Новини

27.08.2021
Існують кілька методів, що здатні вберегти оббивку автомобільних сидінь від передчасного зносу. Одним з найбільш популярних рішень серед автолюбителів є установка накидок на сидіння. Подібні вироби виконують не тільки захисні функції, а також здатні забезпечити комфортні умови при управлінні автомобілем. Їх застосування не обмежується тільки практичністю, оскільки накидки, що мають приємний дизайн, прекрасно доповнять інтер'єр вашого автомобіля та додадуть йому особливої привабливості. Для якісного захисту автомобільних сидінь від можливих ушкоджень при виборі необхідно звернути увагу на наступні нюанси.
26.08.2021
Розглянемо, як зробити правильний вибір, щоб компресор не підвів у відповідальний момент та виручив, підкачавши колесо до потрібного рівня. Ключові характеристики Вибираючи техніку, зверніть увагу на такі важливі показники: Граничний тиск, який здатний видати компресор. Для легкових машин вистачить 3 атмосфер – практично всі бренди авто мають таке нормоване значення. Позашляховики, комерційні та великі вантажівки потребують більшого тиску. Продуктивність – це кількість повітря, яку здатний закачати компресор за 60 секунд. Вимірюється у літрах при тиску 2 атм. Від значення залежить швидкість накачування колеса.
20.08.2021
На професійних автомийках використовується потужна промислова техніка. Ще недавно вона вимагала значних витрат на електрику та особливих умов експлуатації. Але сьогодні побутові мініатюрні апарати легко можуть виконати всі поставлені завдання, відмінність тільки в обсязі роботи без перерви. Домашня мийка високого тиску – це економний та ефективний засіб для очищення поверхонь, у тому числі кузова машини. Апарати часто використовуються для мийки зовнішньої частини будинку. Струмінь води змітає застарілий бруд, повертаючи первозданний вигляд оздобленню. Мийки високого тиску на електричному приводі ідеально підходять для вологої чистки авто.
20.08.2021
Колектив інтернет-магазину Авторадості вітає Вас з Днем Незалежності України! Зверніть увагу, що в святкові дні магазин буде працювати в наступному режимі: 23.08.2021 - Магазин і колл-центр працює з 10:00 до 17:00, без видачі замовлень. 24.08.2021 - Магазин і колл-центр працює з 10:00 до 17:00, без видачі замовлень. 25.08.2021 - Пункт видачі і колл центр працюють з 10:00 до 20:00 в звичайному режимі. Прохання враховувати цю інформацію при плануванні візитів до нас! Гарних свят! .inside {background-image: url (https://www.avtoradosti.com.ua/files/2018/articles/9_8.
19.08.2021
Погані погодні умови – снігопад, туман, злива – створюють незручності пішоходам та водіям. Видимість та огляд дороги знижуються. Оптимальне рішення – це обмеження швидкості дорожнього потоку до мінімально можливого. Але якщо їхати змушують обставини, слід встановити правильну та відповідну оптику. Розглянемо найважливішу інформацію про протитуманні фари та вибір світлових приладів у залежності від погодних умов. Найважливіші правила пересування на машині в умовах туману Під час туману дороги слизькі, тому слід залишати більше відстані для гальмівного шляху та зниження швидкості. В умовах поганої видимості знизьте швидкість та тримайтеся на достатньому віддаленні від авто, що їде попереду.
16.08.2021
У середовищі автомобілістів існує помилкова думка, що у літній час акумулятору нічого не загрожує. Ця впевненість породжує типові помилки, що призводять до глибокого розряду акумуляторної батареї. Неприємним, але закономірним підсумком буде вимушена покупка нового акумулятора. Розглянемо найпростіші методи економії заряду. Завжди вимикайте споживачі Найчастіше живлення акумулятора «з'їдають» увімкнені фари, про які забув водій, залишаючи машину на паркінгу. Помилка цілком зрозуміла – у сонячний день освітлення погано помітно. Може залишитися невимкненим плафон освітлення салону. Поодинокі випадки прояву неуважності не завдадуть великої шкоди, акумулятор можна зарядити до потрібного рівня.
12.08.2021
Якщо не зачіпати 2 найважливіші частини мотора (головку та блок), втручання не вважається капремонтом. Не вдаючись до капітального ремонту, для зменшення споживання мастила можна використовувати кілька методів. Що вважається нормальною витратою Часто виробники автомобілів пишуть в експлуатаційній рекомендації абсолютно неадекватні показники допустимої витрати. Іноді вказують, що 1 літр витрачається на 1 тис. км пробігу у важких умовах роботи та 1.5 тис. км – у нормальних. Тим самим вони прагнуть себе підстрахувати від претензій автовласників, транспортні засоби яких споживають багато мастила.
09.08.2021
Гібридний автомобіль поєднує у своїй конструкції два абсолютно різних силових агрегати. У нього є і двигун внутрішнього згоряння, й електромотор. Обидва вони мають повну функціональність, машина при русі може використовувати будь-який з них. Вважається, що така організація авто справляє значно менший шкідливий вплив на навколишнє середовище, ніж традиційні машини, що працюють тільки на бензині. Сьогодні провідні автовиробники прагнуть випускати гібридні моделі. Сам по собі автогібрид не можна назвати чимось інноваційним. Вперше така конструкція з'явилася у кінці XIX століття. Але сучасні гібриди незрівнянно більш досконаліші за свій прототип та впевнено змагаються за швидкістю та зручністю з традиційним автотранспортом.
05.08.2021
Багато водіїв південних областей країни та гості, що приїхали у відпустку до моря, помічають деякі незвичні явища у поведінці автомобіля. Діагноз поставити не вдається – всі показники у нормі, антифризу достатньо, бензонасос не забито сміттям, але машині важко. Проблеми можуть бути не тільки в охолодженні та поданні палива. Фізику ніхто не скасовував Головна причина поганої тяги та інших проблем з механізмами машини – температура, а точніше, поведінка технічних рідин та пального при високій температурі. У двигуні горить не сам бензин, а його пара. Це паливно-повітряна суміш (розпилений форсунками бензин з деякою кількістю його парів) у співвідношенні 14,7 кг повітря до 1 кг палива.
02.08.2021
Над питанням, які лампи краще для автомобіля, замислюється багато автомобілістів. У кожного водія є свій улюблений виробник, якого вони завзято відстоюють у суперечках. Це питання дуже важливе, адже від якості освітлення дороги залежить безпека їзди. Особливо це стосується нічного часу та несприятливих погодних умов. Лампочки виробляє велику кількість різних компаній, тому нескладно розгубитися у виборі. Щоб полегшити завдання, треба спочатку дізнатися, які існують варіанти. Типи лампочок для автомобільних фар Насамперед треба розглянути, які лампи виробляють для автомобілів. Галогенні Слід придивитися до даного типу ламп, тому що вони є одними з найбільш затребуваних.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено