Літні килимки в автомобіль

05.05.2022
Автокилимки - той аксесуар, про покупку якого кожному власнику авто слід задуматися в обов'язковому порядку. Вони покликані зберегти привабливий зовнішній вигляд салону авто та захистити оригінальне заводське покриття від вологи, бруду та механічних пошкоджень. Крім того, якщо Ви захочете згодом змінити авто, то не втратите на цьому свої гроші. Адже візуальний вигляд салону відіграє важливу роль при перепродажі. Також за салоном автомобіля де використовуються килимки легше доглядати. Адже брудні автокилимки легше вийняти, почистити і при необхідності помити, ніж чистити весь салон.

Не віриться, однак і у килимків є різновиди сезону-всесезонку, літні та зимові.

Які автокилимки купити на літо?


З початком весни вже час замислюватися над тим, які автокилимки варто придбати на літо. Адже їхній вибір просто величезний. Автокилимки представлені в широкій колірній гамі, різних дизайнах та конфігураціях. Вони відрізняються привабливим зовнішнім виглядом, легкі, тому зручні в експлуатації.

Пропонуємо розглянути, які варіанти сьогодні представлені на ринку, щоб Ви змогли купити найкращі автокилимки для свого автомобіля.

Що краще: гума чи текстиль?


Гумові килимки

Перевагою гумових килимків є те, що вони відрізняються тривалим терміном експлуатації і в них збирається вся волога та бруд, які могли потрапити в салон на підошвах пасажирів та водія. Крім того, вони абсолютно невибагливі у догляді та легко миються. Як правило, в якісних моделях автокилимки мають високі борти, а також різні тиснення у вигляді каналів і канавок, покликаних утримувати воду і захищати оригінальну оббивку від переливання води у разі різкого гальмування авто або на поворотах.

З мінусів. Після миття поверхню килимків може бути трохи слизькою і дратувати, також вага деяких виробів хотілося б трохи зменшити.

Проте, гумові автокилимки – справді гарний варіант. Вони добре зарекомендували себе, тому якщо Ви зупините свій вибір на цьому матеріалі, Вам будуть запропоновані моделі з різним тисненням. Особливого розкиду за моделями, на жаль, немає.

Текстильний ковролін

Текстильні автокилимки - аксесуари, які більшою мірою купуються з естетичних міркувань. Виготовлені з м'якого та приємного матеріалу автокилимки створюють своєрідний затишок. З переваг слід відзначити широку палітру кольорів, різноманітність малюнків та типів виконання. Такі автокилимки мають гумову основу та представлені в декількох основних варіантах, а саме:

  • з найбільш бюджетного варіанту представлені килимки з текстилю, що нагадує ковролін. Дуже популярні ці килимки особливо влітку, коли тепла та суха погода, а вони приємні на дотик;

  • килимове покриття з прогумованою основою. Красива кромка та довгий ворс – це безумовно дуже красиво та стильно. Для водія такі килимки особливо зручні, адже амортизація при їх використанні висока і керувати авто стає набагато комфортнішим і приємнішим.

  • Фіксуються вони або кліпсами або протиковзання тасьми. Проте краса та затишок поглинає практичність – але тільки для тих, хто проживає в регіонах з підвищеною вологістю. Загалом, такі автокилимки – найкраще рішення для літнього сезону.

    Автокилимки з EVA-полімеру


    EVA-полімерні килимки порівняно недавно зайшли на автомобільний ринок України та їхня вартість порівняно з іншими аксесуарами досить висока. Проте ціна виправдана, тому що вони легкі, практичні, надійні, не бояться холоду та при зміні погоди не втрачають своєї еластичності. Такий варіант – це всесезонка, однозначно.

    "Kinetic" - килимки з легкого і міцного матеріалу, вони можуть утримувати бруд і воду завдяки своїй комірчастій структурі. Вони відрізняються привабливим зовнішнім виглядом та здатні доповнити собою інтер'єр будь-якого транспортного засобу. Кожен комплект розробляється виходячи з конструктивних особливостей авто та покликаний покрити максимум простору авто. Модельні вироби цього бренду – кохання з першого погляду. Також вони дуже практичні, їх легко мити та чистити.

    Автокилимки зберігають стабільність під час руху авто, так як для фіксації в наборах передбачені кліпси для фіксації. Якщо ж штатне кріплення не передбачене, то в моделях є антиковзка тасьма, яка забезпечує можливість встановлення кліпс та універсальних систем для фіксації.

    Кожен із видів автокилимків має як свої переваги, так і недоліки. Але, незалежно від того, на чому Ви зупините свій вибір, ми готові запропонувати Вам широкий асортимент товарів для Вашого залізного коня. На наших онлайн-полках представлено безліч автомобільних килимків. Ви можете придбати як універсальні вироби, так і модельні, з урахуванням усіх особливостей салону. Висока якість гарантує тривалий експлуатаційний термін килимків без втрати їхнього привабливого вигляду.


    Читати інші новини...

    У вашому кошику
    Корзина пуста
    Інформація
    Потрібна інформація не знайдено