Автомобільні компресори Vitol нової серії 2020 року

20.02.2020
Новинки 2020 роки від виробника Вітол! Серія автомобільних компресорів від українського бренду Vitol, які викликали справжній фурор серед автомобілістів. Висока ефективність поряд з компактними розмірами і гідною якістю - найкраще придбання для тих людей, які не звикли зупинятися.

Компресори Vitol нової лінійки 2020 року відрізняються високим рівнем продуктивності. Розроблені і вироблені з урахуванням європейських стандартів якості. У цій лінійці є вибір портативних компресорів, як для контролю, так і для підтримки шинного тиску будь-якого автомобіля.

В асортименті серії вісім абсолютно нових моделей автокомпрессора Вітол: К20 , К30 , К40 К50 , К60 , К60 , К70 і К72 . В даному сортаменті представлені компресори різної потужності, що дозволяють накачати колеса як легкового автомобіля, так і позашляховика.

Особливості та переваги новинок Вітол


  • Конструктивні особливості. Обмотка двигуна виконана з 100% мідного матеріалу, що відрізняє серію надійністю, збільшуючи їх термін служби.
  • У лінійці нових компресорів є ті, які підключаються до бортової мережі автомобіля через прикурювач, а також ті, що працюють від АКБ і підключаються за допомогою клем.
  • Швидкість роботи. Двигун поршневого типу забезпечує швидку і потужну роботу насоса, хорошу потужність і безперебійність до 30 хвилин.
  • Висока ефективність. В рамках серії випущені компресори з продуктивністю роботи від 37 - 90 літрів в хвилину для коліс діаметром від R13 до R18.
  • У всіх компресорах серії передбачені манометри з подвійною шкалою вимірювань Lb/in2 і kPa, що вкрай зручно для застосування в багатьох випадках.
  • Металевий корпус компресора, в якому укладено двигун, покритий подвійним шаром емалі. Що робить його захищеним від іржавіння, продовжує роботу і зберігає естетику зовнішнього вигляду.
  • Компресори обладнані радіаторами з алюмінію, які добре розподіляють зайве тепло запобігаючи ймовірність перегріву механізму.
  • Поршнева група з металевим поршнем і кільцем з фторопласта, а також використовувані в них підшипники 608Z підвищують надійність і зносостійкість внутрішніх деталей і робочий ресурс компресорів.
  • ПВХ захист коннектора з латуні методом гумування, дозволяє забезпечити кращий захист металевого кільця на повітряному шлангу від появи корозії.
  • Компресори, мають підключення через клеми АКБ комплектуються проводами харчування з запобіжником і посиленими зажимами-крокодилами.
  • Компресори, мають підключення через гніздо прикурювання комплектуються проводами харчування з запобіжником і виконані з термостійкого пластика з індикатором LED.
  • Провід живлення комплектуються стрічкою-липучкою Velcro для його фіксації в складеному вигляді.

  • Вибір нової лінійки компресорів Вітол 2020 року



    Асортимент лінійки дозволяє підібрати надійний і недорогий компресор для використання як в автомобілі, так і в побуті. Автомобільні компресори підійдуть під потреби будь-якого автовласника, серед них можна знайти різні моделі з додатковими функціями, наприклад, з автостопом або ліхтарем.

    У нашому інтернет-магазині Авторадості представлені всі новинки компресорів Вітол за ціною від виробника. Гарантія 24 місяці на кожен автомобільний компресор Vitol K- серії і додаткове післягарантійне обслуговування.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено