталог оригінальних запчастин або OE-деталь на авто ринку? Довіра тільки до оригінальних деталей завжди крокує в ногу з їх високою вартістю, а терміни поставки можуть досягати декількох місяців.
24.02.2020
Тормоза в автомобиле являются важнейшей системой и основным залогом Вашей безопасности, ведь главное не только быстро разогнаться, а и вовремя остановиться. Эксплуатация автомобиля с неисправностью тормозной системы полностью недопустима и запрещена даже на законодательном уровне, поэтому заслуживает особого внимания и контроля за ее состоянием со стороны каждого автомобилиста. Определить ненадлежащую работу тормозной системы в механическом аспекте порой несложно по тактильным ощущениям поведения Вашего автомобиля, но бывают и скрытые угрозы касающиеся ее гидравлической части, которые не всегда удается ощутить и заметить даже при визуальном осмотре.
20.02.2020
Новинки 2020 роки від виробника Вітол! Серія автомобільних компресорів від українського бренду Vitol, які викликали справжній фурор серед автомобілістів. Висока ефективність поряд з компактними розмірами і гідною якістю - найкраще придбання для тих людей, які не звикли зупинятися. Компресори Vitol нової лінійки 2020 року відрізняються високим рівнем продуктивності. Розроблені і вироблені з урахуванням європейських стандартів якості. У цій лінійці є вибір портативних компресорів, як для контролю, так і для підтримки шинного тиску будь-якого автомобіля. В асортименті серії вісім абсолютно нових моделей автокомпрессора Вітол: К20 , К30 , К40 К50 , К60 , К60 , К70 і К72 .
17.02.2020
Сьогодні з конвеєра сходить все більше автомобілів, вогні і фари яких помітно трансформувалося за останні десятиліття. Слідом за розвитком світлодіодних технологій, нові моделі комплектують все більш розумними системами, використовуючи передові технології автосвета. Протягом короткого часу новинки потрапляють і на вторинний ринок. З огляду на це, починає здаватися, що світло галогенових фар вже застарів, але як би не так. У цій статті ми розповімо про тенденції на ринку автосвета і про те, чого очікувати в майбутньому? Майбутнє світлодіодних ламп LED Всім нам незабаром матимуть змогу переконатися, що майбутнє автосвета буде повністю за світлодіодами.
13.02.2020
Всім зрозуміло, що коли ви крутите кермо в своїй машині, колеса повертаються в заданому напрямку. Причина та наслідок, вірно? Але щоб це відбувалося, між кермом і колесами твориться багато цікавого. У цій статті ми докладніше розглянемо сучасні системи рульового управління, розповімо про найбільш популярних проблемах рульової тяги, і дамо відповіді на питання, які стосуються діагностики рульового управління. Принципи роботи рульового механізму Спершу нам необхідно зрозуміти основи роботи системи гідропідсилювача керма, перш ніж ми зможемо розглядати діагностику різних типів рульового управління.
10.02.2020
Електронна версія водійських документів в смартфоні дозволять українцям керувати автомобілем без наявності фізичних водійських прав, а поліції - легко перевіряти їх достовірність та особу водія за онлайн-запитом до реєстру транспортних засобів. Щоб працювати без паперів, державний апарат пропонує відобразити все важливе для водія в додатку "Дія", про який ми більш детально і поговоримо в цій статті. Офіційна презентація мобільного додатка Дія Члени Кабміну і сам президент Володимир Зеленський в четвер 6 лютого 2020 року презентували гучне мобільний додаток "Дія". Під час презентації мобільний додаток було відкрито для вільного скачування, як для смартфонів на базі Андроїд, так адаптоване додаток Дія для Айфон.
06.02.2020
Сезон погану погоду в самому розпалі, традиційно приносить сніг, сльота, бруд та інші погодні негаразди, які псують життя всім автомобілістам. Взимку автовласникові значно складніше: окрім бруду є ще постійні пробки, нічні морози, проблеми з акумулятором не дають розслабитися. Хоч на тлі всього цього брудну підлогу здається не найбільшою проблемою, проте для захисту оригінального покриття інтер'єру, важливо зменшити ризик появи цвілі і неприємних запахів усередині салону авто. Тому без хорошого килимка в машині взимку нікуди. Оригінальний ковролін в машині може терпіти багато від повсякденного використання.
03.02.2020
Після того, як безвізовий режим відкрив кордони, все більше українців планують і здійснюють автоподорожі по Європі, як на власних машинах, так і на орендованих авто. У цій статті ми розповімо про плюси і мінуси Євротуру на автомобілі в залежності від пори року, а також разом з Нокиан Тайерс, дамо поради щодо використання зимових шин в країнах Євросоюзу. Поїздка по Європі: плюси і мінуси подорожі на машині Перевага автомобільної подорожі полягає в можливості значно збільшити кількість місць, які можна відвідати. Хочете побудувати маршрут, заїжджаючи по всім туристичним місцям, або навпаки - віддасте перевагу сільській місцевості та невеликих мальовничим містечках? Коли ви подорожуєте на машині, варіантів завжди буде більше.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено