Новини

26.12.2019
Немає нічого схожого на цю українську зиму - в очікуванні самого холодного періоду в році, ми все ще спостерігаємо дощі, сльота і плюсову температуру. Ймовірно, реальна зима наздожене нас несподівано, і коли ситуація зміниться, Ваш автомобіль повинен бути підготовлений. У цій статті ми розповімо про базові правила підготовки машини до зими, таких як долив і заміна автомобільних рідин. Додатково, ми надамо контрольний список порад, які дозволять Вам бути цілком готовим до зимової експлуатації автомобіля. Бути готовим до зими легше, ніж ви думаєте Ось сім корисних порад, які ви можете використовувати, щоб підготувати свій автомобіль до майбутньої зими: Міняйте щітки склоочисників не рідше одного разу на рік.
24.12.2019
Невідійманий компонент, без якого неможлива робота не тільки електромобілів, а й будь-якого транспортного засобу - автомобільна акумуляторна батарея. Як правильно користуватися автомобільним акумулятором так, щоб він працював довше і без нарікань? Адже правильне використання АКБ є запорукою довгого і безперебійної роботи самої батареї та експлуатації автомобіля в цілому. У цій статті ми поговоримо про те, на що батареї витрачають найбільшу кількість електроенергії, як впливають на роботу АКБ погодні зміни, а також розповімо, про правильне зберігання акумуляторних батарей для автомобіля. На що споживається енергія АКБ? Безумовно, ключове завдання акумулятора - це допомога при запуску і в роботі автомобільного двигуна.
19.12.2019
Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з майбутніми святами та Новим Роком! Нехай 2020 рік у всьому перевершить попередній, а всі ваші дороги ведуть тільки до радісних і приємним емоціям! Зверніть увагу, що у святкові дні магазин працює в такому режимі: 21.12.2019 - пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 20:00 25.12.2019 - пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 17:00 28.12.2019 - пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 20:00 30.12.2019 - пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 20:00 31.12.2019 - пункт видачі замовлень і кол-центр працюють з 10:00 до 17:00 01.
19.12.2019
Заміна мастила є важливою частиною володіння будь-яким транспортним засобом на пальному. У транспорту на дизелі завжди були та будуть культові шанувальники, переваг використання таких автомобілів вистачає. Дизельні двигуни належать до категорії «важких» машин, зазвичай їх встановлюють у вантажівках, будівельних машинах та інших повнопривідних автомобілях. У цій статті ми пояснимо, чому так важливо дотримуватися графіка обслуговування таких машин і розповімо, як зрозуміти, що пора замінити моторну оливу для дизельного мотора? Заміна мастила на дизелі: приводи та періодичність Кожен автовиробник вказує рейтинг, специфікацію і в'язкість потрібної консистенції для найбільш ефективної роботи своєї конструкції двигуна.
16.12.2019
Проблеми з шумом і скрипом гальм у понад 80% випадків викликані непрофесійним ремонтом або халатністю при обслуговуванні. Звички майстра формують його професійну культуру, і їх важко змінити. Для небайдужих до справи майстрів, в цій статті ми дамо керівництво з двох обов'язкових етапів ремонту гальм, які допоможуть підвищити якість, комфорт і поліпшать безпеку. Дві типові звички майстрів, які призводять до дискомфорту шуму і писку гальм: Погано очищена скоба супорта та поверхні. Ігнорування правил мастила, часто - взагалі відсутність мастила як такої. На жаль, це типова ситуація, коли свідомо (через недбалість), щоб швидше виконати роботу, або несвідомо (через незнання) майстер недооцінює значення цих двох кроків для якості ремонтних робіт.
12.12.2019
Видимість має першорядне значення для водіїв. Здатність ясно бачити в негоду починається і закінчується з двірників. Більшість водіїв переоцінюють свою здатність орієнтуватися в дорожній ситуації, спостерігаючи за дорогою через каламутні скла. Тому заміна ваших щіток склоочисника повинна бути частиною регулярного обслуговування і догляду за вашим автомобілем. У цій статті ми розповімо чому, а головне, як часто ви повинні міняти щітки склоочисників в своєму автомобілі? П'ять причини для регулярної заміни щіток склоочисника Згодом знос гумових лез може привести до того, що щітки починають залишать розлучення і плями, як би старанно ви не намагалися повторювати очищення лобового скла.
05.12.2019
У темний час доби, коли йде дощ, осідає туман або сипле сніг- фари потрібно обов'язково включити. Вони повинні забезпечувати такий потік світла, щоб ви могли найбезпечніше бачити дорогу, в той же час, як інші учасники були засліплені і комфортно розпізнавали ваш рухомий транспорт. Більшість людей не приділяють багато уваги своїм фарам, поки вони не перестають працювати належним чином. У цій статті ми поговоримо про автомобільні лампи для фар і розповімо, як знайти гарну альтернативу для заміни штатного головного світла. Часті питання, пов'язані з покупкою ламп в фари Незалежно від того, який причиною викликаний перехід на нове світло:для заміни зламаної фари або для забезпечення кращого освітлення- головним питанням залишається, яка лампочка точно підійде і буде працювати добре? В даний час на ринку повно недорогих, довговічних ламп, тому не важко знайти підходящу модель під фари вашого автомобіля.
02.12.2019
При величезній кількості доступних систем безпеки в автомобілях покупка транспорту може бути важким вибором, якщо ви не знаєте, яка функція в машині для чого призначена. У цій статті ми розповімо Вам про найпопулярніші, а головне корисні функції безпеки в сучасних автомобілях. Системи безпеки, які повинен мати хороший автомобіль Для багатьох водіїв забезпечення безпеки для себе і пасажирів має першорядне значення. Перш ще ніколи не було такої великої кількості технологій, що дозволяють уникнути неприємностей на дорозі. Більша частина цього обладнання входить в стандартну комплектацію, але в залежності від обраної вами моделі деякі функції можуть бути додатковими.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено