Новини

26.05.2022
Дефлектор капота найчастіше називають мухобойкою, яка повністю виправдовує свою назву. Це захисна накладка, яка формою повторює передню частину капота автомобіля. Її основною функцією є захист капота та скла автомобіля від механічних пошкоджень, а саме від ударів дрібного каміння, гілок піщинок та інших предметів, які часто зустрічаються на дорозі. Захист здійснюється за рахунок зміни потоку повітря і, відповідно, траєкторії предметів, що летять на автомобіль, що рухається. Дефлектор капота повинен витримувати удари предметів, що вилітають з-під автомобіля, перепади температури, а також впливу ультрафіолету.
19.05.2022
Правильний вибір мастильного матеріалу з урахуванням конструктивних особливостей силового агрегату та температурного діапазону його експлуатації – запорука справної роботи двигуна. На ринку сьогодні є найширший асортимент різних масел, у тому числі й олива 5W-30. Але як вибрати той варіант, який добре справлятиметься з поставленими перед ним завданнями? А які завдання вирішує моторна олива? Змащення шийок коленвала, винесення частинок зносу в картер та охолодження - це далеко не всі завдання автомастила. До завдань оливи 5W-30 та інших мастил також відносяться: змащування внутрішніх деталей двигуна, як рухомих, і нерухомих.
12.05.2022
Денні ходові вогні є освітлювальним приладом, який покликаний позначити автомобіль у похмуру пору року, забезпечивши тим самим безпеку пішоходів і водія. Якщо порівнювати денні ходові вогні з габаритами, то вони відрізняються більшою яскравістю, добре видно вдень, але при цьому вони не створюють дискомфорту для інших учасників дорожнього руху (не сліплять водіїв зустрічних авто). Перевагою такого освітлення в авто є те, що вони включаються автоматично та вимикаються тоді, коли Ви включаєте ближнє світло. Також споживання електроенергії ними мінімальне. У багатьох країнах денні ходові вогні входять до базової комплектації авто (штатні).
05.05.2022
Автокилимки - той аксесуар, про покупку якого кожному власнику авто слід задуматися в обов'язковому порядку. Вони покликані зберегти привабливий зовнішній вигляд салону авто та захистити оригінальне заводське покриття від вологи, бруду та механічних пошкоджень. Крім того, якщо Ви захочете згодом змінити авто, то не втратите на цьому свої гроші. Адже візуальний вигляд салону відіграє важливу роль при перепродажі. Також за салоном автомобіля де використовуються килимки легше доглядати. Адже брудні автокилимки легше вийняти, почистити і при необхідності помити, ніж чистити весь салон. Не віриться, однак і у килимків є різновиди сезону-всесезонку, літні та зимові.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено