Чи варто купувати пилосос для автомобіля?

21.07.2022
Про те, щоб купити автомобільний пилосос замислюються багато власників авто. Адже ж прибирання в салоні транспортного засобу проводити треба, а щоразу їздити для цього на мийку досить дорого. Обійтися ж ніяк не вийде, оскільки яким би акуратним не був власник машини, пил і бруд накопичуватимуться в ній, особливо це стосується важкодоступних місць - під сидіннями, між ними і т.д. Звичайно, можна використовувати для цього звичайний побутовий пилосос, оскільки функції у них однакові. Однак, на те, щоб купити автомобільний пилосос, є кілька причин:

  • мобільність автомобільного пилососа та його компактність. Він відрізняється невеликими габаритами і його можна завжди і скрізь взяти із собою, у багажнику пилосос довжиною 30-50 см "погоди не зробить". Їдете на дачу чи пікнік? Ви їдете в подорож країною чи Європою? Маленький помічник завжди буде поряд. Стаціонарний пилосос із собою не покатаєш і після прогулянки лісом чи іншою місцевістю відразу салон не вичистиш. Насадки у маленького пилососа також досить мініатюрні - це дозволяє вичищати всі важкодоступні місця в салоні і досягти максимальної чистоти;

  • відсутність потреби підключення до мережі. Домашній пилосос майже завжди працює від мережі, виняток становлять роботи, які курсують кімнатами. Автомобільний пилосос може знову-таки використовуватися будь-де, оскільки не вимагає доступу до електромережі. Багато моделей підключаються до бортової мережі авто через прикурювач (за допомогою спеціального перехідника). При покупці слід звернути увагу на довжину шнура, чим він довший - тим комфортніше буде використовувати прилад для прибирання авто. Є також варіанти із вбудованими акумуляторами. Такі пилососи можна використовувати навіть усередині машини, а й у інших місцях;

  • невелика вага (зазвичай до 1,5 кг). Тримати в руках невеликий пристрій набагато зручніше, ніж пилосос вагою 3 і більше кілограми. Відповідно, прибирання не завдаватиме багато клопоту й не буде бажання постійно відкладати його на потім. Тут є один нюанс - чим потужніший пристрій, тим більше він важитиме. Важливо знайти “золоту середину” та оцінити те, наскільки часто Ви можете дозволити собі виділяти час на прибирання, рівень забрудненості авто тощо.

  • Що врахувати при покупці автомобільного пилососу?


    Як ми вже визначили, то при покупці пилосос для машини слід звертати увагу на вагу пристрою, тип живлення (від бортової мережі або з акумуляторною батареєю), розмір і потужність. Однак, є низка інших показників, які необхідно враховувати при покупці. До них відносяться:

  • тип пилозбірника у пристрої. Вони бувають тканинні та пластикові. Більш практичними є другі, оскільки їх не треба прати, сушити тощо. Пластиковий контейнер максимально невибагливий у догляді, щоб очистити його, треба дістати його, витрусити сміття та промити – на цьому все;

  • вподобаний тип прибирання. Є варіанти, які підходять тільки для сухого прибирання, є ті, які можна використовувати також для вологого чищення. Другий варіант більш універсальний та зручний. Особливо затребувані такі моделі в авто, де переміщаються маленькі діти або домашні тварини. Розлитий сік або вода, дрібні плями - тут без вологого прибирання не обійтися. Також універсальний агрегат буде доречним для прибирання снігу з килимка взимку;

  • кількість насадок. Чим їх більше – тим краще. Оздоблення салону може змінюватися, згодом можуть бути замінені чохли на сидіння або килимки, цей момент краще відразу передбачити, адже матеріали скрізь різні. Наприклад, якщо в салоні переміщуються домашні тварини, то точно стане в нагоді турбощітка і т.д.

  • Купити автомобільний пилосос будь-якого типу можна у нашому інтернет-магазині "Авторадості". Ми пропонуємо величезний асортимент пристроїв від найкращих світових брендів, серед яких Alca, AMiO, Aspiring, Baseus, Black & Decker, Coido, Daewoo, Elegant, Heyner та інші. Є варіанти різних потужностей, призначені для вологого та сухого збирання, з наявністю додаткового шланга і не тільки. Якщо самостійно вибрати потрібний варіант не виходить, то за отриманням консультації завжди можна звернутися до менеджерів компанії. Вони радо допоможуть підібрати потрібну модель у межах наявного бюджету. Варто також зазначити, що у нас можна оформити доставку будь-яким зручним способом для клієнта: Новою поштою на відділення, Новою поштою на адресу клієнта, самовивіз тощо. Також магазин пропонує варіативність способів оплати замовлення.

    Ми прагнемо бути максимально корисними для клієнта і постійно працюємо над розширенням асортименту продукції. У нас можна купити не тільки автопилососи, а й чохли на сидіння, килимки, чохли на кермо та багато іншого.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено