Новини

25.08.2022
Дзеркала заднього виду та дзеркала "мертва зона" - те, що потрібно для забезпечення безпеки під час поїздки. Адже вони мають допомогти водієві контролювати все, що відбувається на дорозі. Однак, щоб експлуатація дзеркал була максимально ефективною, їх необхідно правильно встановити та налаштувати. Це дозволить забезпечити максимальний кут огляду. Багато водіїв недооцінюють важливість цієї процедури і тому ризик виникнення аварійної ситуації є неминучим. Це може статися під час перебудови транспортного засобу або обгону іншого автомобіля, адже машини, які рухаються зустрічкою, можуть пропадати з поля зору.
23.08.2022
Шановні клієнти! Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає з Днем Незалежності! Продовжуємо триматися, єднатися та вірити в силу нашої славетної України! Зверніть увагу, що в цю середу працюємо в наступному режимі: 24.08.2022 - Магазин та пункт видачі замовлень – вихідний. 24.08.2022 - Кол-центр працює з 09:00 до 15:00. З 25 серпня Call-центр: ПН-СБ – з 09:00 до 19:00 27.08.2022 - СБ – з 10:00 до 18:00, НД – до 16:00 28.08.2022 - Самовивіз: ПН-СБ – з 10:00 до 18:00 Прохання враховувати цю інформацію під час планування візитів до нас! Гарних свят! .
18.08.2022
Фільтр двигуна автомобіля є свого роду бар'єром між атмосферою в якій багато пилу та деталями транспортного засобу. Якщо не очищати повітря, яке потрапляє в двигун зовні, то бруд з дороги потрапить на двигун і призведе до погіршення його експлуатаційних характеристик і навіть виходу з ладу. Саме тому ця маленька деталь така важлива і саме тому дана стаття буде присвячена їй. Як пил знищує двигун? Повітря необхідне у двигуні для того, щоб забезпечити процес горіння палива в камері згоряння. Якщо не встановити повітряний фільтр для очищення повітря, що потрапляє в камеру, то частинки пилу будуть поступово знищувати метал, виступаючи в ролі дрібного абразиву.
11.08.2022
Машина - це звичайно чудово, але як часом хочеться покататися на велосипеді біля моря або ж по звивистих дорогах за містом, опинившись ближче до природи. Тут правда є один нюанс - треба спочатку перевезти велосипед до цих найцікавіших маршрутів, адже якщо "стартувати" з дому, тобто ризик втомитися ще в дорозі та й між машинами їздити не найкраща ідея. Незважаючи на те, що на державному рівні говорять про будову спеціальних велодоріжок у всіх містах України, вони далеко не скрізь. Щоб перевезти велосипед на машині, слід використовувати спеціальне кріплення. Вибирати кріплення треба акуратно, оскільки помилка може коштувати дорого.
04.08.2022
Автолюбителі протягом багатьох років не можуть однозначно відповісти на запитання "Чи шкодить використання присадок роботі "залізного коня"?", "Який вплив "хімії" на роботу двигуна?", "Чи забезпечують присадки справну роботу двигуна?" Хтось стверджує, що постійне використання присадок забезпечує справну експлуатацію двигуна, а хтось - що застосування присадок завдало шкоди двигуну авто і їх використання точно слід відмовитися повністю. Тут насамперед варто відзначити, що двигуни автомобілів дуже різноманітні, що є основною причиною неоднозначності відповідей на питання. Визначити ступінь впливу присадки на конкретний двигун досить складно.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено