Новини

29.05.2015
Асортимент нашого магазину розширився численними паливними фільтрами від провідних виробників автозапчастин: Bosch, Wix, Mann-Filter, Hengst, Knecht, Wix. Паливний фільтр є головним захисником паливної системи автомобіля від твердих частинок, водяних та інших домішок. Від якості роботи та об'єктивного стану паливного фільтра багато в чому залежить робота двигуна, паливна витрата і довговічність всієї паливної системи. По суті, саме паливний фільтр пропускає через себе весь оборот горючих сумішей і здійснює повноцінну паливну фільтрацію ще до того, як паливо потрапляє в циліндри для згоряння.
28.05.2015
Уважаемые клиенты! Ознакомьтесь с графиком работы нашего магазина на ближайшие выходные: 30 мая, суббота: 10.00-17.00 31 мая, воскресенье: выходной 1 июня, понедельник: 10.00-17.00
14.05.2015
Автомобільний органайзер є відмінним способом навести ідеальний порядок в багажнику Вашого автомобіля ! З його допомогою у Вас з'явиться можливість компактно зберігати предмети, які раніше були в безладді розкидані по всьому багажнику, в одному місці, і виключити можливість втрати. Крім того, органайзер, хоча і досить місткий, займає лише частину багажника, залишаючи багато вільного простору, яке можна і потрібно ефективно використовувати. Матеріал, з якого виготовлений органайзер - щільний текстиль з висотою ворсу до 4 мм. Цей матеріал красивий, довговічний, простий у догляді, здатний вбирати вологу.
07.05.2015
Італійська компанія Fra-ber виготовляє продукцію, призначену для догляду за автомобілем. Переважна кількість професійних засобів Fra-Ber поставляється в висококонцентрованих вигляді, таким чином для використання засоби потрібно приготувати робочий розчин відповідно до рекомендованих пропорціями. На нашому сайті ви можете купити автокосметику Fra-Ber як в упаковуванні великого обсягу, так і в упакуванні по 1 л. Ось деякі найбільш популярні продукти FRA-BER: Fra-Ber Poker Вельми ефективний концентрований шампунь, призначений для безконтактної та попереднього миття як легкових, так і вантажних авто.
05.05.2015
Ассортимент интернет-магазина расширился! В наличии появилась защитная антигравийная пленка! Защитные пленки делают из качественного полиуретана толщиной всего 215 микрон. Пленка прозрачна, глянцевая, высокопрочна. Защитная пленка отлично ложится на хромированные или окрашенные поверхности. С её помощью можно защитить кузов автомобиля от таких проблем, как: - гравий, насекомые, дорожный мусор; - последствия несерьёзных ДТП - царапины, нанесенные различными предметами - случайные удары - абразивное воздействие химреагентов Пленка полностью пропускает ультрафиолетовые лучи и обеспечивает надёжную защиту кузову автомобиля.


Повернутися до архіву

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено