Обплетення на кермо: зроби поїздку комфортніше!

11.07.2013

Коли Ви купуєте обплетення на кермо авто, покриття керма стає надійно захищеною від бруду і зносу, таким чином товарний вигляд авто зберігається значно довше. Тепер якщо Ви захочете продати автомобіль, досить зняти чохол з керма і зробити хімчистку салону. Усередині авто буде в ідеальному стані. Але чохол на кермо - це не тільки надійний захист, але і стильна деталь в салоні, і дуже зручний аксесуар, який підвищує комфорт від користування автомобілем. При виборі обплетення орієнтуйтеся в першу чергу на свої бажання і естетичне почуття. Адже варіантів дизайну існує безліч, від строгих і скромних, до зухвалих і вишуканих. А єдиним параметром, який потрібно тримати в голові при виборі чохла на кермо, є діаметр керма.

 

 

Більшість легковиків мають діаметр 37 або 38 см. А взагалі класифікація рулів наступна:

S - від 35 до 37 см. Так званий «спортивний» кермо, використовується на невеликих автомобілях типу Оки або Матиза.

M - найпоширеніший розмір, від 37 до 38 см. Стоїть на всіх легкових іномарках.

L - від 39 до 40 см. Якщо Ви віддаєте перевагу автопром, це ваш розмір. Всі без виключення моделі ВАЗ, включаючи Ниву, Москвичі, ГАЗ і сучасні моделі LADA.

XL - великі рулі від 42 до 43 см. Наприклад, Газель, УАЗ і т.д.

 

Чохли на кермо виготовляються зі шкіри, шкірозамінника, поролону або ж хутра (як натурального, так і штучного). Розглянемо особливості матеріалів докладніше.

 

Шкіряні чохли на кермо - це престижно, статусно, і звичайно ж дорого. Найякісніші, надійні та міцні чохли, здатні прикрасити будь-який автомобіль. Якщо Ви хочете відповідати стилю, але при цьому не проти заощадити, вибирайте штучку шкіру. Зовні не відрізнятиметься, але за якістю, само собою, не настільки шикарно.

 

Поролонові обплетення дуже комфортні у використанні. Керування автомобілем - це завжди стрес, і зняти його допоможе поролоновий чохол на кермо. Багато моделей оснащені спеціальними подушечками, які будуть масажувати ваші долоні, допомагаючи зняти втому і напругу. Крім того, наявність подушечок запобіжить ковзанню рук по поверхні керма.

 

Якщо ваші сидіння вже прикрашають стильні хутряні чохли, хутряне обплетення на кермо - цілком логічне придбання. Головна особливість - на дотик хутро теплий і приємний, що особливо комфортно взимку. І, звичайно ж, неповторний зовнішній вигляд.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено