Що необхідно для самостійної хімчистки салону автомобіля?

05.09.2019

Звичайно, автомийки справляються з прибиранням машин швидко і якісно. Поетапна підготовка і комплексне прибирання автомобіля може зайняти фахівців клінинга на кілька годин. Вартість послуг на хімчистку салону розраховується за окремі послуги та відрізняється в залежності від рівня сервісу. Використовуючи спеціальне обладнання та автохімію найвищого класу, немає сумнівів, що комплексна хімчистка автомобільного салону може бути не дешевою. Але, якщо можна позбутися навіть від сильних забруднень і зробити хімічну чистку салону своїми силами, то навіщо переплачувати? У цій статті ми розповімо про те, як досягти професійного результату, проводячи самостійну хімчистку салону.


Регламент проведення хімічного очищення елементів салону


Шляхетна чистота і відчуття свіжості в автомобілі забезпечується глибоким та поетапним очищенням. Пройдімось по списку тих елементів салону, з якими доведеться повозиться, щоб автомобільний салон знову виглядав, як новенький. Для цього слід позбавляємося від плям, бруду, пилу і візуальних дефектів на таких елементах, як:

  • стелю автомобільного салону;
  • підлогу автосалону;
  • сидіння та оббивка;
  • пластикові поверхні;
  • панель приладів, торпедо;
  • карти дверей;
  • центральна консоль;
  • ящики, кишені, ніші;
  • інші деталі салону;
  • багажне відділення.

  • Варто відзначити, що після проведення комплексної хімчистки салону, важливим моментом є сушка салону, яка може зайняти від 6 годин до доби. Для цієї справи краще вибрати теплий погожий день, або як варіант, проводити хімчистку в теплому провітрюваному гаражі.


    Підготовка автомобіля до самостійної хімчистки


    З хімічним чищенням салону можна впоратися своїми силами, але до неї слід підготуватися. Перед початком генерального прибирання природно потрібно прибрати все зайве з машини. Обов'язково буде воювати рукавичками, парою щіток різної твердості, декількома ганчірками та серветками з мікрофібри. Попередньо слід гарненько пройтися по всіх елементах салону пилососом. Також буде потрібно мати під рукою відро з водою і звичайно ж набір автокосметики, що підбирається в залежності матеріалів, з яких виконана внутрішня обробка салону.


    Засоби для хімчистки салону автомобіля


    Коли звичайні методи збирання автосалону безсилі, хочеться знайти засіб, який видалить будь-які види забруднень від шару пилу і бруду, що в'ївся до застарілих плям. Серед величезного асортименту автохімії можна виділити засоби, активні компоненти яких ефективно справляються з будь-якими забрудненнями, але їх застосування відрізняється в залежності від типу і матеріалів, які потрібно очищати. За призначенням автокосметики можна виділити засоби по догляду за салоном, серед яких:


    Безумовно, від ціни на засоби для хімчистки салону залежить і якість. Для ефективного очищення оббивки, авточохлів, стелі та підлоги вибирайте засоби перевірених виробників. Підбір товарів по бренду дозволить вибрати та купити якісні засоби, будь-то суха хімчистка салону або пінні очисники для жирних плям. У нашому інтернет-магазині Авторадості представлені також інші товари для догляду за автомобілем, серед яких Ви знайдете нейтралізатори запахів, автошампуні, поліролі та інші склади для створення первозданного вигляду автомобіля.



    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено