Новини

15.07.2013
Хоч зараз і розпал літа, ми обговоримо суто зимову тему: які щітки та шкребки зручніше використовувати автомобілістам. Були часи, коли автолюбителі взимку працювали тільки лопатою, побутовими щітками, та ще віником. Зараз же винайшли масу сучасних пристосувань, які здатні істотно полегшити зимову чистку автомобіля від снігових заметів і при цьому не пошкодити лакофарбове покриття. І навіть якщо ви не живете в настільки суворих умовах, щоб користуватися лопатою регулярно, шкребок та щітка потрібні навіть на півдні. Щоб очистити свій автомобіль як від м'якого снігу, так і від криги, є широкий асортимент товарів для догляду за авто: щітки, мітки, шкребки, рукавиця з зубчиками, телескопічний шкребок і багато іншого.
11.07.2013
Коли Ви купуєте обплетення на кермо авто, покриття керма стає надійно захищеною від бруду і зносу, таким чином товарний вигляд авто зберігається значно довше. Тепер якщо Ви захочете продати автомобіль, досить зняти чохол з керма і зробити хімчистку салону. Усередині авто буде в ідеальному стані. Але чохол на кермо - це не тільки надійний захист, але і стильна деталь в салоні, і дуже зручний аксесуар, який підвищує комфорт від користування автомобілем. При виборі обплетення орієнтуйтеся в першу чергу на свої бажання і естетичне почуття. Адже варіантів дизайну існує безліч, від строгих і скромних, до зухвалих і вишуканих.
08.07.2013
Колісні ковпаки для авто використовуються для ефективного захисту, а також в якості простого в установці декоративного елемента для коліс. Особливо актуальна функція захисту коліс в зимовий час, адже колеса підпадають під вплив снігу, солі, сльоти та інших агресивних сумішей, актуальних для цього періоду. Звичайно, після подібних навантажень Ваші ковпаки будуть виглядати не дуже, але врахуйте, що заміна встановлених ковпаків обійдеться по грошах куди дешевше, ніж відновити диски. Крім того, ковпаки для коліс - відмінне вкладення грошей, якщо мова йде про декоративні елементи. Адже диски з легкосплавних металів обходяться набагато дорожче! Зараз на ринку є досить широкий асортимент різнопланових ковпаків.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено