Новини

28.07.2022
Є аксесуари для автомобіля, про існування та призначення яких багато автолюбителів можуть зовсім не здогадуватися, а є ті, наявність яких передбачено ПДР і без яких просто не можна виїжджати з гаража. Колодка, черевик, противідкатні упори, тримач коліс – слова, добре знайомі кожному власнику авто. Пристрій, іменований такими різними словами, покликаний забезпечувати стабільність машини при зупинці або зупинці причепа на асфальті, бетоні, бездоріжжі, на схилах або на вибоїстих ділянках дороги, коли є ризик того, що колеса покотяться. Трикутні конструкції такого плану лише за пару секунд розміщуються під колесами транспортного засобу.
21.07.2022
Про те, щоб купити автомобільний пилосос замислюються багато власників авто. Адже ж прибирання в салоні транспортного засобу проводити треба, а щоразу їздити для цього на мийку досить дорого. Обійтися ж ніяк не вийде, оскільки яким би акуратним не був власник машини, пил і бруд накопичуватимуться в ній, особливо це стосується важкодоступних місць - під сидіннями, між ними і т.д. Звичайно, можна використовувати для цього звичайний побутовий пилосос, оскільки функції у них однакові. Однак, на те, щоб купити автомобільний пилосос, є кілька причин: мобільність автомобільного пилососа та його компактність.
14.07.2022
Чохли та обплетення на кермо - аксесуари, які користуються величезним попитом серед власників автомобілів. Це зовсім не дивно, адже за кермом водій постійно контактує в процесі їзди і хочеться, щоб він був максимально зручним, красивим і приємним на дотик. А обплетення для керма якраз і покликане покращити кермо автомобіля. У цій статті ми розглянемо нюанси вибору та встановлення чохла на кермо. Чохол чи обплетення? Більшість власників автомобіля не розмежовують дані поняття та використовують їх як синоніми. Однак якщо аналізувати конструктивні особливості, то різниця між ними стає очевидною.
07.07.2022
Кульова опора – простий елемент у плані конструкції, що забезпечує кріплення маточини колеса до важеля підвіски. Цей шарнір покликаний давати колесам свободу повороту у горизонтальній площині. При цьому можливість усунення колеса у вертикальній площині не допускається. Ця деталь є «наступником» шкворневого шарніра, який у процесі експлуатації доставляв багато проблем власнику транспортного засобу. Кульова опора відрізняється простою конструкцією. До неї входять: сталевий палець у формі конуса. На одному його кінці є різьблення для кріплення до важеля, на іншому – кулястий наконечник (звідси і назва деталі).


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено