Новинка - автомобільні шампуні FRA-BER!

07.05.2015
Італійська компанія Fra-ber виготовляє продукцію, призначену для догляду за автомобілем. Переважна кількість професійних засобів Fra-Ber поставляється в висококонцентрованих вигляді, таким чином для використання засоби потрібно приготувати робочий розчин відповідно до рекомендованих пропорціями. На нашому сайті ви можете купити автокосметику Fra-Ber як в упаковуванні великого обсягу, так і в упакуванні по 1 л.

Ось деякі найбільш популярні продукти FRA-BER:

Fra-Ber Poker
Вельми ефективний концентрований шампунь, призначений для безконтактної та попереднього миття як легкових, так і вантажних авто. Чи не шкодить лакофарбового покриття. Створює на поверхні ефект блиску.

Fra-Ber Resa Plus +
Засіб для миття за допомогою розпилювальних систем зі збалансованим піноутворенням, без використання губки. Створює щільну і вологу, піну для рівномірного мийного ефекту. Повністю очищає будь-які поверхні, навіть пластмасові, а також диски, видаляє сліди від комах. Не має запаху, що добре при використанні в закритих приміщеннях.

Fra-Ber Super Car Cleaner
Концентрований пінний шампунь для попередньої та безконтактної мийки та очищування промислових верстатів. Здатний швидко та ефективно видалити будь-які забруднення. Виготовляється в синьому і жовтому кольорах.

Fra-Ber Quick Wax Eco
Концентрований засіб, що полірує, сприяє швидкому утворенню водних крапель, які легко видаляються при сушінні. На поверхні не залишає розлучень.

Fra-Ber Pulitutto
Універсальний засіб, який є мінімально пінним та підходить для очищення текстилю, скла, дзеркал, лінолеуму, лакованих поверхонь і ін. Підходить для застосування в полемічних машинах.



Читати інші новини...

У вашому кошику
Корзина пуста
Інформація
Потрібна інформація не знайдено