Вішак автомобільна - для тих, хто хоче бути завжди красивим

13.09.2013

Думаю, кожен автолюбитель стикався з проблемою перевезення в салоні верхнього одягу, піджаків, костюмів та іншого одягу, яку дуже небажано м'яти. А як акуратно ні укладай костюм, наприклад, на заднє сидіння, неприємні сюрпризи неминучі. Крім того, не завжди є можливість виділити зайве сидіння для одягу. Цю проблему просто, дешево та елегантно вирішує автомобільна вішалка.

Простий у своїй геніальності аксесуар кріпиться на спинку переднього сидіння і дозволяє повісити як піджак або костюм, так і верхній одяг. Таким чином виконуються відразу дві умови: одяг абсолютно не мнеться і при цьому не займає зайвого місця в салоні. А купивши другу вішалку і закріпивши її на пасажирському кріслі, можна і зовсім возити в салоні цілий гардероб.

Вид автомобільної вішалки може істотно різнитися. Деякі моделі виконані в стилі звичайної побутової вішалки, інші ж мають більш оригінальні форми. Є вішалки з металу, пластику і з дерев'яною основою. На металевих вішалках часто закріплюються пластикові протиковзні упори. Вішалка кріпиться на сидінні дуже надійно, і ніякі потрясіння і різкі повороти не здатні впустити її. Одяг теж висить надійно і не зісковзує, наприклад, в проміжок між кріслами. Таким чином, ви приїдете до місця побачення або ділової зустрічі без пригод, і ваш одяг буде в ідеальному стані.

Крім вішалок для одягу, вже придумали аналогічні вішалки-гачки, що дозволяють перевозити в салоні підвішені вантажі зразок пакетів з супермаркету. А скоро, можливо, здогадаються і скомбінувати ці два рішення. У будь-якому випадку, виробники автомобільних аксесуарів дбають про комфорт водія, і нам залишається тільки стежити за новинками та обирати те, що дозволить подорожувати з задоволенням.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено