Новини

30.09.2019
Автомобільна гальмівна система необхідна для зміни і контролю швидкості, і утримання транспорту на місці. У цій статті ми розглянемо, кілька найпоширеніших несправностей гальмівної системи в автомобілі і розповімо про способи усунення неполадок. Як визначити хороші гальма чи ні? Найпростіший спосіб діагностики: поставте автомобіль на невеликий ухил, переключити коробку передач на нейтралці, і починайте вичавлювати педаль гальма. Деякий момент вільного ходу педалі, і після - подальше натискання призводить до того, що машина м'яко і прогнозованого зупиняється в будь-якому місці за вашим бажанням.
26.09.2019
Коли тепле літнє повітря змінюється холодом зими, деякі з вас, ймовірно, більше думають про втрачені теплі дні, ніж про догляд за автомобілем. Проте, коли на будь-якій частині дороги почне з'являтися сніг, лід, сльота або мороз, надзвичайно важливо, щоб ви встигли перейти на зимовий комплект шин. В першу чергу, від цього залежить ваша безпека, тому не чекайте занадто довго, підготуйте зимові шини, перш ніж погода почне погіршуватися. Коли переходити на зимовий комплект шин? Такі автомобільні елементи, як колеса, повинні відповідати погодним умовам. Календарно, деколи складно відзначити точний день, коли слід переходити на покришки іншого сезону.
23.09.2019
Мобільні пристрої, такі як смартфони та планшети, роблять життя набагато простіше. Але це відбувається до того моменту, поки акумулятор вашого мобільного пристрою не розрядиться. Коли нікуди увімкнутися, щоб зарядити батарею телефону, життя може стати тільки складніше. Найкраще рішення проблеми - мати портативний зарядний пристрій або зовнішній акумулятор - повербанк (Power Bank). Кожен раз спостерігаючи, як у вашому телефоні закінчується заряд батареї, відсутність розетки поблизу тепер не буде вас хвилювати. Маючи з собою компактний Повер Банк ви зможете під'єднати мобільний гаджет до резервного живлення і зарядити пристрій в будь-якому місці.
19.09.2019
Світлодіодні лампочки Philips серії X-treme Ultinon оцінили на премії Red Dot: Best of the Best 2019 року. У колі кандидатів на головну перемогу в престижній категорії Product Design з більш ніж тисячі учасників нагороди удостоїлися лише кілька продуктів. Група експертного журі гідно оцінили стиль новинок X-treme Ultinon gen2 і присудили премію за революційний дизайн. Red Dot - знак якості визнаний в 55 країнах! Премія Red Dot Awards щорічно відбирає і нагороджує знаком "лідерства" кращих в сфері інновацій та дизайну. У 2019 року в рамках цього конкурсу було розглянуто більше 5500 кандидатів, які намагаються отримати міжнародно визнану нагороду.
16.09.2019
Не дивлячись на вельми популярну практику змішування моторних мастил, автовиробники не рекомендують робити цього без крайньої необхідності, особливо якщо говорити про змішування продуктів різних марок, складу і рейтингу класифікації. На ряду з цими інструкціями, існує безліч думок про те, що змішувати різні моторні оливи можна. Отже, щоб допомогти розібратися в питанні, ми дамо основні розшифровки, які допоможуть Вам самостійно зробити висновки про сумісність моторних мастил. Сумісність масел різних виробників Суспільство інженерів автомобільної промисловості дають рекомендації по вимогам до мастила автомобільних двигунів, з ретельно підібраним балансом експлуатаційних присадок і базових масел.
12.09.2019
В мире светодиодных модификаций Osram является компанией международного масштаба. В погоне за лидерством разработчикам нельзя не реагировать на запросы автомобильной индустрии. Именно поэтому рынок систем автомобильного освещения динамично развивается. Их продукция – это сочетание качества, стиля и функциональности. Выполненная с немецкой педантичностью, ей поистине практически нет равных на рынке. Расширяя ассортимент галогеновых и светодиодных ламп, производитель дополнил популярные линейки Original и LEDriving отличными новинками. Модели галогеновых ламп серии Original Line Стандартная автомобильная оптика многие годы была рассчитана именно под конструкцию галогенных ламп.
09.09.2019
Товщиномір - діагностичне обладнання, яке інакше можна назвати вимірювач товщини лакофарбового покриття. Вибираючи автомобіль на вторинному ринку покупець не може бути до кінця впевнений у тому, що автомобіль не битий та не фарбований. Але якщо озброїться товщиноміром, то ймовірність промаху у виборі автомобіля зводиться до мінімуму. Тому немає нічого дивного в бажанні придбати для себе прилад для вимірювання товщини фарби. У цій статті ми розберемо основні питання, на які необхідно відповісти, щоб вибрати товщиномір лакофарбового покриття. При виборі товщиноміру дайте собі відповідь на питання, з якою метою він вам необхідний? Чи хочете Ви займатися автобизнесом на ринку старих машин, або підбираєте вимірювач для особистого використання? Діагностичне обладнання такого характеру має величезний вибір різних моделей, що відрізняються, як функціями, так навіть і дизайном.
05.09.2019
Звичайно, автомийки справляються з прибиранням машин швидко і якісно. Поетапна підготовка і комплексне прибирання автомобіля може зайняти фахівців клінинга на кілька годин. Вартість послуг на хімчистку салону розраховується за окремі послуги та відрізняється в залежності від рівня сервісу. Використовуючи спеціальне обладнання та автохімію найвищого класу, немає сумнівів, що комплексна хімчистка автомобільного салону може бути не дешевою. Але, якщо можна позбутися навіть від сильних забруднень і зробити хімічну чистку салону своїми силами, то навіщо переплачувати? У цій статті ми розповімо про те, як досягти професійного результату, проводячи самостійну хімчистку салону.
02.09.2019
Чтобы автомобиль был исправен и ездил без поломок - все системы требуют регулярного обслуживания и ухода. Автообслуживание включает множество видов регламентных работ, среди которых проверка жидкостей в автомобиле. Сложные технические работы безусловно стоит доверять квалифицированным мастерам СТО. Однако, каждому автовладельцу необходимо, если не уметь, то хотя бы знать, как проверять уровень и на какие жидкости автомашины обращать внимания. В этой статье мы рассмотрим пять видов автомобильных жидкостей, которые нужно регулярно проверять в автомобиле. Проверка качества и уровня моторного масла Вероятнее всего, первое что Вы узнали об обслуживании своего автомобиля это то, что в нем нужно регулярно проверять уровень моторного масла и периодически его менять.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено