Новини

26.09.2013
Функція сабвуфера Кожен автолюбитель тепер може дозволити собі насолоджуватися потужним і насиченим басом своєї акустичної системи. За якість басів відповідає низькочастотний динамік - сабвуфер, здатний доносити звук без втрати якості на відстані 100 і більше метрів від авто. Додаючи гучні та чисті баси, він значно покращує звучання, роблячи його більш об'ємним і реалістичним. Щоб під'єднати сабвуфер, потрібно мати в машині готову компонентну або коаксіальну автоакустику приблизно такої ж якості, як низькочастотний динамік. Сабвуфери діляться на активні та пасивні: 1. Активні використовують власний підсилювач.
25.09.2013
Автоакустика: для всіх чи ні? Автоакустика потрібна далеко не кожному автовласнику. Якщо ви хочете просто слухати новини по радіо або насолоджуватися аудіокнигами, не варто переплачувати. Вам цілком вистачить недорогих динаміків, які йдуть в стандартній комплектації. Звичайно ж, від такої автоакустики не варто чекати ні соковитих басів, ні хорошого звуку на високих частотах. Коаксіальна автомобільна акустика. Більш якісна автоакустика представлена ​​в середньому ціновому діапазоні. Конструкція коаксіальної акустики є кілька рівночастотних динаміків. Спеціальний пристрій - кросовер - визначає, який з динаміків буде відтворювати конкретний діапазон.
16.09.2013
Управлять автомобилем в непогоду гораздо сложнее, чем в обычной ситуации. Мокрое и очень скользкое дорожное полотно, низкая видимость, запотевшие окна способны создать водителю массу проблем. Наихудшее сцепление шины с дорогой – в первые минуты дождя. Вся находившаяся на дороге грязь и пыль смачивается водой и превращается в скользкую субстанцию, которая почти полностью лишает протектор шины контакта с асфальтом. Поэтому в первые пять-десять минут после начала дождя надо быть предельно внимательным и осторожным. Когда же вся грязь смоется с дороги и сцепление с асфальтом выйдет на уровень, нормальный для мокрой дороги, ехать станет безопаснее.
13.09.2013
Думаю, кожен автолюбитель стикався з проблемою перевезення в салоні верхнього одягу, піджаків, костюмів та іншого одягу, яку дуже небажано м'яти. А як акуратно ні укладай костюм, наприклад, на заднє сидіння, неприємні сюрпризи неминучі. Крім того, не завжди є можливість виділити зайве сидіння для одягу. Цю проблему просто, дешево та елегантно вирішує автомобільна вішалка. Простий у своїй геніальності аксесуар кріпиться на спинку переднього сидіння і дозволяє повісити як піджак або костюм, так і верхній одяг. Таким чином виконуються відразу дві умови: одяг абсолютно не мнеться і при цьому не займає зайвого місця в салоні.
12.09.2013
Значительная часть автолюбителей предпочитает мыть авто собственноручно, не доверяя железного коня платным автомойкам. При этом они используют такое полезное приспособление, как автомобильная мойка. Для выбора правильной и качественной автомойки категорически противопоказано торопиться, лучше подойти к вопросу со всей тщательностью и изучить параметры и характеристики товара.   Какой должна быть мощность мини-мойки? Мощность представляется в виде давления, которое выдает насос мойки. Слабенький напор не способен смыть засохшую грязь с кузова. В среднем для качественной мойки нужно давление не менее 120 Бар.
06.09.2013
Для перевірки тиску в автомобільних колесах використовують манометри. У водія є широкий вибір: можна використовувати ті манометри, якими оснащені компресори, а можна користуватися окремими компактними приладами, які зручні у використанні та легко поміщаються в бардачку або кишені автолюбителя. Маючи прилад, не потрібно для перевірки тиску кожен раз діставати з багажника насос. Коли у вас є такий корисний прилад і можливість встановлювати правильний тиск, важливо знати, яким же воно повинно бути в різних ситуаціях саме на вашому авто. Рекомендований тиск в шинах вказується як виробником автомобілів, так і виробником покришок.
03.09.2013
Действительно комфортный автомобиль должен отвечать ряду простых требований. Например, у него должны быть мягкие амортизаторы и приятный дизайн салона. Довольно важную роль играет форма сидений и обшивка салона. Меховые накидки и чехлы помогают сделать поездки гораздо более комфортными и при этом стоят не так дорого.   Меховые накидки имеют такие преимущества:   Комфорт. Натуральная шерсть массирует вашу кожу и улучшает кровообращение, что довольно важно в длительной поездке.   Здоровье. В накидках из овчины содержится меховой животный жир, называемый ланолином. Это вещество обладает антисептическим и успокаивающим действиями.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено